TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Pimalai Resort And Spa

Transporta pieejamība:
Attālums līdz lidostai - tālu (> 40 km)

Atrašanās vieta:
Atrodas 70 km attālumā no Krabi lidostas, pludmalē.
Atrodas Ko Lanta salā, skaistā smilšainā pludmalē, Ba Kan Tiang līcī, ko ieskauj tropu augi. Kūrorts celts dienvidu Taizemes stilā, kas ļoti harmoniski integrējas apkārtējā ainavā. Parkā ir maza, kā koka būdiņas - tie ir personīgie viesnīcas SPA kabineti un katrs no tiem nosaukts kādā no vietējo ziedu vārdiem.

Viesnīcu pakalpojumi:
Viesnīcā ir 82 numuri:
- 64  Hillside Superior istabas - divstāvu māja (48 m2), celta Taizemes stilā. Telpa - koka dēļu grīdas segums, kokvilnas gltasveļa, bambusa aizkars. Guļamistabā - viena king size gulta vai divas mazās gultas. Uz balkona - koka mēbeles un ventilators.
- 4  Bay Front Deluxe istaba - istabas izmērs 70 m2. No numuriem paveras brīnišķīgs skats uz līci. Numuri ir iekārtoti Taizemes stilā, divguļamā gulta, vannas istaba.
- 7  Pavilion Suite istabas - izmērs 170 m2. No numuriem paveras skats uz līci un pludmali. Šis numurs ir telpa, kas saistīta ar vienu vai divām guļamistabām. Papildusistaba - atpūtas telpa, terase, privāts dārzs, guļamistabās - viena king size gulta vai divas mazākas izmēra gultas. Dzīvojamajā istabā CD / DVD atskaņotājs.
Restorāni:
- Baan Pimalai: galvenais restorāns, galdiņus apkalpo gaisa kondicionētā telpā uz terases ar skatu uz dārzu, baseinu un līci. Pasniedz brokastis, pusdienas un vakariņas. Ēdienkartē piedāvā gan taizemiešu, gan rietumu virtuves ēdienus.
- Rak Talay: bārs un restorāns netālu no pludmales.
Bāri:
Lobby Bar: bārs viesnīcas vestibilā, šeit piedāvā kokteiļus un citus alkoholiskos dzērienus
Pool Bar: sporta bārs, kas piedāvā uzkodas un atspirdzinošus dzērienus
- Baseins
- Konferenču telpa
- Spa centrs
- Veikals
- Autonoma
- Laivas un velosipēdi
- Sporta zāle
- Bibliotēka
- Interneta kafejnīca
- Ekskursijas
- Pavārmāksla klases
- Kanoe
- Vindsērfings
- Daivinga centrs
- Laivošana 

 

Numurā:
- Gaisa kondicionētājs
- TV
- Tālrunis
- Seifs
- Minibārs
- Fēns
- Peldmētelis
- Čības
- Tēja un kafija

 

Mūsu komentāri:
Viennozīmīgi labākā viesnīca uz salas un viena no labākajām viesnīcām visā Taizemē, Pimalai Resort And Spa saņēma Best Luxury Boutique Spa 2013 – Pasaules luksus klases spa balvu. Viesnīca atrodās labākajā salas pludmalē un aizņem milzīgu teritoriju, blakus pludmalei un kalnam. Zemākās, pieejamās, klases numuriņi (Delux) atrodās atsevišķās divstāvīgās kotedžās 100m attāluma no pludmales. Apmēram pusi no viesnīcas teritorijas aizņem atsevišķas villas. Īpašu uzbanību pievērš viesnīcas restorāns, kurā izņemot Taizemiešu virtuvi jums piedāvā arī izsmalcināto Itāļu un Franču virtuvi.