TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Maskava un Zelta Loks (Garantēts!)

Description

Maskava un Zelta loks
 Maskava -  Pereslavļ Zaļesskij - Rostov Veļikij - Ugļiča –Miškina- Ribinska-Jaroslavļa –Kostroma - Pļos - Ivanova - - Vladimira - Suzdaļa - Maskava
21.07.17-29.07.17
Ceļojuma programma:
1.diena. 21.07.
Vakarā izbraukšana no Rīgas. Nakts autobusā. Naktī šķērsojam robežu.
2.diena. 22.07.
Ierašanās  Maskavā. Izmitināšanās viesnīcā. Brīvais laiks. Nakts viesnīcā.
3.diena. 23.07.
Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens uz Pereslavļ – Zalesskij. Apskates ekskursija: Sarkanā laukuma ansamblis, Nikoļska klostera apmeklējums.  Pārbrauciens uz Rostovu Veļikij. Tālāk ekskursijas Rostovas Kremlī. Apskates ekskursija „Kņaza pilsēta”. Jūs apmeklēsiet slavenas pārejas Kremļa sienās. Rostovas emaljas muzejs. Pārbrauciens uz Ugļiču. Pusdienas. Izmitināšanās viesnīcā.
4. diena  24.07.
Brokastis viesnīcā. Apskates  ekskursija Ugļičā. Cara dēla Dmitrija baznīca.Pārbrauciens uz Miškinu– klasisko provinces pilsētu. Šī ir viena no mazākām pilsētām Jaroslavļas rajonā un viena no mazākām Krievijā, kas atrodas Volgas kreisā krastā. Uz Nikoļska kalna vecā māja atrodas pasaulē vienīgais peles muzejs. Eksponāti nonāk muzejā no visas pasaules. Pārbrauciens uz Ribinsku. Apskates ekskursija pa pilsētu, Mākslas un Vēstures muzejs – rezervāts. Ekskursija ar kuģu pa Ribinskas jūru. Pusdienas. Izmitināšanās viesnīcā.
 5. diena. 25.07.
Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens uz pilsētu Tutajeva. Apskates ekskursija pa pilsētu. Pārbrauciens uz Jaroslavļu. Pilsētas apskates ekskursija, daudzo baznīcu arhitektūras aplūkošana, XII. gadsimtā dibinātās Spasopreobraženskas klostera apmeklēšana. Senkrievu mākslas nodaļa. Pusdienas. Izmitināšanās viesnīcā.
 6. diena. 26.07.
Brokastis.Pārbrauciens uz Kostromu. Kostromas pilsētas ekskursija, ar pilsētas centrālā laukuma lieliskā plānojuma un XVII. – XIX. gadsimta arhitektūras pieminekļu apskati. „Ipatjevas klostera” muzeja rezervāta un Bogajevļenskij klostera apmeklēšana. Izbraukšana uz Pļos. Apskates ekskursija.  Izbraukšana uz Ivanovo. Apskates ekskursija. Pārbrauciens uz Vladimiru. Izvietošanās viesnīcā.
7. diena. 27.07.
Brokastis (zviedru galds). Numuru atbrīvošana, brauciens uz Suzdaļu. Suzdaļa – pilsēta, kur atrodas 33 baznīcas un 5 klosteri. Īsta kupolu simfonija! Apskates ekskursija Suzdaļas Kremlī, Ziemassvētku katedrāle. Apmeklēsiet seno meistaru pilsētu. Atgriešanās Vladimirā. Pusdienas. Ekskursija uz A. Bogoļuskova rezidenci. Pokrovas dievnams uz Nerli. Izbraukšana uz Maskavu. Nakts  viesnīcā Maskavā.
8.diena. 28.07.
Brokastis viesnīcā. Braucam ar metro uz centru. Ekskursija pa Sarkano laukumu. Maskavas Kremļa apmeklejums.Vakarā braucam uz mājām. Nakts autobusā.
 9. diena. 29.07.
 Atbraukšana Rīgā. 

Programmā  var būt nelielas izmaiņas.
 
Braucena cena: 340 eiro (bērniem līdz 12g.- 300 eiro.)+75 Eiro ekskursijas pakete

Ceļazīmē iekļauts :
•    visas transporta izmaksas pēc programmas,
•    2 naktis 3*viesnīcā  Maskavā ar brokastim (2-3vietīg. numurs)
•    4 naktis viesnīcās pēc programmas ar puspansiju,
•    grupas vadītāja pakalpojumi.
Ekskursijas pakete – 75 eiro (iekļauts visas ekskursijas ar ieejas biļetēm ar vietējo gidu pēc programmas 3-7 dienas).

Papildus izdevumi:
•    Ieejas biļete Maskavas Kremļī, Tretjakovas galerejā, Caricino, biļete uz upju kuģa, biļete uz metro (kopā~ap 50 EUR)
•    Ēdināšana, kas nav iekļauta programmā
•    Vīza uz Krieviju. Vīzas noformēšanai nepieciešams 1 foto (uz balta fona, krāsains, 3.5x4.5 cm). Pase atrodas konsulātā 9 darba dienas.
Cienījamās dāmas, apmeklējot klosterus, atcerieties par galvassegām. valūtu kurss  €1~ 60 RUB
 


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Maskava un Zelta Loks (Garantēts!)
(21.07.2017-29.07.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme