TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS!! Karaliska Krakova - atpūta kalnos - termas - brauciens ar plostiem

Description

Karaliska Krakova - atpūta kalnos - termas - brauciens ar plostiem

Varšava - Krakova - Veļička - Brauciens ar plostiem pa Dunajec upi un atpūta termālajos baseinos - Čenstohova

Izbraukšanas datums: 24.08.2017 (4 dienas/visas naktis viesnīcās)

1. diena: Tranzīts pa Poliju - Varšava – Krakova.
Agri no rīta (05:30) izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā: Latvija, Lietuva. Polija. Varšavas pastaigas ekskursija vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu: 10 €).
Vecpilsēta, kas paveras no Vislas upes krasta. Karaliskā pils, restaurētas elegantas ēkas, tirgus laukums, neskaitāmas un arhitektūras ziņā dažādas baznīcas - paši skaistākie pilsētas nostūri. Nakts viesnīcā Krakovas apkārtnē.

2. diena: Brauciens ar plostiem pa Dunjac upi un atpūta termālajos baseinos.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: uz Dunajec upi (par papildus samaksu: 35 € - biļetes uz braucienu ar plostiem ir iekļautas cenā) un atpūta termālajos baseinos (ieejas biļetes par papildus samaksu: 70 PLN = 17 €).
Šodien mūs gaida divu stundu ilgs nobrauciens tradicionālos plostos pa Dunajec upi, kas tek cauri kaļķakmens kalnu aizā. Tas ir neparasts piedzīvojums, kura laikā var baudīt kalnainās ainavas. Tūristi brauc uz tradicionāliem koka plostiem, kurus vada pārvadātājs nacionālos tautas apģērbos. Kopējais nobrauciena garums - 15 km pa šauru upi, kas vijas caur kalniem.
Otrajā dienas pusē mums ir paredzēta atpūta termālajos baseinos Bukowina Tatrzanska (ieejas biļetes tiek apmaksātas uz vietas - 70 PLN = 17 €). Dabīgais minerālūdens tek no pazemes dzīlēm un tiek atdzesēts līdz 32- 38 grādiem, kas ļauj baudīt peldes šeit visu cauru gadu. Nakts viesnīcā Krakovas apkārtnē.

3. diena: Veļička - Krakova.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.2: Krakova apskates ekskursija vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu: 10 €). Krakova ir trešā lielākā pēc iedzīvotāju skaita pilsēta Polijā, šeit dzīvo apmēram 760 tūkstoši iedzīvotāju. Ekskursija pa vecpilsētu: Karaliskā Vāveles pils, katedrāle un Zigmunda zvanu tornis, Barbakans, Tirgus laukums – viens no lielākajiem Eiropas laukumiem, Rātsnama tornis, Sv. Voiceha baznīca, piemineklis Adamam Mickevičam, Zbaracki pils, Sv. Jaunavas Marijas baznīca, bīskapu pils, Kazimežs – ebreju kvartāls, Krakovas akadēmija. Brīvais laiks. Brīvajā laikā iespējams papusdienot vienā no kafejnīcām vai vecpilsētas restorāniem. 
Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.3: uz Veļičkas sāls raktuves (par papildus samaksu: 10 €; ieejas biļete sāls raktuves: 89 PLN; bērniem - 69 PLN ). 
Raktuves darbojas jau apmēram 700 gadus. Tās izveidotas kā pazemes labirints ar kopējo garumu vairāk kā 300 kilometri. Tūristu apskatei domātā daļa ir vairāk kā 4 kilometri un aptver 20 šahtas. 1978. gadā raktuves tika iekļautas UNESCO Pasaules kultūras mantojumu sarakstā. Tas ir vienīgais kalnrūpniecības objekts, kas darbojas no viduslaikiem līdz mūsdienām. Nolaižoties 135 metrus dziļāk iepazīsieties ar šahtas seno vēsturi. Lejā pastāvīga temperatūra ir + 14 C, tāpēc būtu jāpaņem līdzisiltāku apģērbu. Nakts viesnīcā Krakovas apkārtnē.

4. diena: Čenstohovā.
Brokastis. Čenstohova - Polijas reliģiskais centrs. Jasna Gora – ļotislavena svētceļojumu vieta Eiropā. Klosteris ir populārs ar Čenstohovas Dievmātes ikonu, kas rada brīnumus un kurai piedēvē pārdabiskas spējas. Šo ikonu ciena un pielūdz gan katoļi, gan arī pareizticīgie no visas Polijas un centrālās Eiropas. Saskaņā ar tradīciju, to radīja Svētais Luka. Sakarā ar tumšo ikonas nokrāsu, to dēvē arī par „Melno Madonnu”. Tā kā ikona dara brīnumus, tad daudzi cilvēki cenšas pateikties par brīnumiem, kurus tā izpilda. Čenstohovā ir izveidots speciāls muzejs, kurā glabājas to cilvēku dāvanas, kuriem tā ir palīdzējusi. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 150.00 (1 vieta autobusā)
€ 230.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 50.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniskā apdrošināšana: 3 € (līdz 65 gadiem) / 6 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: nobrauciens ar plostiem pa Dunajec upi : 35 €; (nobrauciens ir iekļauts cenā) un atpūta termālajos baseinos (ieejas biļetes tiek apmaksāta uz vietas 70 PLN = 17 €)
- izbraukuma ekskursija Nr.2: Krakova apskates ekskursija vietējā gida pavadībā: 10 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.3: uz Veļičkas sāls raktuvēm: 10 € 
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju paketē" iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; Nr.3;= Maksājot Rīgā = 45.00 €.

- Varšavas apskates ekskursija vietējā gida pavadībā: 10 €;
- Ieejas biļete sāls raktuves: pieaugušajiem: 89 PLN; bērniem, studentiem, pensionāriem - 69 PLN;
- Atļaujas fotografēšanā sāls raktuves: 10 PLN;
- ieejas biļetes termālajos baseinos: no 70 PLN = 17 €
- Audio sistēma ekskursijai Krakovā: 2 €
- Karaliskā Vāveles pils:
              pieaugušajiem / bērniem
❖Karaļa telpas: 18 PLN / 11 PLN
❖karaliskās palātas: 25 PLN / 19 PLN
❖Kroņa dārgumu krātuve: 18 PLN / 11 PLN
❖Austrumu māksla: 8 PLN / 5 PLN
❖Zaudēto Vāvele: 10 PLN / 7 PLN
❖Gara ala: 3 PLN
❖Īslaicīgas izstādes: 3 PLN
❖Katedrāle: 10 PLN / 5 PLN

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS!! Karaliska Krakova - atpūta kalnos - termas - brauciens ar plostiem
(24.08.2017-27.08.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme