TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! BRĪVDIENAS SAULAINAJĀ ADRIJAS JŪRAS RIVJĒRĀ - RIMINI PIEKRASTĒ: Minimundus Parks, Gardaland, Venēcija, San Marīno, Itālija Miniatūrā, Roma, Izklaides Parks Mirabilandia, Lihtenšteinas Aiza, Zalcburga, Varšava, Kopernika Zinātnes Centrs

Description

Valsts: Itālija

BRĪVDIENAS SAULAINAJĀ ADRIJAS JŪRAS RIVJĒRĀ - RIMINI PIEKRASTĒ
ALPU KALNI - MINIMUNDUS PARKS - GARDALAND ATRAKCIJU PARKS-VENĒCIJA - ATPŪTA ADRIJAS JŪRAS PIEKRASTĒ, BELLARIA KŪRORTĀ - SAN MARĪNO - ITĀLIJA MINIATŪRĀ - APENĪNU KALNI – ROMA - ZEMŪDENS UN JŪRAS PASAULE LE NAVI ACQUARIO - IZKLAIDES PARKS MIRABILANDIA – AQUAFAN ŪDENSPARKS - TIRDZNIECĪBAS CENTRS ROMAGNA - LIHTENŠTEINAS AIZA – ZALCBURGA – VARŠAVA - KOPERNIKA ZINĀTNES CENTRS
Saules un jūras peldes Adrijas jūras rivjērā, Rimini piekrastes kūrortā Bellaria, kuru dēvē par Itālijas vasaras galvaspilsētu. Tas ir viens no vecākajiem un populārākajiem kūrortiem, kas izstiepies 16 km garumā. Kūrorts no citiem atšķiras ar savu demokrātisko auru un plašajām, brīvā laika pavadīšanas iespējām. Iespēja doties izbraukuma ekskursijās uz romantisko Venēciju, vēsturisko Romu un pundurvalstiņu San Marīno. Kā arī apmeklēt kūrorta izklaides un atpūtas parkus. Katru dienu pozitīvas emocijas, bērnu smiekli un jautrība, kurai nav robežu, savukārt, mums vecākiem, laikam nekas nesniedz lielāku prieku kā dzīvespriecīgi, smejoši, jautri bērni. Šajā saulainajā atpūtas braucienā visi kopā baudīsim šo kopā būšanu!
22.06. – 01.07.2017. 
10 dienas / Visas naktis viesnīcās / 4 naktis Adrijas jūras kūrortā
Ceļojuma cena € 590 

