TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! MAIGĀ MELNKALNES JŪRA UN TĀS ELPU AIZRAUJOŠIE DABAS SKATI: Skadaras ezers, Budva, Taras kanjons, Moračas kanjons, Durmitoru nacionālais parks, Tirāna, Škodera, Kruja, Perast, Podgorica, Ostrogas klosteris, Dubrovnika,

Description

Valsts: Melnkalne
MAIGĀ MELNKALNES JŪRA UN TĀS ELPU AIZRAUJOŠIE DABAS SKATI
SKADARAS EZERS – BUDVA – TARAS KANJONS – MORAČAS KANJONS – MORAČAS KLOSTERIS – DURMITORU NACIONĀLAIS PARKS – TIRĀNA – ŠKODERA – ROZAFA PILS – KRUJA - KOTORA – PERAST – ŠKREPJELA DIEVMĀTES SALA - PODGORICA - NACIONĀLAIS VAKARS – ATPŪTA PIE JŪRAS - OSTROGAS KLOSTERIS -DUBROVNIKA -VARAŽDINSKE TOPLICE- TERMĀLAIS KŪRORTS
22.09. – 01.10.2017.
10 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 480. 

1.diena. 22.09. „Pretim jauniem iespaidiem…”
Agri no rīta 5:00 izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā braucot cauri Lietuvai, Polijai un Čehijai. Polijas teritorijā ieturēsim pusdienu maltīti. Vakārā izvietošanās viesnīcā 3* Brno teritorijā. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 23.09. „Ceļš uz Melnkalni...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Čehija. Austrija. Slovēnija. Horvātija. Melnkalne. Vēlu vakārā/ naktī izvietošanās viesnīcā 2+* Budvas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
3.diena. 24.09. „Skadaras ezers – lielākais Balkānos!..”
Brokastis*. Dienas pirmajā pusē Jums ir iespēja atpūsties un ļauties peldei jūrā un saules stariem. Dienas otrajā pusē piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā uz Skadaras ezeru (par papildus samaksu 35 €). Tas ir lielākais ezers Balkānos, tās daļa pieder arī albaņiem, daudzviet ūdens augiem klātas plašas teritorijas, visapkārt augsti kalni. Atmiņā paliks vizināšanās pa ezeru, pelde tajā, un izsalkumu remdēsim ar gardām pusdienām pie kurām malkosim mājas vīnu. Vakarā pēc vēlēšanās varat doties pastaigā pa Budvas vecpilsētu. Budva – viena no tūrisma metropolēm. Kopā ar lielisko dabas skaistumu Budva lepojas arī ar bagātīgu vēsturiskā mantojuma klāstu. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2+* viesnīcā pie jūras, Budvas apkaimē.
4.diena. 25.09. „Dabas radītais fenomens!..”
Brokastis*. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās piedāvājam doties izbraukuma ekskursiju (par papildus samaksu 45 €) uz Taras kanjonu. Mežonīga un neaprakstāma skaistuma kanjons, ko veido Taras upe, ir otrs lielākais pasaulē aiz Kolorādo kanjona Amerikas Savienotajās valstīs. Tara upes kanjons ir iekļauts UNESCO Pasaules dabas mantojuma sarakstā. Brauciena laikā līdz kanjonam redzēsim Moračas kanjonu, Moračas klosteris, kurš dibinats 1252.g., kā arī brauksim gar Skadaras ezeru, tas ir lielākais Balkānos, un izbrauksim pa Melnkalnes galvaspilsētu Podgoricu. Ekskursijas laikā apmeklēsim Durmitoru nacionālo parku, apskatīsim Melno ezeru. Dienas laikā apmeklēsim kādu no vietējiem krodziņiem, lai ieturētu pusdienas. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2+* viesnīcā, Budvas apkaimē.
5.diena. 26.09. „Ērgļu zeme...”
Brokastis*. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās piedāvājam izbraukuma ekskursiju (par papildus samaksu 45 €) uz Albāniju - „Ērgļu zemi”. Izbraukšana agri no rīta. Brauciena laikā piestāsim uz fotopauzi, tās laikā varēsim iemūžināt Melnkalnes vizītkarti - Svētā Stefana salu, kura ir unikāla pēc sava rakstura. Sala atrodas netālu no jūras krasta un salu savieno pavisam īss ceļš. Pirmā pilsēta ko apmeklēsim Albanijā būs Škodera. Škodera ir viena no senakajām pilsētām Eiropas dienvidos, dibināta tā ir IV gs.pirms mūsu ēras. Netālu no pilsētas atrodas arī Rozafa pils, celta akmeņu kalnā, no kurienes paveras lieliska panorāma. Tālāk seko pārbrauciens līdz mūsdienīgajai, jaunajai galvaspilsētai. Tirāna – apskates ekskursija pa pilsētu. Došanās līdz Krujai - pirmajai apdzīvotajai Ilīriešu pilsētai, apmeklēsim vidusslaiku Osmāņu impērijas būvētu tirdziņu ar koka mājām un iespēju iegādāties dažnedažādus suvenīrus, kā arī nobaudīt vietējo virtuvi. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2+* viesnīcā pie jūras, Budvas apkaimē.
6.diena. 27.09. „Maigā Melnkalnes jūra...”
Brokastis*. Atpūta pie jūras. Pēc vēlēšanās piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 35 €) uz Kotoru. Kotora atrodas D-Eiropas lielākā fjorda krastā un ir saglabājusi viduslaiku pilsētas šarmu. Pilsēta ir pilnībā ieskauta venēciešu būvētajos viduslaiku mūros un saglabājusi šauro ieliņu labirintus, no kuriem reizēm paveras skats uz stāvajām klintīm. Cetiņje – atrodas Lovcen kalna pakājē. Cetiņje klosteris simbolizē melnkalniešu garīgo un politisko centru. Ekskursijas laikā piestāsim Ņeguši ciemā, lai nodegustētu iecienīto Ņeguši vītināto gaļu, ar iespeju to iegādāties. Perast – mierīga baroka pilsētiņa, pretim šai pilsētiņai atrodas - Škrepjela dievmātes sala. Ekskursijas laikā sekos nobrauciens uz Kotoras līci pa vairāk kā 20 nelieliem, šauriem serpentīniem, no kura vērosim elpu aizraujošus skatus, kuri pavērsies mūsu skatu punktam, un kurus varēsim iemūžināt gan mūsu prātos, gan fotoaparātos.
