TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS!!! Romantiskā Šveice. (Štutgarte – Berna – Interlakena – Bāzele – Ženēva – Ženevas ezers – Lozanna – Lucerna, kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe – Reinas ūdenskritums – Vaducā – Lihtenšteinas hercogistē – Insbruka – Zalckammerguta – Mondsee)

Description

Romantiskā Šveice

Štutgarte – Berna – Interlakena – Bāzele – Ženēva – Ženevas ezers – Lozanna – Lucerna, kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe – Reinas ūdenskritums – Vaducā – Lihtenšteinas hercogistē – Insbruka – Zalckammerguta – Mondsee

Izbraukšanas datums: 19.07.2018 (8 dienas/ visas naktis viesnīcās)

1.diena.
Izbraukšana no Rīgas. Diena ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā.

2.diena. Ceļš cauri Vācijai. Štutgarte.
Brokastis viesnīcā. Brauciens līdz vācu pilsētai Štutgartei. Pilsētas apskates ekskursija. Štutgarte – lai cik tas banāli neizklausītos, tā ir kontrastu pilsēta, kur mūsdienīga arhitektūra harmoniski sadzīvo blakus vēsturiskām celtnēm. Pirmais apskates objekts, ko redzēsiet ir Centrālā stacija, kas tika uzcelta XX gs. sākumā. Tās iespaidīgā kupola virsotni un tornīti no sarkanā ķieģeļa, rotā „Mercedes” zvaigznīte. Pastaigājoties pa Keningštrases ielu, viesi un tās iedzīvotāji nonāk Pils laukumā – Schlossplatz, kur atrodas klasicisma laikmeta ēkas un Jaunā pils. Jaunā pils tiek uzskatīta par pēdējo lielo baroka stila ēku Vācijā. Pēc hercoga Karla Jevgennija fon Viurtenberga paveles sākas pils celšana, viņš gribēja no Štutgartes rādīt "otro Versaļu". Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

3.diena. Berna – Interlakena – Bāzele.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks viesnīcā vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Berna – Interlakena – Bāzele (par papildsamaksu: 45 €).
Dodamies uz Berni (Bern). Šveices galvaspilsēta. Pilsētas simbols ir lācis: "Lāču bedres" apmeklējums.
Pastaigas ekskursija pa pilsētu: Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv. Vinčanco katedrāle, pastaiga pa viduslaiku ieliņām ar skaistajām 16.-17.gs. strūklakām. Vairākus km garās arkāžu ejas pat lietainā laikā ir ērta pastaigu vieta. Iespēja no kalna, kur atrodas rožu dārzs, paraudzīties uz pilsētu un tās apkaimi.
Ceļš līdz Interlakenai (Interlaken), pastaiga pa kūrortpilsētu Jungfrau kalnu reģionā, kas atrodas starp diviem Šveices ezeriem. Šeit ir unikāls mikroklimats – maigs, subalpisks. Pateicoties tam ir rādies arī šīs pilsētas nosaukums "starp ezeriem". Kurortpilsēta atrodas 570 m v.j.l.. Būs iespēja iegadāties suvenīrus un slavenus
Šveices pulksteņus (vasaras laikā ir iespēja pacelties uz vietējā kalna virsotni Harder Kulm).
Ceļojums uz Šveices franču daļu. Izbraukšana uz Bāzeli (Basel) – Pilsēta, kur mūs sagaida pastaiga pa vecpilsētu – liela katedrāle, slavenais rātsnams no sarkana-smilsakmeņa. Pilsēta atrodas vietā, kur satiekas Francija, Vācija un Šveice. Tā ir maza metropole, kas sevi pozicionē kā stilīgu, māksliniecisku un vienkāršas elegances pārņemtu pilsētu. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

