TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Gran Melia Daios Cove

Viesnīca: atrodas tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Elundas ciema, 10 minūšu – no kosmopolītiskās Ajosnikolajas pilsētas, mazāk kā stundas braucienā no Iraklijas pilsētas lidostas. Viesnīcā ir 300 numuri (visi ar skatu uz jūru):
deluxe rooms (ar sānskatu uz jūru, balkons, viesistabas zona, ir iespēja savienot ar one bedroom suite un one bedroom suite PP, 42 m2);
deluxe ocean view (ar skatu uz jūru, balkons, viesistabas zona, 42 m2);
deluxe ocean view with individual pool (ar panorāmas skatu uz jūru, viesistabas zona, sauļošanās zona, apsildāms baseins ar jūras ūdeni, 42 m2);
junior suites ocean view with private pool (ar panorāmas skatu uz jūru, viesistabas zona, patio ar privātu apsildāmu baseinu ar jūras ūdeni, 42 m2).

Numuri ar Red Level Service īpašo servisu:
one & two bedroom suites ocean view (ar skatu uz jūru, terase, viesistaba, 65-100 m2);
one & two bedroom suites ocean view with private pool (ar skatu uz jūru, viesistaba, sauļošanās zona, apsildāms baseins ar jūras ūdeni, 65-100 m2);
one, two & three-bedroom villas (ar skatu uz jūru, balkons, viesistabas zona, sauļošanās zona, apsildāms baseins ar jūras ūdeni, 100-320 m2);
two bedroom wellness villas (ar skatu uz jūru, balkons, sauna, viesistaba, skrejceliņš un velotrenažieris, sauļošanās zona, apsildāms baseins ar jūras ūdeni, 125 m2);
the mansion (ar skatu uz jūru, 3 guļamistabas, lifts, autostāvvieta, ēdamistaba, viesistaba, virtuve, segtais baseins – 20 m2, sauna, tvaika istaba, masāžas istaba, 2 atklātie baseini, sauļošanās zona, 560 m2).

Papildinformācija par RedLevel zonu: savs majordoms (numura pārzinis) visā uzturēšanās laikā viesnīcā; ieeja ekskluzīvajā RedLevel Lounge zonā, lai pierakstītos un izrakstītos; media lounge zona ar platekrāna TV un starptautisko presi; PC ar jaudīgu internetu; katru rītu kontinentālā tipa brokastis, kafija un tēja dienas gaitā, vakara kokteiļi un kanapē maizītes; prioritāte SPA pakalpojumu, restorānu u.tml. rezervēšanā; spilvenu izvēle, aromu izvēle, wake up call; Red Level autostāvvietas zona.

Apmešanās kopā ar dzīvniekiem: iespējama (līdz 5 kg).

Tālr. (+30) 284 106 2600
Fakss: (+30) 284 106 2622
URL: www.solmelia.com

Pludmale: privātā, smilšu, pie neliela līča. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – uz atpūtas krēsliem.

Numurā: vannasistaba, fēns, kondicionētājs, TV, LCD paneļi viesistabā un guļamistabā, Wi-Fi internets (bez maksas), iHome stereosistēma, minibārs (maksas pakalpojums), dabīgā linu gultasveļa, linu dvieļi un halāti, spilvenu izvēle (suite un villa), Nesspreso™ kafijas automāts (suite un villa), piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, gludeklis un gludināmais dēlis (pēc pieprasījuma), balkons vai terase ar sauļošanās zonu un baseinu, seifs, veļas mazgātava, numura uzkopšana – 2 reizes dienā, gultas veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu, room service (24 h).

Teritorijā: restorāni – „Greek Tavern”, „Ocean Club”, „Pangea”; bāri – „Ocean Club Wet Bar”, „Crystal Box”, „Beach Bar”; 2 atklātie baseini ar jūras ūdeni, skaistumkopšanas salons, SPA centrs (2500 m2, modernākais aprīkojums, tiek izmantota „Germaine de Capuccini” kosmētika), skaistumkopšanas salons, frizētava, interneta stūrītis (bez maksas), funikulieris, boutique veikali, biznesa centrs, konferenču zāles, ārsta pakalpojumi, autostāvvieta.

Bērniem: nodalījums pieaugušo baseinā, spēļistaba, miniklubs (5-12 g.v.), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports: tematiskie vakari restorānā, SPA procedūras (maksas pakalpojums), grupu fitnesa programmas dienas laikā, 2 tenisa korti (maksas pakalpojums), trenažieru zāle ar jaunāko aprīkojumu, dzīvā mūzika vakaros, ūdenssporta veidi pludmalē (maksas pakalpojums), niršanas centrs (maksas pakalpojums).

Mūsu komentārs
„Gran Meliá Resort” ir jauna un grezna, 2010. gadā uzcelta kūrortviesnīca – tās mūsdienīgais dizains un arhitektūra ideāli iekļaujas ainavā – viesnīca atrodas uz pakalna nogāzes ar skatu uz mierīgu jūras līci. Numurus modern stilā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, veidojusi studija 3SK Stylianidis. Nevainojams serviss. Piemērota prasīgiem viesiem, kas novērtē mieru un netraucētu atpūtu. Soft animācija. Teritorijā uz celiņiem daudz pakāpienu, tāpēc neiesakām cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Teritorijā ir 2 funikulieri, 10 club cars – tas atvieglo pārvietošanos pa teritoriju visu diennakti.