TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Venecuēla

 

Latvijas Republikas pilsoņi var ieceļot Venecuēlā kā tūristi bez vīzas, uz robežas uzrādot derīgu LR pilsoņa pasi un tūristu karti DEX-2 (bez maksas tās izsniedz tam pilnvarotas transporta kompānijas), un var uzturēties valstī līdz 90 dienām.

 

Venecuēlas vīza


Vīzu kategorija

Vīzu noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

15 d.d.

70 LVL/100 EUR

 

Venecuēlas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:


  • Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
  • 2 fotogrāfijas 3x4
  • Anketa
  • Izziņa no bankas
  • Izziņa no darba vieta
  • Aviobiļetes kopija
  • Viesnīcas rezervācija kopija

 

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!