TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Šveice - Alpu ieskautie ezeri, skaistās pilsētas un gardā šokolāde. (Bādenbādene – Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele – Reinas ūdenskritums – Berne – Intrelakena – Montre – Ženevas ezers – Kolmāra)

Description

Šveice - Alpu ieskautie ezeri, skaistās pilsētas un gardā šokolāde

Bādenbādene – Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele – Reinas ūdenskritums – Berne – Intrelakena – Montre – Ženevas ezers – Kolmāra

Izbraukšanas datums: 19.09.2017 (6 dienas/ visas naktis viesnīcās)

1.diena.
Izbraukšana no Rīgas. Diena ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

2.diena. Bādenbādene.
Brokastis viesnīcā. Bādenbādene atrodas ainaviski ļoti skaistā vietā Švarcvaldes kalnu pakājē, tā ir bagāta ar termāliem avotiem, ekskluzīvām viesnīcām, grezniem parkiem un dārziem. Jebkāda veida atveseļošanās programma šeit īstenojas ļoti elegantā vidē. Divpadsmit termālo avotu dziedinošo spēku atklāja jau romieši un izveidoja šeit baseinus, kurus iespējams apskatīt arī mūsdienās. Bādenbādene ir sinonīms ekskluzivitātei, aristokrātijai un augsta līmeņa dzīvesveidam. "Belle Époque" laikā Bādenbādene bija Eiropas vasaras galvaspilsēta un bagāto un skaisto tikšanās vieta. Pastaiga pa pilsētu. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

3.diena. Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele – Reinas ūdenskritums.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele – Reinas ūdenskritums (par papildsamaksu: 45 €).
Brauciens līdz Reinas ūdenskritumam – vienam no iespaidīgākajiem dabas pieminekļiem Eiropā. Uz to īpaši iespaidīgs skats paveras no Lautenas pils upes kreisā krasta. 
Lucerna - Šveices arhitektūras pērle. Pastaigas ekskursija pa pilsētu: Kapelbrjukes tilts - Lucernas simbols pie Firvaldštates ezera. Redzēsim skaisti apgleznotas māju fasādes, pilsētas laukumus. Varēsiet iegādāties slavenos Šveices produktus – sieru un šokolādi. Panorāmas brauciens ar kuģīti pa Lucernas ezeru (par papildus samaksu), no kura apkārt paveras brīnišķīgs skats uz Lucernas reģiona Alpu kalniem. 
Izbraukšana uz Bāzeli (Basel) – Pilsēta, kur mūs sagaida pastaiga pa vecpilsētu – liela katedrāle, slavenais rātsnams no sarkana-smilsakmeņa. Pilsēta atrodas vietā, kur satiekas Francija, Vācija un Šveice. Tā ir maza metropole, kas sevi pozicionē kā stilīgu, māksliniecisku un vienkāršas elegances pārņemtu pilsētu. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas. 

4.diena. Berne – Interlakena – Montre – Ženevas ezers 
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.2: Berne – Interlakena – Montre – Ženevas ezers (par papildsamaksu: 45 €).
Dodamies uz Berni. Šveices galvaspilsēta. Pilsētas simbols ir lācis: "Lāču bedres" apmeklējums. Pastaigas ekskursija pa pilsētu: Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv. Vinčanco katedrāle, pastaiga pa viduslaiku ieliņām ar skaistajām 16.-17.gs. strūklakām. Vairākus km garās arkāžu ejas pat lietainā laikā ir ērta pastaigu vieta. Iespēja no kalna, kur atrodas rožu dārzs, paraudzīties uz pilsētu un tās apkaimi. 
Ceļš līdz Interlakenai, pastaiga pa kūrortpilsētu Jungfrau kalnu reģionā, kas atrodas starp diviem Šveices ezeriem. Šeit ir unikāls mikroklimats – maigs, subalpisks. Pateicoties tam ir rādies arī šīs pilsētas nosaukums "starp ezeriem". Kurortpilsēta atrodas 570 m v.j.l.. Būs iespēja iegadāties suvenīrus un slavenus Šveices pulksteņus (vasaras laikā ir iespēja pacelties uz vietējā kalna virsotni Harder Kulm). 
Ceļojums uz Šveices franču daļu. Pārbrauciens līdz Montrē (Montreux) - pilsētiņai, kuru pamatoti dēvē par Šveices Rivjēru. Ženēvas ezera piekrastē ir gara promenāde, sniegiem klātas kalnu virsotnes, ezerā vizinās kuģīši - Rivjēra, ko iecienījušas daudzas slavenības. Mazā un atraktīvā Montrē pilsētiņa, pazīstama ar intensīvu kultūras dzīvi, ar izstādēm, koncertiem un izcili slaveno Montrē džeza festivali. Ženēvas ezers (arī Lemāns) ir liels ezers Alpos uz Šveices un Francijas robežas. 60% ezera atrodas Šveicē, 40% - Francijā. Ezera krastā atrodas daudzu slavenību mājas. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

5.diena. Kolmāra.
Brokastis viesnīcā. Kolmāra ir vislabāk saglabājusies Elzasas pilsēta un viens no populārākajiem galamērķiem Francijā gan izcilās arhitektūras, gan interesantās vēstures dēļ. Brīnumskaistā mazā Venēcija – tā tiek saukta viduslaiku pilsēta Kolmāra Francijā. Un pilnīgi pamatoti, jo cauri pilsētai gar senām, gleznainām pildrežģu mājām un zaļiem krastiem, kur sēru vītoli noliekuši savus zarus – vijas kanāli, kuros slīd laivas. Tas viss pilsētai piešķir īpašu šarmu. Kolmāra atgādina skaistu bilžu grāmatu – to caurvij senatnīgas ielas un ieliņas ar namiem, ko rotā krāsainas izkārtnes. Tāpat šajā reģionā aug brīnišķīgas vīnogas, un vērts izbaudīt 170 kilometrus garo vīna ceļu, kas ved cauri arī Kolmārai. Pastaiga vecpilsētā. Nakts viesnīcā Polijā.

6.diena.
Brokastis viesnīcā. Brauciens cauri Polijai un Lietuvai. Vēlu naktī ierašanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 320.00 (1 vieta autobusā)
€ 440.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 120.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 4 € (līdz 65 gadiem) / 8 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Reinas ūdenskritums – Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele: 45 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: Berne – Interlakena – Montre – Ženevas ezers: 45 €;
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK! 
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = 80.00 €.

- Brauciens ar kuģīti: 20 CHF;
- Reinas ūdenskritums: 3 €;
- Interlakenas virsotne Harder Kulm*(tikai vasaras periodā): 30 CHF;
- Muzeji Šveicē: no 10 CHF;
- Pusdienas Šveicē: no 25 CHF;
- Pusdienas Vācijā / Frāncijā: no 20 €

SVARĪGI !!!
*Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
*Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
*Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
*Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
*Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
*Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
-Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
-Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
-Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
-Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
-Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
-Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Šveice - Alpu ieskautie ezeri, skaistās pilsētas un gardā šokolāde. (Bādenbādene – Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Bāzele – Reinas ūdenskritums – Berne – Intrelakena – Montre – Ženevas ezers – Kolmāra)
(19.09.2017-24.09.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme