TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

4* Parkroyal Penang Resort

Viesnīcas Parkroyal Penang Resort 4 *apraksts

Viesnīcu ķēde Parkroyal Hotels and Resorts

Atrašanās vieta:

Pludmales, 1 līnija (attālums no jūras <200 m)

Transports:
Attālums no lidostas - tuvu (līdz 20 km)

Par viesnīcu:

Atrašanās vieta: Penangas ziemeļrietumu krastā, Batu Ferringhi pludmalē. 17 km no salas galvaspilsētas Džordžtaunas un 31 km attālumā no lidostas. Blakus viesnīcai atrodas bāri, restorāni, tirdzniecības centri un naktsklubi.

Viesnīcā: veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, valūtas maiņa, pasta pakalpojumi, biznesa centrs, konferenču zāles, automašīnu noma, kurjerpasts, spēļu automāti. Numuri (kopā 333): Standarta Hill View Room - ar skatu uz kalniem, Superior Sea View Room - ar daļēju skatu uz jūru; Deluxe Sea View - ar skatu uz jūru, Family Deluxe - ģimenes numuri.
Restorāni un bāri: Restorāns Tiffins koloniālā stilā, piedāvā starptautiskās virtuves ēdienus, kā arī tradicionālos Malaizijas un ziemeļu Indijas ēdienus. Tamarind Brsaaerie - Āzijas virtuve, kā arī kontinentālā virtuve. Atvērts 24 stundas. Javana Lounge - stilīgs bārs pašā viesnīcas „sirdī”. Sunset Bar - bārs pludmalē. Cool Bananas – kafejnīca pie baseina.

Katrā numurā: telefons, TV, video kanāls, gaisa kondicionieris, mini bārs, tējas / kafijas pagatavošanas aprīkojums, gludeklis un gludināmais dēlis, fēns, balss pasts, elektroniskās slēdzenes.

Sports un atpūta: baseins, ūdens sporta centrs pludmalē (seilings, paraseilings, ūdens motocikli, kanoe), teniss, sporta zāle, masāža, sauna, džakuzi.

Bērniem: viens no labākajiem mini-klubiem uz salas.

Mājas lapa:http: //penang.parkroyalhotels.com