TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Amirandes Grecotel Exlusive Resort

IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ "GRECOTEL”.

Viesnīca: atrodas 23 km uz austrumiem no Iraklijas lidostas, 10 km no Hersonisas pilsētas, 2 km no Huves ciema, smilšainā jūras krastā. Viesnīca – Main Building un bungalow komplekss. Kopā 212 numuri: superior rooms (Candia vai Lagoon spārnos, ar skatu uz jūru vai dārzu, maks. 2 cilv., 31 m2); premium bungalow (atrodas dārzā, ar skatu uz dārzu, maks. 2+1 cilv., 32 m2); family suite (ar skatu uz jūru vai dārzu, 2. un 3. stāvā Candia spārnā, guļamistaba un viesistaba ar bīdāmām durvīm, maks. 2+2 cilv., 40 m2); deluxe rooms private pool & garden (ar skatu uz dārzu, 1. stāvā Candia spārnā, terase ar privātu baseinu dārzā, maks. 2+1 cilv., 31 m2); amirandes family suite private pool & garden (ar skatu uz dārzu, 1. stāvā Candia spārnā, lielā guļamistaba un bērnistaba ar bīdāmām durvīm, privāts baseins un dārzs, maks. 2+2 cilv., 40 m2); luxury room (Candia vai Lagoon spārnos, ar skatu uz jūru, sānskatu uz jūru vai lagūnu, guļamistaba ar viesistabas zonu, ir connected iespējas, maks. 2 cilv.+1 bērns līdz 4 g.v., 35 m2 ); junior sunset suite (Sunset spārnā, ar sānskatu uz jūru, guļamistaba un viesistaba ar bīdāmām durvīm, maks. 2+1 cilv., 40 m2); luxury bungalow front row (1. līnijā no jūras, dārzā, guļamistaba ar durvīm, terase, privāts dārzs, maks. 2+1 cilv., 33 m2);

Famous Class apkalpošanas klases numuri: deluxe junior bungalow suite private heated pool (1. līnijā no jūras, guļamistaba ar viesistabas zonu, terase, privāts apsildāms baseins, maks. 2+1 cilv., 45 m2); luxury one-bedroom suite with frontal SV (ar tiešu skatu uz jūru, guļamistaba un viesistaba ar bīdāmām durvīm, maks. 2+1 cilv., 70 m2); one-bedroom grand suite with frontal SV (ar tiešu skatu uz jūru, guļamistaba un viesistaba ar bīdāmām durvīm, maks. 2+1 cilv., 90 m2); deluxe bungalow suite fitness room&private heated pool (dārzā, 2. līnijā no jūras, istaba fitnesam, privāts apsildāms baseins, maks. 2+1 cilv., 61 m2); amirandes dream villa with courtyard&private heated pool (ar skatu uz jūru, privāts viillu komplekss pie pludmales – 2. līnijā, dārzā; 2 līmeņu plānojums ar atsevišķu ieeju, terasi un apsildāmu baseinu, maks. 2+2 cilv., 65 m2); luxury beach villa seafront with private heated pool&garden (ar skatu uz jūru, privāts villu komplekss pie pludmales, 2 guļamistabas, 2 vannasistabas – 1 ar džakuzi; privāts apsildāms baseins, ir izeja uz privātu pludmali, maks. 4 cilv., 53 m2); junior presidential villa seafront with private heated pool&garden (privāts villu komplekss pie pludmales, ar skatu uz jūru, 1. līnijā, guļamistaba ar džakuzi un viesistabas zonu, privāts dārzs un apsildāms baseins, maks. 2+1 cilv., 67,5 m2); presidential villa seafront with private heated pool&garden (privāts villu komplekss pie pludmales, ar skatu uz jūru, 1. līnijā, viesistabas zona ar priekštelpu, 2 guļamistabas, 2 vannasistabas, džakuzi, privāts dārzs un apsildāms baseins, ir izeja uz privātu pludmali, maks. 4 cilv., 88 m2); royal villa with courtyard&private heated pool (privāts villu komplekss pie pludmales, ar skatu uz jūru, 2. līnijā, 2 līmeņu rezidence: 1. stāvs – zāle-viesistaba, guļamistaba ar džakuzi, 2. stāvs – guļamistaba ar viesistabas zonu; privāts dārzs, apsildāms baseins, parka zona, maks. 4+2 cilv., 130 m2); royal residence sea front (privāts villu komplekss pie pludmales, ar skatu uz jūru, 1. līnijā, rezidenci veido 2 villas un „villa-ala”, apdarināta ar dabīgu akmeni, privāts pagalms – 1040 m2, 2 apsildāmi baseini, džakuzi, sauna, parka zona, maks. 4 cilv., 360 m2).

Serviss Famous Class klases numuru viesiem: express check-in/check-out, individuāls guest relations serviss, viesu VIP sagaidīšana ar šampanieti (ziedi un vīns), vakariņu organizēšana numurā, room service, privātie baseini un pludmales, grozs ar augļiem katru otro dienu, piemiņas dāvanas bērniem un pieaugušajiem, ekskluzīva kosmētika vannasistabā – tās ir tikai dažas priekšrocības, kuras saņem viesi, kas izvēlas Famous Class klases numurus.

Nodrošināti nepieciešamie apstākļi viesiem, kas izmanto ratiņkrēslus. Visā teritorijā ir pandusi.

Tālr.: (+30) 289 704 1103
Fakss: (+30) 289 704 1103
URL: www.grecotel.gr

Pludmale: 2 līči ar smilšu un oļu pludmalēm. Ir privāta pludmale villu kompleksam. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi: bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, „Luxe ” klases pirts piederumi, skaistumkopšanas spogulis, individuālais gaisa kondicionētājs, halāts, čībiņas, tējkanna, TV, DVD atskaņotājs, Wi-Fi internets, telefons, seifs, minibārs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, room service (24 h, maksas pakalpojums).

Teritorijā: 5 restorāni, 2 bāri, atklātais baseins (ar jūras ūdeni, ar celiņiem), segtais saldūdens baseins (apsildāms; apr., okt.), TV salons, veikali, konferenču zāle (maks. 400 cilv.), amfiteātris, interneta stūrītis, autostāvvieta, grieķu baznīca.

Bērniem: baseins, rotaļlaukums, miniklubs „Grecoland” (3-14 g.v.), kafejnīca „Tasty Corner” (11:00-17:00, bez maksas), augstie krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma reģistrācijā), aukle (pēc pieprasījuma reģistrācijā, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: minifutbols, pludmales volejbols, basketbols, galda teniss, bočča, aerobika, sauna, fitnesa zāle, tenisa inventārs.
Maksas pakalpojumi: 3 tenisa korti, tenisa apmācība, SPA Alchemy (indiešu ajūrvēdas speciālisti), kalna divriteņu noma (netālu no viesnīcas), golfa klubs (10 km attālumā), ūdenssporta veidi pludmalē.

Mūsu komentārs
Viesnīca, neraugoties uz milzīgo teritoriju, ir piemērota arī mierīgas, nošķirtas, pat konfidenciālas atpūtas cienītājiem. Dažādi varianti rezervācijai numuros ar atsevišķiem baseiniem, patio, terasēm. Augsta līmeņa serviss.Soft animācija visas dienas garumā. Ir personāls, kas var sazināties krievu valodā. Varam ieteikt atpūtai pāriem, jauniem cilvēkiem un ģimenēm.
Viesnīcā, apmeklējot restorānus, pieņemts ievērot solīdu dress code.