TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Aquila Rithymna Beach

Viesnīca: atrodas Krētas salas ziemeļu piekrastē, 7 km no Retimnas, 72 km no Iraklijas pilsētas. Blakus autobusu pietura. Viesnīca – Main Building korpuss, Annex korpuss un bungalow komplekss. Kopā 519 numuri: standard DBL SV/GV (Main Building; skats uz jūru vai dārzu, guļamistaba ar viesistabas zonu, papildus – dīvāngulta, maks. 3 cilv., 24.4 m2); family SV (Main Building; skats uz jūru vai baseinu, guļamistaba ar bīdāmām durvīm, viesistaba ar 2 dīvāngultām, maks. 2+2 cilv., 32.5 m2); family GV (bungalow zonā un Annex; guļamistaba ar viesistabas zonu un bīdāmām durvīm, bērnistaba ar 2 vienguļamām gultām, maks. 2+2 cilv., 32,5 m2); bungalow GV (bungalow zonā; skats uz dārzu, guļamistaba ar viesistabas zonu, papildus – dīvāngulta, maks. 3 cilv., 30,4 m2).

“Mythica” numuri (ar īpaši augstu “Mythica” servisa piedāvājumu): deluxe suites one-bedroom SV (Main Building; skats uz jūru, viesistaba ar ēdamistabas zonu, guļamistaba ar marmora vannu, maks. 2+1 cilv., 50 m2); deluxe suites two-bedroom SV (Main Building; вид на море, viesistaba ar ēdamistabas zonu, 2 guļamistabas, 2 marmora vannas (ne visos numuros), liela veranda, maks. 4 cilv., 90 m2); bungalows suite 1 bedroom GV (bungalow zonā; skats uz dārzu, guļamistaba un viesistaba ar durvīm, marmora vanna, maks. 4 cilv., 60 m2); bungalows deluxe suite one-bedroom SV (bungalow zonā; skats uz jūru, guļamistaba un viesistaba ar durvīm, vannasistaba, maks. 3 cilv., 50 m2); bungalows junior suite SV (ar izeju uz pludmali, Krētas stils, guļamistaba ar viesistabas zonu un dīvāngultu, vannasistaba ar marmora apdari, terase, maks. 3 cilv., 60 m2); bungalows junior suite with PPV (ar izeju uz pludmali, Krētas stils, guļamistaba ar viesistabas zonu un dīvāngultu, vannasistaba ar marmora apdari, terase ar privātu baseinu, maks. 3 cilv., 60 m2); villas deluxe junior SV (tiešā jūras tuvumā, Krētas stils, guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar marmora apdari, terase ar atpūtas krēsliem un privātu baseinu, maks. 2 cilv., 125 m2); mаisonettes SV/GV (Cretan Village zonā; skats uz dārzu un sānskats uz jūru, 2 līmeņu numuri: 1. stāvs – guļamistaba ar 2 dīvāniem un viesistabas zonu, 2. stāvs – guļamistaba ar balkonu; 2 vannasistabas ar marmora apdari, terase ar ēdamistabas zonu un atpūtas krēsliem, maks. 4 cilv., 90 m2); dream villas SV (tiešā jūras tuvumā, ar izeju uz pludmali, Krētas stils, viesistaba ar ēdamistabas zonu un minibāru, 2 guļamistabas, 2 vannasistabas ar marmora apdari, terase ar atpūtas krēsliem un privātu baseinu, maks. 4 cilv., 190 m2); royal pavilion with private pool (skats uz jūru, ir atsevišķa ieeja un iekšpagalms, 2 līmeņos: 1. stāvs – viesistaba un ēdamistabas zona ar minibāru, guļamistaba ar marmora vannu, 2. stāvs – guļamistaba ar viesistabas zonu, balkonu, marmora vannu ar džakuzi, terase ar atpūtas krēsliem, saulessargiem un privāto baseinu, maks. 4 cilv., 220 m2).

“Mythiсa” serviss:
- express check-in/check out
- apsveikuma dzēriens, ierodoties viesnīcā (šampanietis, svaigi spiesta apelsīnu sula un ūdens)
- pēc apmešanās numurā – ziedi, augļi, vīns, šamapanietis, pudele ūdens, tradicionālie grieķu saldumi un Krētas rakija (augļi un ūdens – katru otro dienu)
- piederumi tējas un kafijas pagatavošanai (tēja un kafija tiek papildināta atkarībā no patēriņa)
- personāls uzaicinājums uz kokteili kopā ar viesnīcas vadību
- katru dienu numurā laikraksts (bez maksas)
- ekskluzīvi vannas/pirts piederumi
- individuāla ekskursija pa viesnīcu
- viesiem, kas izvēlējušies HB vai FB sistēmu, vakariņas pēc izvēles jebkurā no a la carte restorāniem bez papildu samaksas (dzērieni – maksas pakalpojums) un prioritāte vietu rezervēšanā restorānos
- atlaides veikalos, kas atrodas viesnīcas teritorijā (minimārketā, juvelierizstrādājumu veikalā); atlaides arī ūdenssporta veidiem
- numura uzkopšana katru vakaru
- ekskluzīva viesu apkalpošana
- speciāla dāvana prombraucot
- late check-out no numura (ja viesnīcai ir tāda iespēja)

Tālr.: (+30) 283 107 1002
Fakss: (+30) 283 107 1668
URL: www.aquilahotels.gr

Pludmale: smilšu, plaša krasta josla, pārģērbšanās kabīnes. Pludmales garums – 500 m. Saulessargi, atpūtas krēsli, pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli, dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāti, čības, centrālais gaisa kondicionētājs (Main Building), individuālais gaisa kondicionētājs (bungalows), TV, radio/CD atskaņotājs, telefons, balkons vai terase, seifs, spilvenu izvēle, minibārs (maksas pakalpojums), numura uzkopšana – katru dienu, gultas veļas nomaiņa – katru dienu, room service (07:15-02:00, maksas pakalpojums).

Teritorija: 3 restorāni (t.sk. 2 a la carte), 3 bāri, kafejnīca, kapela, atklātais baseins ar jūras ūdeni, 2 saldūdens baseini, segtais baseins (apsildāms apr. un okt.), interneta kafejnīca, Wi-Fi internets (lobby bar, bez maksas), modernas konferenču zāles (12-350 cilv.), TV & Video salons, skaistumkopšanas salons, veikali.

Bērniem: miniklubs (3-12 g.v., 10:00-20:00, 6 dienas nedēļā), nakts pilsētiņa bērniem (15.06.-15.09.; 6-12 g.v., 18:30-līdz rītam – obligāta vecāku atļauja), restorāns „Tasty Corner” (11:00-19:00), animācija, spēļistaba, ratiņi, baby cot, baby phone, rotaļlaukumi, silīte (8 mēn.-3 g.v., maksas pakalpojums, ir arī bezmaksas laiks), medmāsas pakalpojumi (10:30-18:00, maksas pakalpojums), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums, 10:30-16:30), bērnu ēdiens un pamperi un knupīši (maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: izklaidējošas programmas dienas laikā un vakaros, folkloras priekšnesumi un deju vakari, dzīvā mūzika, aerobika, ūdensaerobika, 7 tenisa korti (aprīkojums jānomā), volejbols pludmalē, galda teniss, šaušana ar loku, šautriņas, trenažieru zāle, sauna.
Maksas pakalpojumi: masāža, kalnu divriteņu noma, tenisa apmācība, 2 tenisa kortu apgaismojums, ūdenssporta veidu apmācības skola pludmalē, niršana.

Mūsu komentārs
Viesnīca ar augstu servisa līmeni, labu ēdināšanu un plašu smilšu pludmali. Attīstīta bērnu infrastruktūra. Animācija pieaugušajiem un bērniem visas dienas garumā. Ir vakara izklaides programma. Personāls, kas pārvalda krievu valodu. Viesiem, kuri izmanto ratiņkrēslus, vajadzīgi pavadoņi. Vakara stundās restorānos – dress code. Varam ieteikt atpūtai ģimenēm – ar visu vecumu bērniem.