2024-03-28 10:45:44

GARANTĒTS!!! ROMANTISKĀ ČEHIJA: Prāga, Drēzdene, Saksijas Šveice, Karlovi Vari, Marianske Lazņe, Koņepruskas stalaktītu alas, Karlšteinas pils

Description

Valsts: Čehija

ROMANTISKĀ ČEHIJA
PRĀGA – DRĒZDENE – SAKSIJAS ŠVEICE - KARLOVI VARI – MARIANSKE LAZŅE - KOŅEPRUSKAS STALAKTĪTU ALAS – KARLŠTEINAS PILS
„Čehija – tā nav valsts, tā ir pasaka, tā ir tūristu un ceļotāju paradīze.”
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
22.10. – 27.10.2017.
Ceļojuma cena: € 256

1.diena. 22.10. „Pretī jauniem iespaidiem...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts viesnīcā 3* Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 23.10. „Prāga – maģiskā simts torņu pilsēta!..”
Brokastis*. Prāga – pilsēta, kura pati par sevi ir mīkla. Tās maģiskais raksturs piesaista. Vecpilsētas apskate gida pavadībā 4 stundas (par papildus samaksu 15 €): gotiskā Sv. Vita katedrāle, Prāgas Kremlis ar tā trim pagalmiem, Kārļa tilts ar tā unikālajām 30 skulptūrām, Staromestskas laukums, pasaules slavenie kuranti, Karaliskais ceļš.
Pēc ekskursijas piedāvājam izbaudīt Prāgas vecpilsētu, braucienā ar kruīza kuģīti pa Vltavas upi, ar bagātīgi klātu „zviedru galdu”, vai apmeklēt Čehu folkloras vakaru, baudot nacionālo mūziku, dejas, ēdienus un dzērienus (par papildus samaksu 45 €). Vakars labā garastāvoklī un jaukā noskaņojumā garantēts! Nakts viesnīcā 3* Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
3.diena. 24.10. „Drēzdene – Vācijas mākslas krātuve...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni caur Saksijas Šveici (par papildus samaksu 25 €). Dabas rezervāta Saksijas Šveices majestātiskās klintis jau miljoniem gadu sargā Elbas upes ieleju. Pastaiga pa Basteja klintīm un tiltiņiem, kas tās savieno, no kurienes paveras aizraujoši panorāmas skati. Drēzdene – Elbas Florence, kura lielāko daļu no savas bagātības pazaudēja Otrajā pasaules karā, bet pateicoties restauratoru darbam, pilsēta savu krāšņumu atguvusi. Var teikt, ka Drēzdenei ir vairāki centri, no kuriem populārākais ir kvartāls ap Teātra laukumu – Rezidences pils, Galma baznīca, Cvingers, Gleznu galerija, Zempera opera, Augusta tilts un Brīles terase. Individuāls Cvingera apmeklējums.
Prāgā palicējiem brīvs laiks pilsētā, ko varat veltīt savu vēlmju apmierināšanai. Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules brauc uz Čehiju, lai pastaigātos pa Prāgas ielām, nogaršotu populāro čehu alu, atklātu čehu stikla krāšņo pasauli, baudītu unikālo atmosfēru un apmeklētu kādu no neskaitāmajiem Prāgas muzejiem. Iepazīstiet savu Prāgu! Pastaiga Višegradā. ZOO, Eifeļa tornis, kruīzs pa Vltavas upi, Vaska figūru, Rotaļlietu, Marionešu, Miniatūru, Šokolādes, Nacionālais, Prāgas pilsētas, Franca Kafkas, Alfonsa Muhas u.c. muzeji. Iespēja apmeklēt kādu no Prāgas gleznu galerijām vai Salvadora Dalī un Alfonsa Muhas gleznu izstādes. Atgriešanās un nakts viesnīcā 3*Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
4.diena. 25.10. „Daudziem tas ir mūža sapnis, bet Jums tā ir realitāte – pabūt kūrorta pilsētās Čehijā!..”
Brokastis*. Tiek piedāvāta izbraukuma ekskursija uz Čehijas populārāko kūrortu (par papildus samaksu 30 €). Kūrorta pilsētā Karlovi Vari, cilvēki jūtas kā svētkos, kas nekad nebeidzas. Šo sajūtu pastiprina Karlovi Vari ikdienas mozaīka: brīnišķīga arhitektūra, kolonādes ar kūrorta viesiem un juku jukām sajauktām svešvalodām, nepārtrauktais Vržidla pulss, avotu čalošana un to karstās elpas, saldā vafeļu smarža, kūrorta orķestra mūzika un visur esošā šīs vietas dvēsele. Iepazīšanās ar pilsētu. Brīvais laiks. Iesakām ar funikulieri uzbraukt augstākajā pilsētas kalnā „Draudzība” un no skatu torņa Diāna apskatīt pilsētas panorāmu. Iespēja iegādāties ārstniecisko kosmētiku. Marianske Lazņe (Marienbāde) – jaunākais Rietumčehijas kūrorts. Pilsēta atpūtniekus piesaista ar saviem koptajiem parkiem, mežiem, bagātīgo sabiedrisko dzīvi un 40 mineralūdens avotiem, kas ir unikāli: to ķīmiskais sastāvs ir tik daudzveidīgs, ka to var izmantot visdažādāko slimību ārstēšanai. Atgriešanās Prāgā. Muzikālo strūklaku priekšnesuma apmeklējums, kur muzikālus priekšnesumus ar datora palīdzību sinhroni papildina elpu aizraujošs krāsainu gaismu un ūdens strūklu fons. Nakts viesnīcā 3*Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
5.diena. 26.10. „Ne tikai Prāga spēj pārsteigt!..”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Koņepruskas stalaktītu alām un Karlšteinas pils (par papildus samaksu 25 €). Lielākās alas Centrālajā Čehijā. Pazemes brīnums, kurš sācis veidoties jau 20 milj. gadu atpakaļ. Alas daba izveidojusi 3 stāvos, kopējais koridoru garums ~ 2,5 km un dziļums ~ 70 m. Apskatāmi interesanti stalaktītu-stalagmītu veidojumi un 15.gs. slepenā naudas viltotāju darbnīca. Pārbrauciens uz Česki Karlšteinas pili. Viena no nozīmīgākajām un skaistākajām pilīm Čehijā ir Karlšteinas pils, kura atrodās apdzīvotā vietā, ar tādu pašu nosaukumu – Karlšteina. Pils paceļās virs klints uz upes ielejas, viens no tūristu apmeklētākajiem apskates objektiem. Šis Čehijas Karalistes simbols celts 14. gadsimtā pēc Čehijas karaļa un Romas Impērijas valdnieka Kārļa IV rīkojuma. Pils apmeklējums, bez interjera apskates. Lai labāk iepazītu Čehijas vēsturi “Ozolciems Tūre” piedāvā apmeklēt Vaska figūru muzeju vai Bētlemes muzeju. Iesakā atvēlēt laiku, praktisku suvenīru iegādei.
Pēcpusdienā atgriešanās Prāga. Nakts viesnīcā 3*Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
6.diena. 27.10. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājiniekiem!..”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Naktī atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 65 €
• piemaksa par papildvietu autobusā 75 €
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (65-74 gadu vecums 10.80 €)
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Karlovi Vari un Marianske Lazņe 30 €; Izbraukuma ekskursija uz Drēzdeni caur Saksijas Šveici 25 €; Izbraukuma ekskursija uz Koņepruskas stalaktītu alām un Karlšteinas pili 25 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena 80 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 70 €, bērniem līdz 14g. 60 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ekskursija Prāgā gida pavadībā 15 €; Kruīzs ar kuģīti pa Vltavas upi ar pusdienām „Zviedru galds” 20 €;Vakars nacionālā stilā 45 €; Cvinger galerija 10 €; Sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč; Muzikālās strūklakas 230 Kč; Koņeprusku stalaktītu alas 130 Kč; Štenbergas pils 195 Kč; Funikulieris un skata tornis „Diana” 80 Kč; Pusdienas no 150 Kč; Muzeji Prāgā 50-300 Kč. 1 EUR ~ 27 Kč. 2016. gada izmaksas.

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                   Klienta paraksts


____________________________              _______________________________