TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Informācija

Malta ir maza salu valsts, atrodas Vidusjūras centrālajā daļā uz arhipelāgs, kuru veido piecas salas. Apdzīvotas ir tikai trīs lielākās salas — Malta, Goco un Komino. Valsts teritorija ir līdzena un akmeņaina ar klinšainu piekrasti.

 

Malta ir valsts ar varenu vēsturi, pazīstama ar brīnišķīgajām pludmalēm, ainavām, senām celtnēm, mīklainām leģendām un pasakaino dabu. Malta ir savdabīgs Vidusjūras ceļu krustpunkts, kurā savijušās dažādu tautu, kultūru, reliģiju, valodu pēdas. Malta - rafinēta un miniatūra valsts ar pārsteidzoši bagātu arhitektūru un viesmīlīgu tautu.


Papildus informācija

LR pilsoņiem un nepilsoņiem vīza nav nepieciešama.

Valsts valoda ir maltiešu valoda. Tā pieder semītu valodu saimei, kurā ir arī arābu valoda. Angļu valoda arī ir atzīta par valsts valodu, un daudzi maltieši runā arī itāļu valodā.

Pārsvarā - katoļi (93%)

240V

Tipisks Vidusjūras klimats ar karstām vasarām un mitrām ziemām. Vasara sausa un karsta, vidējā jūlija temperatūra ir no +23°C, reizēm līdz +35°C un vairāk. Ziemas ir maigas, samērā lietainas, janvāra vidējā temperatūra ir no +14°C līdz +16°C, tā kā silti pat ziemā, un cepures un cimdi nebūs vajadzīgi, jo sniegs te ir izteikti reta parādība.
Vislabāk ceļot ir no marta līdz maija vidum vai no oktobra vidus līdz decembrim.

Miera pārpilnie maltieši, smaidot priecājas par dzīvi, un Jūs, priecājoties kopā ar viņiem, kaut uz neilgu laiku aizmirstiet savs ikdienas rūpes. Šķiet, ka laiks palēnina savu ritumu, dzīve rit vienmērīgi. Maltā Jums būs ērti un patīkami.



PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme