TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Honkonga

 

Latvijas Republikas pilsoņi uz Honkongu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām 6 mēnešu laikā.

 

 Vīza uz Honkongu

 

Vīzu kategorija Latvijas Republikas nepilsoņiem

7 d.d

5 d.d

3 d.d

Tūristu vīza

60 LVL/86 EUR

75 LVL/107 EUR

85 LVL/121 EUR

 

Honkongas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti :


pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

1 fotogrāfija

aviobiļešu rezervācijas kopija

viesnīcu rezervācijas apstiprinājums

anketa

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!