TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Shangri-La's Rasa Sayang Resort & Spa

Viesnīcas Shangri-La 's Rasa Sayang Resort & Spa 5 *apraksts


Atrašanās vieta:

Pludmales 1 līnija (attālums no jūras <200 m)

Transports:
Attālums no lidostas - tuvu (> 20 līdz 40 km)

Par viesnīcu:
Shangri La 's Rasa Sayang Resort & Spa - viena no komfortablākajiām viesnīcām uz salas, tā atrodas tieši Batu Ferringhi pludmalē, labi iekoptā tropu dārzā. Viesnīca sastāv no divām ēkām – galvenās un Rasa Garden: četru stāvu ēka ir paslēpusies milzu palmu un kasuarinu ēnā. Viesiem tiek piedāvāts augstākās klases serviss, neticami daudz dažādi pakalpojumi un profesionāls daudzvalodu personāls, grezni, plaši numuri un liels tropu dārzs.
 
Atrašanās vieta:
Attālums no viesnīcas līdz Penang International Airport ir 31 km, līdz Džordžtaunas pilsētas centram - 17 km.
 
Istabu skaits:
304
 
Numuru veidi:
Ēka Garden Wing:

- Divvietīgie numuri Superior SeaFacing Ģimenes numurs (50 kv.m.) - viena divvietīga un viena vienvietīga gulta, maks. trīs cilvēki.
- Divvietīgie numuri DeluxeSea Facing numurs (42 kvadrātmetri) - viena divvietīga gulta un balkons.
- Četrvietīgs DeluxeSea Facing family numurs (60 kv.m.) - viena divvietīga un divas vienvietīgas gultas, balkons.
- Divvietīgie numuri DeluxeSea View Room (42 kv.m.) - atrodas augšējos stāvos, viena divvietīga gulta un balkons.
- Četrvietīgs Executive SeaFacing Ģimenes numurs (76 m²) - divas privātas ieejas, viena divvietīga un divas vienvietīgas gultas, divi TV, DVD atskaņotājs, balkons.
- Divvietīgie numuri Studio (66 kv.m.) - guļamistabas un dzīvojamā zona, viena divvietīga gulta.
- Divvietīgie numuri Terrace Suite (114 kv.m.) - guļamistabas un dzīvojamā zona, viena divvietīga gulta, ēdamzāle, terase, DVD atskaņotājs.
- Divvietīgie numuri JuniorTerraceSuite (100 kv.m.) - guļamistabas un dzīvojamā zona, viena divvietīga gulta, ēdamistaba, dīvāns un krēsli, garderobes telpa, terase, DVD-atskaņotājs, veranda ar vannu.
- Penang Suite (105 kv.m.) - guļamistabas un dzīvojamā zona, viena divvietīga gulta, ēdamistaba, dīvāns un krēsli, garderobes telpa, terase, DVD-atskaņotājs, veranda.
Ēka Rasa Wing:
- Divvietīgie numuri RasaHillviewRoom (40 kvadrātmetri) - viena divguļamā gulta, guļamistabas un dzīvojamā zona, DVD atskaņotājs, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni šajā Rasa Wing Lounge.
- Divvietīgie numuri DeluxeRoom (44 kv.m.) - izeja uz privātu dārzu (26 kv.m), guļamistabas un dzīvojamā zona, DVD-atskaņotājs, veranda, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni Rasa Wing Lounge.
- PremierRoom (62 kv.m.) - viena divguļamā gulta, guļamistabas un dzīvojamā zona, DVD-atskaņotājs, veranda, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni Rasa Wing Lounge, balkons.
- Divvietīgie numuri DeluxeSuite (84 kv.m.) - guļamistaba, viesistaba, viena divguļamā gulta, DVD-atskaņotājs, veranda, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni Rasa Wing Lounge, balkons,
- Divvietīgs numurs Premier Suite (119 kv.m.) - guļamistaba, viesistaba, ēdamistaba, viena divguļamā gulta, DVD-atskaņotājs, veranda, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni Rasa Wing Lounge, balkons.
- Divvietīgs numurs Presidential Suite (242 kv.m.) - guļamistaba, viesistaba, ēdamistaba, viena divguļamā gulta, DVD-atskaņotājs, veranda, mini-ledusskapis, brokastis un atspirdzinošie dzērieni Rasa Wing Lounge, balkons.
 
Numuru apraksts:
No visiem numuru panorāmas logiem paveras brīnišķīgs skats uz plašo jūru vai smaragda zaļo salas pakalnu. Numuru dizains pilnībā atbilst tradicionālajam Minangkabau stilam, kas piešķir tiem neizsakāmu šarmu un valdzinājumu. Grīdas un sienas ir klātas ar koka paneļiem, daži ar dekoratīviem kokgriezumiem, kas atspoguļo Malajiešu Songket amatniecību un īpašu ķīniešu kultūru Peranakan. Atsevišķas vannas istabas izklātas ar neslīdošām flīzēm un ir vanna un duša, kā arī tur jūs atradīsiet ekskluzīvus tualetes piederumus.
- Internets
- Maksas TV kanāli

- Minerālūdens pudelēs
- Balss pasts
- Iekšējā durvju atslēga

- Peldmēteļi un čības
- Spilveni ar dažādu pildījumu
- Gaisa kondicionieris
- IDD telefons
- TV
- Kabeļu / satelīta TV
- Radio
- Modinātājs

- Elektroniskais seifs
- Fēns
- Mini bārs

- Kafijas automāts
- Tējas komplekts
- Elektriskā tējkanna
- Rakstāmgalds
 
Viesnīcas infrastruktūra:
- Aptiekas kiosks
- Daži veikali
- Golfa laukums
- 3 tenisa korti
- Deju zāle
- Banketu zāle
- 14 konferenču zāles
- Sanāksmju telpas
- Biznesa centrs
 
Bezmaksas pakalpojumi:
- Reģistrācija 24 stundas
- Autostāvvieta
 
Maksas pakalpojumi:
- Ārsta izsaukums visu diennakti
- Valūtas maiņa
- Veļas mazgātava
- Ķīmiskā tīrītava
- Automašīnas noma
 
Atpūta un sports:
- Frizētava
- Skaistumkopšanas salons
- Spa centrs
- Veselības centrs

- Sauna

- Dažāda veida masāžas
- Manikīrs
- Pedikīrs
- Anti-novecošanās procedūras

- Aromterapija
- Refleksoterapija

- 4 āra baseini
- Džakuzi
- Ūdens slidkalniņi

- Teniss
- Galda teniss
- Mini golfs
- Pludmales volejbols
- Kajaki
- Vindsērfings
- Ūdens slēpošana
- Burāšana

- Laivošana
- Animācijas programmas
- Dzīvā mūzika
 
Bērniem:
- Bērnu klubs
- Bērnu baseins ar slidkalniņiem
- Auklīšu pakalpojumi
- Starfy s atrakciju parks
- Rotaļu laukums bērniem
 
Restorāni un bāri:
- Restorāns "Feringgi Grill": atrodas beletāžā, ēkā RasaSayang ir divas privātas telpas 20 cilvēkiem. Piedāvā Eiropas virtuves ēdienus un dažādus vīnus. Smēķēšana restorāna teritorijā ir stingri aizliegta. Darba laiks: brokastis 7:00-10:30, vakariņas 18:30-22:30.
- Restorāns "SpiceMarket Café": atrodas ēkas Garden Wing vestibilā netālu no baseina, ir atsevišķas telpas smēķētājiem un nesmēķētājiem un āra terase. Piedāvā valstu ēdienus, kas atspoguļo Penangas kultūras mantojumu - Ķīnas, Indijas, Baba Nyon, japāņu, tajiešu un Eiropas virtuves ēdieni, un tas viss krāšņums - bufetes galda veidā. Pie ieejas restorānā ir garšvielu boutique, kurā pārdošanā vairāk nekā 100 to veidu garšvielas. Darba laiks: atvērts katru dienu, brokastis 7:00-11:00, vakariņas 18:30-22:30.
- Bārs "Feringgi Bar": ir turpinājums restorānam"Ferringhi Grill", piedāvā dažādus kokteiļus un šampanieti. Bārā spēlē dzīvā mūzika. Darba laiks: atvērts katru dienu no 17:30-01:00.
- Bārs "LobbyLounge": atrodas ēkas GardenWing vestibilā, ir iekšējā zāle un āra terase, kur smēķēšana ir atļauta. Piedāvā plašu atspirdzinošo dzērienu izvēli, vīnus un kokteiļu klāstu. Darba laiks: atvērts katru dienu 18:00-00:00.
- Bārs "Pinang": atrodas ēkā GardenWing, netālu no baseina, ir āra terase. Piedāvā dažādas vieglas uzkodas un dzērienus. Darba laiks: atvērts katru dienu 10:00-22:00.
- Restorāns-bārs "TepiLaut": atrodas ēkā RasaWing, smēķēšana atļauta visā teritorijā. Jumta dizains atgādina malajiešu sultānu vecās pilis. Restorāns ir tikai privātiem pasākumiem.
 
Pludmale:
Smilšu pludmale atrodas tieši aiz viesnīcas teritorijas.

Mājas lapa: http://www.shangri-la.com/