1.diena. 22.06. „Agrā rītā pretī saulei...”
Agri no rīta ap pl. 6.00 izbraukšana no Rīgas. Diena ceļā. Latvija- Lietuva Polija. Pēcpusdienā pusdienu pauze Polijas ceļmalas krodziņā. Nakts 3*viesnīcā Brno apkaimē.
2.diena. 23.06. „Alpu kalnu ainava un prieki Minimundus parkā...”
Brokastis*. Ceļa turpinājums caur Čehiju, Austriju. Pusdienu pauze Austriešu krodziņā. Pēcpusdienā atrakciju parks Minimundus Klāgenfurtē. Iespēja apceļot pasauli vienā dienā no Ēģiptes līdz Indonēzijai, no Austrālijas līdz ASV. Minimundus ir miniatūra pasaule Worthersee ezera krastā Austrijā, kurā iespējams izklaidēties, atpūsties un uzzināt interesantas lietas – 170 dažādu slavenu ēku, vilcienu un kuģu modeļi, kas veidoti ar lielu precizitāti mērogā 1:25. Interesanti būs gan lieliem, gan arī maziem! Vakarpusē pārbrauciens Austrija - Itālija. Nakts viesnīca 3* Padujas apkārtnē.
3.diena. 24.06. „Gardaland atrakciju labirintos...”
Brokastis*. Brīva diena pilsētā. Piedāvājam doties braucienā uz Gardaland atrakciju parku (par papildus samaksu 25 €). Gardaland - tā ir pasakaina valstība, kas sajūsmina gan lielus, gan mazus. Tas ir spilgts izklaides un iespēju kaleidoskops, kas dāvā visiem to, kā tik ļoti pietrūkst pelēkajā ikdienā - svētkus, kuros katrs apmeklētājs ir ne vien skatītājs, bet arī šo svētku dalībnieks. Desmitiem ultramodernu atrakciju, kalniņu, karuseļu, šovu un izklaides iespēju visu vecumu apmeklētājiem. Atgriešanās viesnīcā Padujas apkārtnē.
4.diena. 25.06. „Jūras ūdens apskalotā Venēcija...”
Brokastis*. Brīva diena. Izbraukuma ekskursija uz Venēciju (par papildus samaksu 40 €). Ar kuģīti pa ūdens kanāliem dosimies uz Adrijas jūras karalieni - Venēciju. Kopā izstaigāsim pilsētas labirintu mazās, šaurās ieliņas, skatīsim greznās pilis, kas lepni slejas Lielā kanāla malās, šķērsosim pilsētas laukumus un neskaitāmos tiltiņus. Ielūkosimies arī darbnīcā, kur meistars no karstas stikla masas ar šķērēm un knaiblēm mūsu priekšā uzburs stikla zirdziņu. Iegriežoties masku darbnīcās, iedomāsimies, kā šī valdzinošā pilsēta pārvēršas karnevāla laikā! Brīvajā laikā pusdienas kādā krodziņā, romantisks brauciens ar gondolu pa šaurajiem Venēcijas kanāliem, San Marka laukuma, katedrāles apmeklējums. Glāze vēsa Prosecco un atgriešanās ar kuģīti Tronchetto. Vēlā pēcpusdienā pārbrauciens līdz Adrijas jūras kūrortam, iekārtošanās un nakts 3* viesnīcā Rimini apkārtnē.
5.diena. 26.06. ,,Pundurvalstiņa San Marīno un visa Itālija vienā parkā...”
Brokastis*. Brīva diena kūrortā, pie jūras. Ap pusdienas laiku (par papildus samaksu 30 €) piedāvājam izbraukuma ekskursiju uz San Marīno un izklaidējošo parku ,,Itālija miniatūrā”. San Marīno - senākā neatkarīgā valsts. No visām pusēm Itālijas ieskauta, tā atrodas Titāno kalnā un tā pakājē. Apskatīsim valdības pili, arbaletistu ieleju un vienu no trim cietokšņiem, kas lepni paceļas Titāno kalna galā. Vietējo vīnu un liķieru degustācija. Vēlāk visi dosimies izklaidējošo parku ,,Itālija miniatūrā”. Mums būs iespēja vienā parkā apceļot visu Itāliju - no sniegotajiem Alpu kalniem ziemeļos līdz pat karstajai Sicīlijai, un kūpošajai Etnai dienvidos. 273 miniatūras kompozīcijas, radītas ar juveliera precizitāti. Šeit redzēsim Itālijas skaistākos, augstākos kalnus, lielākos ezerus, slavenākos laukumus, pieminekļus un celtnes. Būs iespēja ar laiviņu izbraukt pa Venēcijas Lielo kanālu, bet visu Itālijas ,,zābaku” iespēja apskatīt dodoties braucienā ar īpašu apskates vilcienu. Vakarpusē atgriešanās un brīvs laiks kūrortā. Nakts 3* viesnīcā Rimini apkārtnē.
6.diena. 27.06. „Dolce Vita Romā...”
Brokastis*. Brīva diena kūrortā. Piedāvājam šodien (par papildus samaksu 45 €) izbraukuma ekskursiju uz Romu. Sausās brokastis, agra izbraukšana no viesnīcas. Ceļš pāri Apenīnu kalniem. Roma - mūžīgā pilsēta, pasaules centrs un kristietības sirds. Ar vietējo gidu izstaigāsim Romu no Kolizeja līdz Romas forumiem, no Kapitolija līdz Venēcijas laukumam. Skatīsim visu dievu templi - Panteonu, un tikko restaurēto Trevi strūklaku un Spāņu kāpnes. Būs laiks pusdienām, gardai kafijai un saldējumam. Pēcpusdienā atceļš līdz kūrortam. Nakts 3* viesnīcā Rimini apkārtnē.
7.diena. 28.06. „Jūras un saules peldes Adrijas jūras kūrortā...”
Brokastis*. Brīva diena kūrortā, lai baudītu sauli un siltos Adrijas jūras ūdeņus. Šajā dienā individuāli iespēja apmeklēt netālu esošos izklaides parkus Aquafan, Oltremare un Le Navi- Acquario. Pēcpusdienā piedāvājam (par papildus samaksu 10 €) doties uz tirdzniecības centru Romagna, kurā apmēram 100 veikalos būs iespēja iegādāties apģērbus un apavus. Bet pārtikas lielveikalā nopirkt svaigus augļus, vietējos vīnus un dzērienus, kā arī sapirkt saldumus un delikateses mājiniekiem! 100% made in Italy! Atgriešanās un brīvs laiks kūrortā. Nakts 3* viesnīcā Rimini apkārtnē.
8.diena. 29.06. „Pārsteigumi Austrijas Alpos...”
Brokastis*. Ceļš uz ziemeļiem - Alpu virzienā. Šķērsosim Itālijas – Austrijas Alpus. Pusdienu pauze Austrijas Alpu krodziņā. Pēcpusdienā pastaiga pa Lihtenšteina aizu. To dēvē par dabas brīnumu, un tā ir viena no skaistākajām, dziļākajām un garākajām aizām Alpu kalnos. Savu nosaukumu tā ir ieguvusi pateicoties Lihtenšteinas firstiem, kuri ziedoja līdzekļus aizas ierīkošanai. Brauciens caur Zalcburgas zemi pa gleznaino kalnu ceļu līdz viesnīcai Zalcburgas apkaimē. Ierašanās un iekārtošanās viesnīcā. Vakarpusē (par papildus samaksu 10 €) piedāvājam izstaigāt un apskatīt Zalcburgu - ģēnija Mocarta dzimto pilsētu. Brīnišķīgo Mirabellas pils dārzu, Mocarta namu, Kapitelplatz - tirgus laukumu, centru, kas iekļauts UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā. Brīvs laiks kādai kafijai un strūdelei. Atgriešanās un nakts 2* viesnīcā Zalcburgas apkaimē.
9.diena.30.06. „Arī atceļš var būt interesants...”
Brokastis*. Ceļš caur Austriju, Čehiju, Poliju. Vakarpusē ierašanās Varšavā. Piedāvājam kopā ar vietējo gidu izstaigāt un apskatīt Varšavas vēsturisko centru (par papildus samaksu 10 €). Vecpilsētas tirgus un pils laukums, Sigismunda kolonna, Sirēnas strūklaka, karaļa pils. Varšavas centrs ir iekļauts UNESCO sarakstā. Vakarā iekārtošanās un nakts 3* viesnīcā Varšavas apkaimē.
10.diena. 01.07. „Tas tik bija ceļojums!...”
Brokastis*. Brokastis. Rīta pusē iesakām apmeklēt Kopernika zinātnes centru, kas ir zinātnes muzejs ar 450 interaktīviem eksponātiem, kur vienlaicīgi var iepazīties ar ekspozīciju un iegūt praktiskas zināšanas. Apmeklētājiem tiek dota iespēja aptaustīt eksponātus un patstāvīgi veikt dažādus fizikas eksperimentus, kā rezultātā daudzas dabas parādības kļūs saprotamas. Tāpat arī centrā darbojas 3D planetārijs, kurā uz liela lodveida ekrāna tiek demonstrētas populārzinātniskas filmas. Tas būs aizraujoši ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Ap pusdienas laiku izbraukšana uz mājām. Polija, Lietuva, vēlu vakarā ierašanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 150
• piemaksa par papildvietu autobusā € 120
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 9.00 € (65-74 gadu vecums 18.00 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Gardaland atrakciju parku 25 €; Izbraukuma ekskursija uz Venēciju 40 €. Izbraukuma ekskursija uz San Marīno un izklaidējošo parku ,,Itālija miniatūrā.” 30 €; Izbraukuma ekskursija „ Dolce Vita Romā” 45 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena 140 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 120 bērniem līdz 14g. 100 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ekskursija Zalcburgā 10 €; ekskursija vietējā gida pavadībā Varšavā 10 €; Izbraukuma uz tirdzniecības centru Romagna 10 €; Minimundus parks: pieaugušajiem 13 €, bērniem (6-15 gadiem) 8 €; Gardaland atrakciju parks: pieaugušajiem 37,5 €, bērniem (līdz 10 gadiem) 31 €; Aqualand ūdens atrakciju parks: pieaugušajiem 29 €, bērniem 25 €; Sealife jūrs parks 15 €; Kuģītis uz Venēciju 20 €; Austiņas ekskursijā 5 €. 2016. gada izmaksas

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                         Klienta paraksts


____________________________                    _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! BRĪVDIENAS SAULAINAJĀ ADRIJAS JŪRAS RIVJĒRĀ - RIMINI PIEKRASTĒ: Minimundus Parks, Gardaland, Venēcija, San Marīno, Itālija Miniatūrā, Roma, Izklaides Parks Mirabilandia, Lihtenšteinas Aiza, Zalcburga, Varšava, Kopernika Zinātnes Centrs
(22.06.2017-01.07.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme