TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Japāna

 

Latvijas Republikas pilsoņi uz Japānu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām vienā ieceļošanas reizē.


Japānas vīza 

 

Vīzas kategorija 

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

5-7 d.d

30 LVL/43 EUR

 

Japānas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

 

Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

1 pases kopija (lappuse ar fotogrāfiju)

2 fotogrāfijas

vīzas anketa 2 eksemplāri

uzturēšanās plāns Japānā

izziņa no darba vietas

garantijas vēstule

tūrisma aģentūras-galvotāja dokumenti

viesnīcas rezervācija

aviobiļešu rezrvācija


Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Latvijas Republikas pilsoņi uz Japānu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām vienā ieceļošanas reizē.

Japānas vīza 

 

Vīzas kategorija 

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

5-7 d.d

29 LVL

 

Japānas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

 

Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

1 pases kopija (lappuse ar fotogrāfiju)

2 fotogrāfijas

vīzas anketa 2 eksemplāri

uzturēšanās plāns Japānā

izziņa no darba vietas

garantijas vēstule

tūrisma aģentūras-galvotāja dokumenti

viesnīcas rezervācija

aviobiļešu rezrvācija

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!