4.diena. Ženēva – Ženevas ezers - Lozanna
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks viesnīcā vai izbraukuma ekskursija Nr.2: Ženēva – Ženevas ezers - Lozanna (par papildsamaksu: 45 €).
Iepazīšanas ar Ženēvu (Geneve). Apkart pilsētai atrodas ainaviski kalni, bet simbols – strūklaka, kua prezente tendnci stiepties līdz debesim, dvēseles karalistei. Ženeva ir ārkartīgi eleganta. Riu de Ron ielā, tāpāt kā blakus esošājās ielās var atrāst būrvīgus veikaliņus, kuros var atrast vis ko dvēsele vēlas. Patīkami pasēdēt kadā no ielas
kafeinīcām. Pastaiga pa Ženēvas vēsturisko centru, redzēsim Sv. Pētera katedrāli, jauno laukumu, Reformācijas pieminekli, Rātsnamu, Universitāti un Ronas upes krastmalu.
Ženēvas ezers (Lemāns) ir liels ezers Alpos uz Šveices un Francijas robežas. 60% ezera atrodas Šveicē, 40% - Francijā. Ezera krastā atrodas daudzu slavenību mājas. Ženēvas ezera piekrastē ir gara promenāde, sniegiem klātas kalnu virsotnes, ezerā vizinās kuģīši - Rivjēra, ko iecienījušas daudzas slavenības.
Lozanna (Lausanne) – otrra pēc lieluma pilsēta pie ženevas ezera. Ta ir skaista pilsēta ar daudz objektiem, kas ir atrodami ik uz soļa.Pilsēta ļoti atzinīgi vērtē tūristus no visas pasaules, visu gadu, aicinot daudzas vēsturiskas ēkas, muzejus, mājas slavenu cilvēku un citās vietās, kas ir apmeklējis. Vēsture pilsēta "dzīvo" plecu pie pleca ar
mūsdienīgumu. Torņi un baznīcas klusās ielās harmoniski izskatas fona ar ātrgaitas metro un moderniem parkiem.
Starptautiskās Olimpiskās komitejas mītnes vieta. Pilsēta atrodas vīna audzēšanas rajonā. Pilsēta pazīstama kā Morisa Bežāra baleta trupas atrašanās vieta. Pastaiga pa pilsētu. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

5.diena. Lucerna, kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe – Reinas ūdenskritums.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks viesnīcā vai izbraukuma ekskursija Nr.3: Reinas ūdenskritums - Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe (par papildsamaksu: 45 €).
Brauciens līdz Reinas ūdenskritumam – vienam no iespaidīgākajiem dabas pieminekļiem Eiropā. Uz to īpaši iespaidīgs skats paveras no Lautenas pils upes kreisā krasta.
Lucerna (Luzern). Lucerna - Šveices arhitektūras pērle. Pastaigas ekskursija pa pilsētu: Kapelbrjukes tilts - Lucernas simbols pie Firvaldštates ezera. Redzēsim skaisti apgleznotas māju fasādes, pilsētas laukumus. Varēsiet iegādāties slavenos Šveices produktus – sieru un šokolādi. Panorāmas brauciens ar kuģīti pa Lucernas ezeru (par
papildus samaksu), no kura apkārt paveras brīnišķīgs skats uz Lucernas reģiona Alpu kalniem.
Izbraukšana uz Cīrihi (Zurich) – Šveices lielāka pilsēta, kura atrodas Сīrihes ezera ziemeļkarastā. Finansu galvaspilsēta, mākslinieku, kultūras un bohēmas pilsēta. Pastaigas pa pilsētu - Grossmuenster katedrāle, Frauenmuenster baznīca ar Marka Šagāla vitrāžām, senākā vieta Cīrihē Lindenhof, slavenā Bahnhafstrasse iela ar simtiem veikaliņu. Nakts viesnīcā pie Šveices robežas.

