TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! HORVĀTIJAS SENĀS PILSĒTAS UN DABAS FENOMENI: SPLITA, KRKAS NACIONĀLAIS PARKS,TROGIRAS RIVJERA, MOSTARA, DUBROVNIKA, ZIVJU PIKNIKS,RAFTINGS, KRAVICAS ŪDENSKRITUMI,PLITVICAS EZERI

Description

Valsts: Horvātija

HORVATIJAS SENĀS PILSĒTAS UN DABAS FENOMENI (ATPŪTA TROGIRAS RIVJERĀ)
SPLITA - KRKAS NACIONĀLAIS PARKS – TROGIRAS RIVJERA - DUBROVNIKA – ZIVJU PIKNIKS – MOSTĀRA – KRAVICAS ŪDENSKRITUMI – PLITVICAS EZERI
8 dienas / visas naktis naktsmītnēs
29.07.-05.08.2017. 
Cena 4-vietīgos apartamentos: € 296

1. diena. 29.07. „Un ceļojums sākās...”
5.00. izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Pusdienu pauze Polijas teritorijā. Nakts viesnīcā 3* Čehijas teritorijā, Brno apkaime. Ierašanās viesnīcā. 

2. diena. 30.07. „Ceļš uz Horvātiju...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Čehija. Austrija. Slovēnija. Laiks ceļā līdz Horvātijai. Vakarā ierašanās un izvietošanās naktsmītnē 3* (viesnīcā vai apartamentos) Adrijas jūras piekrastē Trogiras Rivjerā. 
5 naktis Horvātijā Adrijas jūras piekrastē iespējams izvietoties apartamentos: 4-vietīgos, gan viesnīcas, gan Studio tipa 2-vietīgos, gan 3-vietīgos. Apartamenti Trogiras Rivjērā, kūrortpilsētā Okrug Gornij.

3. diena. 31.07. „Atpūta pie Adrijas jūras...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraucienā ar kuģīti „Zivju pikniks”, kas Jums sniegs neaizmirstamas atmiņas un atpūtu pēc garā ceļa. Tā ir diena baudot sauli, jūru, vērojot mazās saliņas un rifus. Uz salām baudīsiet neskarto dabu, ļauties peldei kristāldzidrā jūras ūdenī un saules stariem! Baudiet priežu un Vidusjūras koku smaržu un jūras sāli uz lūpām. Pēc pastaigas gar jūras krastu, Jūsu izsalkumu remdēs svaigi grilētas zivis un mājas vīns. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Atgriešanās naktsmītnē 3 *Trogiras rivjerā. Brīvs laiks peldēšanai un atpūtai.

4. diena. 01.08. „Dubrovnika – pilsēta cietoksnis...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija (par papildus samaksu 35 €) uz Dubrovniku. Pilsēta-cietoksnis tā ir kādreizējā brīvā un lepnā Dubrovnikas republika ar devīzi: “Brīvība netiek pārdota ne par kādu pasaules zeltu”. Ekskursija vietējā gida pavadībā, krievu valodā. Bernards Šovs ir teicis: “Tiem, kas meklē paradīzi zemes virsū, jādodas uz Dubrovniku!”. Pēc ekskursijas, brīvs laiks pilsētā. Varat doties pastaigā pa pilsētas mūriem. Uzbraucot ar pacēlāju tuvējā kalnā, pavērsies brīnišķīgs skats uz pilsētu. Ja pilsētā paliek pa karstu un meklējat vietu, lai paslēptos no svelmes, dodieties uz tuvumā esošo Dubrovnikas pludmali vai doties uz Lokrum salu. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Vakarā atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras rivjerā. 

5. diena. 02.08. „Pilsētas un dabas džungļos!”
Brokastis*. Diena veltīta atpūtai pie jūras vai piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā* (par papildus samaksu 25 €) uz Splitu un Krka n.p. un Trogira. Lielākās senās Dalmācijas un Adrijas jūras piekrastes pilsētas Splitas apskates ekskursija. Vienīgā Romas impērijas laika pils, kura celta 3.gs., kad šeit apmetās uz dzīvi ķeizars Diokletians – “apsēstais uz celtniecību” – tā viņu dēvēja.  KRKA nacionālo parku, kur Krkas upe meklēdama ceļu uz jūru veidojis krāšņu kanjonu ar daudzajiem ūdenskritumiem. Parka teritorijā Jums būs iespēja, peldēties kalnu upē, atpūsties un nobaudīt upes foreli restorāniņos. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Romantiskā Trogira - pilsēta ar vairāk kā 2300 gadu vēsturi, kuru radījuši senie grieķi. Mūsdienās pilsēta tiek saukta par „Akmens skaistuli”. Atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras rivjerā. Brīvs laiks peldēšanai un atpūtai.

6. diena. 03.08. „Balkānu- pērle Mostāra” 
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā* (par papildus samaksu 35 €) uz Bosniju un Hercegovinu. Skaistākā pilsēta valstī – Mostara. Šajā pilsētā pārņem sajūta, ka atrodies nevis Eiropas dienvidos, bet kādā austrumu zemē. Vienkopus redzamas musulmaņu mošejas, katoļu un pareizticīgo baznīcas, pa šaurajām ieliņām klīstot, pārņem sajūta, ka esi pārcēlies pāris gadsimtus atpakaļ. Pilsētas simbols ir vecais tilts pār Neretvas upi, kas uzbūvēts 15. gs. Pēc Mostāras dosimies uz Kravicas ūdenskritumiem. Ūdenskritumu augstums ir 26 metri, bet platums 126 metri. Neaizmirstiet paņemt līdzi piederumus peldēšanai! Vakarā atgriešanās naktsmītnē 3* Trogiras rivjerā.

7. diena. 04.08. „Unikālie dabas fenomeni...”
Agri no rīta dodamies prom no Adrijas jūras piekrastes. Brauciens līdz Horvātijas Nacionālajam parkam – Plitvicas ezeri. Viens no Horvātijas dabas radītiem brīnumiem – dažādos līmeņos 16 ezeri, kas savā starpā savienoti ar vairāk kā 90 ūdenskritumiem. Jūs gaida brauciens kuģīti un pastaiga pa marķētām tūristu takām. Jūs nokļūsiet brīnumainā pasaulē – čalojoši ūdenskritumi, lielāki un mazāki ezeriņi, baltie Horvātijas akmeņi - dolomīti. Izbraukšana mājup. Slovēnija. Austrija. Čehija. Polija. Nakts viesnīcā 2* Polijas teritorijā, Cešinas apkaimē. Ierašanās viesnīcā. 

8. diena. 05.08. „Ceļš mājup...”
Brokastis*. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

4-vietīgi apartamenti 3*, bez ēdināšanas (2 atsevišķas guļamistaba, duša, WC, balkons vai terase, gaisa kondicionētājs (iekļauts cenā), TV- SAT, virtuves stūrītis (plīts, ledusskapis, trauki ēdiena pagatavošanai un galda servēšanai). Par papildus samaksu iespējams izvietoties divatā vai trijatā. 
Par papildus samaksu iespējams izvietoties STUDIO tipa apartamentā 2 cilvēkiem. Dzīvojamā istaba ar guļamo zonu un iekārtotu virtuves stūrīti 2 cilvēkiem, duša, WC, balkons vai terase, gaisa kondicionētājs (iekļauts cenā), TV- SAT, virtuves stūrītis (plīts, ledusskapis, trauki ēdiena pagatavošanai un galda servēšanai) . 
Viesnīcas numurs 2-3 vietīgi (ar brokastīm), guļamā zona, duša, WC, terase vai balkons, gaisa kondicionieris (iekļauts cena), TV-SAT. Viesnīcā vietu skaits ierobežots!!!
Visas ēkas atrodas 100 līdz 250 m no pludmales. Pludmalē saulessargu un atpūtas krēslu noma par maksu. ~ 3 €. Līdz kūrorta centram (kuģīša piestātnei, kafejnīcām, pārtikas veikaliem ~ 400 m). Līdz Trogirai 3.5 km. Individuāli doties uz Trogiru ar kuģīti.

Samaksas kārtība: Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma cenas, Atlikusī summa jāsamaksā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris) 
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis 2. un 8. dienā (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma), 
• naktsmītne Horvātijā 5 naktis, 4-vietīgos apartamentos, tūristu nodoklis Horvātijā
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
Piemaksa par dzīvošanu: Viesnīcā 3* 2-3 vietīgos numuros ar brokastīm no personas 80 €;
Piemaksa par dzīvošanu: 2- vietīgā Studio tipa apartamentā no personas 40 €;
Piemaksa par dzīvošanu: 2- vietīgā Studio tipa apartamentā ar brokastīm no personas 70 €;
Piemaksa par dzīvošanu: 3-tā, 4-viet. Apartamentā 90 €;
• piemaksa par brokastīm Horvātijā, (4 brokastis ) no personas 28 €;
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs tranzītviesnīcās un 5 naktis Studio apartamentā Horvātijā ar brokastīm 110 €;
• piemaksa, ja vēlaties papildvietu autobusā 150 €;
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 7.20 € no personas (65-74 gadu vecumam14,40 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Splitu un Krka n.p. 25 €; Izbraukuma ekskursija uz Dubrovniku 35 €; Izbraukuma ekskursija uz Bosniju un Hercegovinu 35 €. 
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena 95 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 80 €, bērniem līdz 14g. 65 €. 
Ieejas biletes nav iekļauts izbraukumā ekskursijas cenā.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām: Krka ieejas biļete 12 € (aprīlis, jūnijs, septembris, oktobris) 17,50 € (jūlijs, augusts); Zivju pikniks-kuģītis 30 €; Kravicas ūdenskritums 2€; Ieejas biļete Plitvices ezeru n. p. 15 €, 24 € (jūlijs, augusts); vienas brokastis Horvātijā 7€. 2016. gada izmaksas € 1 ~ HRK 7,5 (Horvātijas kuna). 
*Ja nav pietiekošs ceļotāju skaits t.i. 30, tad izbraukuma ekskursijas padārdzinās par 5 €.

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                   Klienta paraksts


____________________________              _______________________________

 


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! HORVĀTIJAS SENĀS PILSĒTAS UN DABAS FENOMENI: SPLITA, KRKAS NACIONĀLAIS PARKS,TROGIRAS RIVJERA, MOSTARA, DUBROVNIKA, ZIVJU PIKNIKS,RAFTINGS, KRAVICAS ŪDENSKRITUMI,PLITVICAS EZERI
(29.07.2017-05.08.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme