TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Malaizija

Malaizijas vīza

Vīzu kategorijas

Vīzu noformēšanas laiks

Latvijas    pilsoņiem

Latvijas nepilsoņiem

Tūristu vīza līdz 30 dienām

no 10 d.d līdz 30 d.d

nav vajadzīga

55 EUR

 

Malaizijas  vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti :

  • Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši ,pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
  • Pases kopija
  • 2 fotogrāfijas 3x4
  • Uzturēšanās līdzekļus apliecinošs dokuments (bankas konta izraksts vai ceļojumu čeki-angļu valoda).
  • Uzturēšanās iemēslu un ilgumu apstiprinošs dokuments ( viesnīcu rezervācijas   apstiprinājums vai ielūgums )
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija
  • Īzziņa no darba-angļu valoda

 

Uzmanibu !

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

No 2017. gada 1. septembra stājies spēkā likums par tūrisma nodokļa ieviešanu visās Malaizijas viesnīcās. Tūrisma nodoklis tiks iekasēts izbraukšanas dienā, vietējā valūtā (Malaizijas ringits). Nodokļa kopējā summa nav atkarīga no viesnīcas kategorijas un ir: 10 000 MY / par istabu, par nakti (~ USD 2,38);

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!