6.diena. Lihtenšteinas hercogistē – Vaducā – Insbruka
Brokastis viesnīcā. Izbraukšana uz Lihtenšteinas mini valstiņu. Ierašanās Lihtenšteinas hercogistē.
Lihtenšteinai ir palaimējies rast patvērumu nomaļus no Eiropas galvenajiem ceļiem un vējiem. Tā atrodas starp Austriju un Šveici, kur šo no attāluma grūti ieraugāmo valstiņu pēdējos gadsimtos maz skārušas kareivīgās pasaules saceltās posta vētras.
Vaducā - valsts galvaspilsētā, ko ar kājām var šķērsot pāris stundu laikā, kur arī atrodas arī šīs konstitucionālās monarhijas vadītāja - Lihtenšteinas firsta - pils. Tā redzama jau no ievērojama attāluma, jo novietota kalna nogāzē augstāk par pārējo Vaducas apbūvi. Šīs valsts galvaspilsētiņu iepazīsim braucienā ar tūristu autovilcieniņu. Brīvais laiks suvenīru iegādei Lihtenšteinas galvaspilsētā Vaducā. Trīs māsu kalna pakājē Reinas krastā. Ceļš pa Austriju.
Insbruka – Tiroles federālās zemes galvaspilsēta, pilsēta ar bagātu 800 gadus garu vēsturi un brīnišķīgu arhitektūru gotikas, baroka un rokoko stilos ir gluži kā kalnu masīvu ietvaram pieslīpēts dārgakmens. Praktiski no jebkuras pilsētas vietas paveras lieliski skati. Divas reizes Insbruka ir bijusi Ziemas Olimpisko spēļu galvaspilsēta
(1964., 1976. g.). Insbrukas slavenākais apskates objekts ir pilsētas simbols – bijusī imperatoru Habsburgu rezidence "Zelta jumts" vecpilsētā. Ekskursija pa pilsētu. Brīvais laiks. Nakts viesnīcā Austrijā.

7.diena. Zalckammerguta – Mondsee
Brokastis viesnīcā. Ceļš uz mājām. Pa ceļam iebrauksim skaistajā pilsētiņā Mondsee pie ezera Zalckammergutas reģionā. Ledāju izcelsmes ezers ar 600 m klinti, tā saukto Pūķa sienu ir viens no siltākajiem ezeriem Zalckammergutas reģionā. Pastaigāsimies pa pilsētiņu un redzēsim vienu no lielākajām bazilikām Austrijā – Sv. Mihaila baziliku. Šeit savulaik notika mūzikla "Mūzikas skaņas" filmēšana. Nakts viesnīcā Polijā.

8.diena.
Brokastis viesnīcā. Brauciens cauri Polijai un Lietuvai. Vēlu naktī ierašanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 460.00 (1 vieta autobusā)
€ 610.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 170.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 4 € (līdz 65 gadiem) / 8 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Berna – Interlakena – Bāzele: 45 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: Ženēva – Ženevas ezers - Lozanna: 45 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.3: Reinas ūdenskritums - Lucerna – kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe: 45 €;

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2;3 = Maksājot Rīgā = 120.00 €/ 102.00 € - bērniem līdz 13 gadiem (12.99)

- Brauciens ar kuģīti: 20 CHF;
- Reinas ūdenskritums: 3 €;
- Interlakenas virsotne Harder Kulm*(tikai vasaras periodā): 30 CHF;
- Muzeji Šveicē: no 10 CHF;
- Tūristu autovilcieniņš Vaducā: 8 €;
- Pusdienas Šveicē: no 25 CHF;
- Pusdienas Vācijā / Frāncijā: no 20 €

SVARĪGI !!!
*Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru,grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
*Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
*Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
*Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
*Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
*Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
-Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
-Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
-Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
-Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
-Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
-Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS!!! Romantiskā Šveice. (Štutgarte – Berna – Interlakena – Bāzele – Ženēva – Ženevas ezers – Lozanna – Lucerna, kruīzs pa Lucernas ezeru – Cīrihe – Reinas ūdenskritums – Vaducā – Lihtenšteinas hercogistē – Insbruka – Zalckammerguta – Mondsee)
(19.07.2018-26.07.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme