TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Šrilanka

Tūristu vīza ieceļošanai valstī ir nepieciešama Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem.

Vīzas uz Šrilanku
Vīzas noformēšanas laiks
Latvijas Republikas pilsoņiem
Latvijas Republikas nepilsoņiem
Tūristu vīza (30 dienas, skaitot no iebraukšanas dienas valstī) līdz 7.d.d 45 LVL/64 EUR 45 LVL/64 EUR

Vīzas noformēšanas laiks:

Tūristu vīza tiek izsniegta uz 30 dienām, skaitot no iebraukšanas dienas valstī.

Vīzas noformēšanai nepieciešams:

  • ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā;
  • 1 fotogrāfija 3 x 4 cm.
  • apstiprināta biļete ( turp/atpakaļ )
Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!