Vakarā piedāvājam doties un baudīt nacionālo Melnkalnes vakaru (par papildus samaksu 35 €), cienāsimies ar grillētu jēru, sieru, olīvām, pršutu, salātiem kā arī ar vīnu. Vakara gaitā klausīsimies dziesmas, vērosim folkloras grupas uzstāšanos, kura mūs iepazīstinās ar nacionālajām dejām. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2+* viesnīcā pie jūras, Budvas apkaimē.
7.diena. 28.09. „Melnkalnes ticības un garīgās dzīves lappuses...”
Brokastis*. Pēc vēlēšanās piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 35 €) uz Ostrogas klosteri ar šopinga centra apmeklējumu. Melnkalnes centrālajā daļā atrodas viens no lielākajiem Balkānu pareizticīgo baznīcas lepnumiem – Ostrogas klosteris. Stāvajā klints sienā iecirstais XVII gs. klosteris ir viens no visapmeklētākajiem kristiešu galamērķiem pasaulē. Iespaidu uz jums atstās neaizmirstams, brīnišķīgs skats, kas paveras no klostera uz Zetas upes ieleju. Pēc būtības pareizticīgo klosteris ir vienīgais pasaulē, kuru bez pareizticīgajiem apmeklē arī katoļi un musulmaņi. Ostrogas klosteris ir tik spēcīga svētvieta, ka šeit tiek dziedināti pat neglābjami slimie. Ostrogā priecājas par katru apmeklētāju, lai kādai konfesijai viņš piederētu, arī nekristītajiem. Atpakaļceļā iegriezīsimies Melnkalnes galvaspilsētā - Podgoricā un apmeklēsim lielāko iepirkšanās centrā Delta city. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2+* viesnīcā pie jūras, Budvas apkaimē.
8.diena. 29.09. “ Paradīze zemes virsū – Dubrovnika...”
Brokastis*. Agri no rīta atbrīvojam numurus. Dodamies māju virzienā. Horvātija. Apmeklēsim Dubrovniku – Paradīzi zemes virsū. Bernards Šovs ir teicis: “Tiem, kas meklē paradīzi zemes virsū, jādodas uz Dubrovniku!” Piedāvājam ekskursiju vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 10 €), krievu valodā. Pēc ekskursijas, brīvs laiks pilsētā. Varat doties pastaigā pa slavenajiem pilsētas mūriem, vai dodieties uz tuvumā esošo Dubrovnikas pludmali kur varēsiet gan izpeldēties gan pagozēties saules staros. Nakts 2* viesnīcā, Horvātijas teritorijā, Zagrebas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
9.diena. 30.09. „Relaksācija - Varaždinske Toplice...”
Brokastis*. Pirms garā ceļa relaksācija termālajā kūrortā. Dodamies uz Varaždinske Toplice – termālo kūrortu. Kūrorts atrodas neskartas dabas ielokā Horvātijas ziemeļrietumu daļā un ir pats senākais un zināmākais termālais kūrorts valstī. Varaždinske Toplice termālie avoti ir brīnišķīga vieta, kā aktīvai, tā arī relaksējošai un ārstnieciskai atpūtai. Atpūtušies dodamies mājup virzienā. Laiks ceļā. Slovēnija, Austrija. Nakts 2* viesnīca Čehijas teritorijā, Olomoucas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
10.diena. 01.10. „Ceļš mājup...”
Brokastis*. Polija. Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas,
• atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 180
• piemaksa par papildvietu autobusā € 110
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 9 € (65-74 gadu vecums 18 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Skadaras ezeru 35 €; izbraukuma ekskursija uz Taras kanjonu 45 €; izbraukuma eksursija uz Albāniju 45 €; izbraukuma ekskursija uz Kotoru, Cetiņje, Perast, Škrepjela dievmātes sala 35 €; izbraukuma ekskursija uz Ostrogas klosteri 35 €.

Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena 195 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena170 €, bērniem līdz 14g. 150 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām: Skadaras ezera nacionālais parks 4 €; brauciens ar kuģīti pa Skadaras ezeru 15 €; pusdienas un vīns (Skadaras ezers) 8 €; ieejas biļete Rozafa kompleksā 7 €; ieeja Moračas klosterī 3 €, Durmitora nacionālā parka apmeklējums 4 €; tūristu nodoklis Kotorā 1.50 €; laiva līdz Škrepjela dievmātes salai un ieeja baznīcā 8 €; nacionālais Melnkalnes vakars 35 €; ekskursija ar vietējo gidu Dubrovnikā10 €; Termālais kūrorts 40 Kn
2016. gada izmaksas

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                               Klienta paraksts


____________________________                          _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! MAIGĀ MELNKALNES JŪRA UN TĀS ELPU AIZRAUJOŠIE DABAS SKATI: Skadaras ezers, Budva, Taras kanjons, Moračas kanjons, Durmitoru nacionālais parks, Tirāna, Škodera, Kruja, Perast, Podgorica, Ostrogas klosteris, Dubrovnika,
(22.09.2017-01.10.2017)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme