TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! GLEZNAINĀS REINAS, MOZELES IELEJAS UN ELZASAS VĪNA CEĻŠ: Baireita, Berne, Ženēvas ezers, Montrē, Lozanna, Kolmāra, Rikvīra, Reinas ieleja: Lorelejas klints, Mainca, Rīdesheima, Koblenca, Mozeles ieleja: Koheima

Description

Valstis: Vācija, Šveice, Francija

GLEZNAINĀS REINAS, MOZELES IELEJAS UN ELZASAS VĪNA CEĻŠ
BAIREITA – BERNE – GRIJĒRAS SIERA RAŽOTNE - ŽENĒVAS EZERS - MONTRĒ – LOZANNA – ELZASA: KOLMĀRA – RIKVĪRA – REINAS IELEJA: LORELEJAS KLINTS - MAINCA - RĪDESHEIMA - BRAUCIENS AR KUĢĪTI – KOBLENCA - MOZELES IELEJA: KOHEIMA – VĪNA DEGUSTĀCIJA
15.07. – 21.07.2018. 
7 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 395. 

1. diena. 15.07. „Un ceļojums sākas...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts 2* viesnīcā Čehijas teritorijā, Brno apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
2. diena. 16.07. „Baireita – kultūras un mūzikas gaisotnē...”
Brokastis*. Laiks ceļā pa Vācijas teritoriju Pārbrauciens līdz Baireitai. Pastaiga pa burvīgo Bavarijas pilsētiņu Baireitu.. Baireita tradicionāli ir radošo ģēniju, mākslas un jaunrades pilsēta, kur īpašais ir ikdienišķs. Pasaules mēroga pasākums ir ne tikai Riharda Vāgnera festivāls, bet arī citi pasākumi. Pilsētā atrodas viens no skaistākajiem baroka stila teātra namiem Eiropā. Un atkal ceļā! Nakts 2* viesnīcā Francijas Šveices pierobežā, Miluzas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
3.diena. 17.07. „Šveices burvība...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Šveices burvība” (par papildus samaksu 45 €). Brauciens līdz Šveices galvaspilsētai - Bernei. Pastaiga pa pilsētu, tās simbols ir lācis, Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv. Vinčanco katedrāle, astronomiskais pulkstenis ar kustīgām figūrām, pastaiga pa viduslaiku ieliņām, ko grezno skaistas 16.-17.gs. strūklakas un vairāku km garas arkāžu ejas. Tās pat lietainā laikā dod patvērumu, kā arī ir iemīļota pastaigu vieta. Slavenā Grijēras siera ražotne, kurā varēsiet iepazīties ar slavenā Šveices siera ražošanas procesu, kā arī pienotavas veikalā būs iespēja iegādāties vietējos produktus. Turpinām braucienu uz Montrē, ko bieži dēvē par Šveices Rivjēras pērli, tas ir lepns kūrorts, kas slavens ar saviem mūzikas festivāliem. Montrē apkaimes skaistā daba kopš seniem laikiem valdzinājusi māksliniekus, rakstniekus un mūziķus. Romantisks brauciens ar kruīza kuģīti pa lielāko ezeru Alpos - