TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Vilinošā Austrija. Tiroles kalni, ezeri, termas, pilsētas un vīns. (Innsbruka – Alpbaha – Cillertāles ielejаs basseini – Gerlosas pāreja – Krimlas ūdenskritums – Lihtenšteinas aiza – Zalckamerguta – Volfganga ezers – St. Gilgena)

Description

Vilinošā Austrija. Tiroles kalni, ūdenskritumi, ezeri, termas, pilsētas un vīns.

Bādene pie Vīnes – vīnu degustācija – Insbruka – Swarovski kristālu muzejs – Alpbaha – Cillertāles ielejаs baseini – Gerlosas pāreja – Krimlas ūdenskritums – Lihtenšteinas aiza – Zalckamerguta – Volfganga ezers – St. Gilgena – Cvolferhorna kalns

Izbraukšanas datums: 23.08.2017 (6 dienas/ visas naktis viesnīcās)

1.diena.
Izbraukšana no Rīgas. Diena ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Čehijā.

2.diena. Bādene pie Vīnes – vīnu degustācija.
Brokastis viesnīcā. Ceļš cauri Čehijai, Austrijai. Pēcpusdienā apmeklēsim mājīgu un romantisku kūrortu Bādeni pie Vīnes ar greznām kūrmājām, rezidencēm, villām un ziedošiem parkiem. Ideāla vieta atpūtai! Apskates pastaiga Bādenes pilsētā, kura izslavēta visā pasaulē ar saviem karstajiem avotiem vēl no senu romiešu laikiem. Apskates laikā pa Bādeni mēs iepazīstamies ar galvenajām ievērojamajām vietām un šīs pilsētas vēsturi, jo šeit atrodas Austrijas senākais kazino un māja, kurā dzīvojis dižais komponists Bēthovens. Iespēja iepazīties ar austiešu vīniem – Vīnu degustācija. Nakts viesnīcā pie Innsbrukas.

3.diena. Insbruka – «Swarovski kristālu pasaulē» – Alpbaha – Cillertāles ielejas baseini.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Insbruka – «Swarovski kristālu pasaulē» – Alpbaha – Cillertāles ielejas baseini (par papildsamaksu: 40 €).
Brauciens uz leģendāro muzeju ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru darinājumi, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, «Swarovski kristālu pasaulē» pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu.«Swarovski kristālu pasaulē» cilvēks jūtas kā iegrimis skaistā sapnī par daiļo. Ekskursijas programmā iekļauts arī pasaulē lielākā "Swarovski" veikala apmeklējums – tajā izstādīta ievērojamās austriešu firmas daudzveidīgā produkcija. 
Insbruka – Tiroles federālās zemes galvaspilsēta, pilsēta ar bagātu 800 gadus garu vēsturi un brīnišķīgu arhitektūru gotikas, baroka un rokoko stilos ir gluži kā kalnu masīvu ietvaram pieslīpēts dārgakmens. Praktiski no jebkuras pilsētas vietas paveras lieliski skati. Divas reizes Insbruka ir bijusi Ziemas Olimpisko spēļu galvaspilsēta (1964., 1976. g.). Insbrukas slavenākais apskates objekts ir pilsētas simbols – bijusī imperatoru Habsburgu rezidence "Zelta jumts" vecpilsētā. Brīvajā laikā ir iespēja ar funikuliera palīdzību uzbraukt vietēja kalna virsotnē. 
Noteikti aizbrauksim, pēc daudzu domām, vienā no skaistākajām Tiroles mazpilsētām Alpbahā, ar 2300 iedzīvotājiem atrodas 1000m v.j.l., saulainā kalnu plato, mazpilsētai raksturīga tradicionālā Alpu arhitektūra, skaisto namu balkonus bagātīgi rotā ziedi. 1983.gadā, Alpenbahā, kas reizi gadā kļūst Eiropas intelektuālo galvaspilsētu, jo pulcē dažādu valstu un nozaru delegātus apspriest pasaules nākotnes problēmas, tika atzīta par skaistāko Alpu mazpilsētu.
Tiroles saulainākā Cillertāles ielejā bus iespēja izbaudīt arī ūdens atrakcijas ERLEBNISTHERME ZILLERTAL basseinos ar ūdenskritumiem un kaskādem, džakuzi un saunam. 
Nakts viesnīcā pie Innsbrukas.

4.diena. Gerlosa kalnu pāreja - Krimlas ūdenskritums - Lihtenšteinas aiza.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.2: Gerlosa kalnu pāreja - Krimlas ūdenskritums - Lihtenšteinas aiza (par papildsamaksu: 40 €).
Dabas varenība. Ceļš mūs vedis caur nacionālu parku Augstais Tauerns. Augstais Tauerns nacionālais parks ir kalnu grēda Austrijas Alpos. Izvietojusies Centrālajos Austrumalpos uz Tiroles, Karintijas un Zalcburgas zemju robežas. Stiepjas ap 130 km garumā rietumu-austrumu virzienā. Grēdas, kā arī visas Austrijas augstākā virsotne ir 3798 m augstais Grosgloknerss. Brauciens pāri Gerlosa kalnu pārejai 1500 m augstumā līdz Krimlai. Eiropā augstākais Krimlas ūdenskritums aizsāk savu ceļu augstu Alpu kalnu ledājos kā Krimlas upīte, kas veidojot trīs kaskādes krīt no 380m augstuma. Pastaigas pa „ūdenskrituma taku” dāvās neaizmirstamu piedzīvojumu! Dodamies tālāk kalnos. Lihtenšteinas aiza – vieta, kur piedzīmst varaviksne. Kādreiz šeit atradās milzīgs ledājs. Viņš pārvietojas un šī procesa laikā izveidojās aiza 4 km garumā. Atvērtā gājēju taka ir tikai 1000 m garumā un tika izveidota 19. gs. Šī vieta ir ļoti skaista pēc spēcīga lietus. Pastaiga pa Lihtenšteinas aizu. Nakts viesnīcā pie Innsbrukas.

5.diena. Zalckamerguta - Volfganga ezers - St. Gilgena - Cvolferhorna kalns.
Brokastis viesnīcā. Ceļš cauri Austrijai. Kalnu un ezeru ainavu milotajiem Zalckamergutas regions bus ka medusmaize: gleznainie Alpu ciematini, tirkizzilie kalnu ezeri un zalas ganibu ielejas. Gleznainais Volfganga ezers, kura vienā krastā ir Mocarta mātes dzimtā pilsētiņa - St. Gilgena, otrā – St. Volfganga, kas devusi ideju operetei Baltais zirdziņš. St. Gilgenā patikami pavadīsim laiku un ja būs velēšanas būs iespēja pacelties Cvolferhorna kalnā, lai palūkotos Alpu kalnu panorāmā un iedzertu tasi kafijas, lūkojoties kalnu virsotnēs un ezera zilajos ūdeņos. Laiks ceļā: Austrija, Čehija, Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

6.diena.
Brokastis viesnīcā. Brauciens cauri Polijai un Lietuvai. Vēlu naktī ierašanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 320.00 (1 vieta autobusā)
€ 440.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 120.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / "par papildus samaksu":
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 4 € (līdz 65 gadiem) / 8 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Insbruka – «Swarovski kristālu pasaulē» – Alpbaha – Cillertāles ielejas basseini: 40 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: Gerlosa kalnu pāreja - Krimlas ūdenskritums - Lihtenšteinas aiza: 40 €;
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK! 
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = 70.00 €.

- Vīnu degustācija: 16 €;
- Swarovski kristālu muzejs: 17 €;
- Insbrukas funikuleris: no 8 €;
- Cvolferhorna Kalna pacēlājs: 23.50 €;
- Cillertāles ielejas Basseini (3 stundas kopā ar saunu): 20 €;
- Krimlas ūdenskrituma taka: 5.5 €;
- Lihtenšteinas aiza: 5 €;
- Pusdienas: no 20 €

SVARĪGI !!!
*Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
*Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
*Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
*Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
*Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
*Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
-Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
-Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
-Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
-Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
-Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
-Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Vilinošā Austrija. Tiroles kalni, ezeri, termas, pilsētas un vīns. (Innsbruka – Alpbaha – Cillertāles ielejаs basseini – Gerlosas pāreja – Krimlas ūdenskritums – Lihtenšteinas aiza – Zalckamerguta – Volfganga ezers – St. Gilgena)
(23.08.2017-28.08.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme