TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Salvadora

 

Latvijas Republikas pilsoņi uz Salvadoru var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām.

 

Salvadoras vīza

 

Vīzas kategorija 

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

20 d.d.

120 LVL/171 EUR

 

Salvadoras vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

 

Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

1 fotogrāfija

vīzas anketa

pases kopija (visas lapaspuses)

izziņa no darba vietas (angļu val.)

izziņa no policijas (ne vecāka par 6 mēnēšiem (angļu val.))

uzaicinājuma vēstule

ceļojuma maršruta apraksts vai aviobiļešu rezervācija (kopija)

 

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!