TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

3* Captains Tourist Hotel Aqaba

Par viesnīcu:
Viesnīca Captains Tourist Hotel Aqaba piedāvā dažādus numurus ar modernām mēbelēm un LCD televizoriem. Numuri ir aprīkoti ar mini bāriem ar bezalkoholisko dzērienu un satelīta TV. Viesnīcā ir dažādas izklaides un sporta iespējas . Ir teātris , konferenču zāle , biznesa centrs un citas nepieciešamās iekārtas, lai palīdzētu jums justies tik ērti , cik vien iespējams .

atrašanās vieta:
Viesnīca atrodas lieliskā vietā , jo tā atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā no Akabas centra . Starptautiskā lidosta ir 15 minūšu attālumā . Personāls var noorganizēt ceļojumu uz tuksnesi ar džipu . Mēs arī aicinām jūs apmeklēt nometni tuksnesī un palikt Wadi Rum tradicionālajās teltīs.

Istabu skaits:
Viesnīcā ir 64 numuri .

Istabu veidi:
- Deluxe " king size ";
- Numurs ar 2 divvietīgajām gultām .

Istabu apraksts:
- Gaisa kondicionieris; - satelīta TV; - vannas istaba; - mini bārs ( atspirdzinošie dzērieni tikai ); - fēns; -gludeklis / gludināmais dēlis ;-apkalpošana numurā.

Viesnīcu pakalpojumu:
- Autostāvvieta; - lifts ; - terase ;-teātris ( 80 vietas ); - biznesa centrs; - konferenču zāle ( 45 vietas) ;- banketu zāle ( 70 vietas) ;- gaisa kondicionieris; - apkure .

Serviss:
- Wi - Fi ( pieejams visā viesnīcā bez maksas ); - transporta pakalpojumi uz / no lidostas; - veļas mazgātuve; -tūrisma birojs; -fakss / kopēšana .

Atpūta un sports:
- Āra baseins; -veselības klubs; - džakuzi; - sauna; - trenažieru zāle ;- daivinga centrs ;- ūdens sporta veidi ;- kuģošana .

Bērniem:
- Gulta .

Pārtikas veidi:
Brokastis, pusdienas un vakariņas .

Restorāni un bāri:
Maltītes restorānā’’ Captain's Restaurant ‘’apkalpo visu dienu . Viesi var baudīt brokastis , kā arī tradicionālos, austrumu un jūras velšu ēdienus pusdienās un vakariņās.

 

 

Papildus informācija:
- Reģistrācija/ Check-in no 14:00
- izrakstīšanās/ Check-out līdz 13:00
- telpas nesmēķētājiem
- mājdzīvnieki nav atļauti.