TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Brazīlija

Brazīlijas vīza 

Latvijas pilsoņiem, kuri Brazīlijā plāno ieceļot tūrisma, privātā vai uzņēmējdarbības nolūkā, kā arī piedalīties konferencēs, semināros un sporta sacensībās, nav jānoformē Brazīlijas ieceļošanas vīza, ja uzturēšanās laiks valstī nepārsniedz trīs mēnešus pusgada laikā.


Cenas norādītas EUR

Vīzu kategorijas

Vīzu noformēšanas laiks

Latvijas  pilsoņiem

Latvijas nepilsoņiem

Tūristu vīza

3 nedēļas

-

75 LVL/107 EUR

 

Brazīlijas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti :

  • Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
  • 1 fotogrāfija 3x4
  • Anketa
  • Aviobiļešu rezervācijas kopija;
  • Vesnīcu rezervāciju apstiprinājums
  • Bankas konta izraksts (oriģināls + kopija)
  • Izziņa no darba vietas (darba devēja garantijas vēstule) 

 

Uzmanibu !

Izziņai jābūt angļu valodā !

 

Uzmanibu !

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!