TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Singapūra

Singapūra vīza

 

Vīzu kategorijas

Vīzu noformēšanas laiks

Latvijas  pilsoņiem

Latvijas nepilsoņiem

Tūristu vīza

28 d.d

nav vajadzīga

220 EUR

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
Anketa
2 fotogrāfijas
Aviobiļetes kopija
Viesnīcas rezervācija kopija

Latvijas Republikas pilsoņi uz Singapūru var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām.

Latvijas Republikas nepilsoņiem, ceļojot tranzītā caur Singapūru uz trešo valsti, Singapūras tranzītvīza nav nepieciešama, uzturoties valstī līdz 96 stundām. Taču jāņem vērā, ka tas attiecas, ja persona ceļo tikai vienā virzienā caur Singapūru. Ja persona ceļo turp un atpakaļ caur Singapūru vai vēlas uzturēties ilgāku laiku Singapūrā, tad ir nepieciešams noformēt vīzu pirms brauciena.

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!