TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Taivāna

 

Latvijas Republikas pilsoņi uz Taivānu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 30 dienām.

 

Taivānas vīza

 

Vīzas kategorija 

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

2 d.d

40 LVL/57 EUR

 

Taivānas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši no iebraukšanas datuma)

2 fotogrāfijas, pases lieluma

anketa

aviobiļešu rezrvācija

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!