TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Aquila Porto Rethymno

Viesnīca: atrodas Krētas salas ziemeļu piekrastē, 79 km no Iraklijas pilsētas, 10 min. gājienā no Retimnas vecpilsētas, pie jūras. Visi viesnīcas numuri un sabiedriski pieejamās telpas renovētas 2004. gadā. “Mythica” numuri pilnībā renovēti 2007. gadā. Viesnīca – 6 stāvu korpuss. Kopā 200 numuri: standard DBL SV/GV (skats uz jūru vai dārzu, guļamistaba ar viesistabas zonu, connected iespēja, maks. 2+1 cilv., 27 m2); standard DBL SSV (sānskats uz jūru, guļamistaba ar viesistabas zonu, connected iespēja, maks. 3 cilv., 27 m2).

“Mythica” numuri (ar īpaši augstu “Mythica” servisa piedāvājumu): DBL superior SV (tiešs skats uz jūru, guļamistaba ar viesistabas zonu, marmora vanna, maks. 2 cilv., 23,4 m2); DBL deluxe SV (tiešs skats uz jūru, guļamistaba ar viesistabas zonu, marmora vanna ar džakuzi, maks. 2 cilv., 33,4 m2); executive suites (tiešs skats uz jūru, guļamistaba ar viesistabas un ēdamistabas zonu, marmora vanna ar džakuzi un ekskluzīvu kosmētikas komplektu, numura uzkopšana – 2 reizes dienā, terase ar atpūtas krēsliem, maks. 2 cilv., 62 m2); penthouse suites (tiešs skats uz jūru, guļamistaba ar viesistabas un ēdamistabas zonu, mājas kinoteātris un DVD atskaņotājs, marmora vanna un ekskluzīvs kosmētikas komplekts, terase ar atpūtas krēsliem un džakuzi, numura uzkopšana – 2 reizes dienā, maks. 2 cilv., 68 m2). Viesnīca nav piemērota atpūtai cilvēkiem ar ierobežotām fiziskām iespējām.

“Mythiсa” serviss:
- express check-in/check out
- apsveikuma dzēriens, ierodoties viesnīcā (šampanietis, svaigi spiesta apelsīnu sula un ūdens)
- pēc apmešanās numurā – ziedi, augļi, vīns, šamapanietis, pudele ūdens, tradicionālie grieķu saldumi un Krētas rakija (augļi un ūdens – katru otro dienu)
- piederumi tējas un kafijas pagatavošanai (tēja un kafija tiek papildināta atkarībā no patēriņa)
- personāls uzaicinājums uz kokteili kopā ar viesnīcas vadību
- katru dienu numurā laikraksts (bez maksas)
- ekskluzīvi vannas/pirts piederumi
- individuāla ekskursija pa viesnīcu
- viesiem, kas izvēlējušies HB vai FB sistēmu, vakariņas pēc izvēles jebkurā no a la carte restorāniem bez papildu samaksas (dzērieni – maksas pakalpojums) un prioritāte vietu rezervēšanā restorānos
- atlaides veikalos, kas atrodas viesnīcas teritorijā (minimārketā, juvelierizstrādājumu veikalā); atlaides arī ūdenssporta veidiem
- numura uzkopšana katru vakaru
- ekskluzīva viesu apkalpošana
- speciāla dāvana prombraucot
- late check-out no numura (ja viesnīcai ir tāda iespēja)

Tālr.: (+30) 283 105 0432
Fakss: (+30) 283 102 7825
URL: www.aquilahotels.gr

Pludmale: municipālā, smilšu, otrpus ceļam no viesnīcas, plaša krasta josla. Saulessargi, atpūtas krēsli, pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, halāti, čības, centrālais gaisa kondicionētājs ar individuālo kontroli, TV, telefons, piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, seifs (bez maksas), balkons vai terase, spilvenu izvēle, minibārs (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), ierašanās dienā – augļi, ūdens, vīns; numura uzkopšana – katru dienu, room service (07:30-22:30, maksas pakalpojums).

Teritorija: 2 restorāni (t.sk. 1 a la carte), 2 bāri, kafejnīca, 2 atklātie saldūdens baseini, segtais saldūdens baseins (apsildāms apr. un okt.), 2 konferenču zāles (50-200 cilv.), interneta stūrītis (maksas pakalpojums), Wi-Fi internets (bez maksas), juvelierizstrādājumu veikals, valūtas maiņa.

Bērniem: miniklubs (3-12 g.v., 10:00-12:00/ 16:00-18:00, jūn.-sept.), ēdienkarte bērniem (pēc pieprasījuma), baby cot (pēc pieprasījuma), augstie krēsliņi restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: izklaidējoša programma vakaros, aerobika, ūdensaerobika, trenažieru zāle, vingrošana, sauna, džakuzi, turku pirts.
Maksas pakalpojumi: masāža un kosmētiskas procedūras, niršana, kalnu divriteņu noma, teniss, ūdenssporta veidi pludmalē.

Mūsu komentārs
Ērtības, komforts un nevainojams serviss – lūk, šīs viesnīcas vizītkarte. Viesnīca ar augstu servisa līmeni, labu ēdināšanu un plašu smilšu pludmali. Vakara stundās restorānos – dress code. Pretī viesnīcai plešas smilšu pludmale (Zilais karogs). Viesnīca piedāvā izklaides, kuras ieinteresēs dažādu vecumu tūristus. Ērti arī tiem, kas vēlas patstāvīgi apceļot salu – autobusu pietura tikai 2 min. gājiena attālumā no viesnīcas. Varam ieteikt atpūtai pāriem un jauniem cilvēkiem.