TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Venecuēla

 

Latvijas Republikas pilsoņi var ieceļot Venecuēlā kā tūristi bez vīzas, uz robežas uzrādot derīgu LR pilsoņa pasi un tūristu karti DEX-2 (bez maksas tās izsniedz tam pilnvarotas transporta kompānijas), un var uzturēties valstī līdz 90 dienām.

http://www.mfa.gov.lv/konsulara-informacija/celotajiem/valstis-uz-kuram-var-doties-bez-vizas-vai-ieprieks-sanemot-iecelosanas-atlauju?id=18521

 

Venecuēlas vīza


Vīzu kategorija

Vīzu noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

15 d.d.

180 EUR

 

Venecuēlas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:


  • Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
  • 2 fotogrāfijas 3x4
  • Anketa
  • Izziņa no bankas
  • Izziņa no darba vieta
  • Aviobiļetes kopija
  • Viesnīcas rezervācija kopija

 

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!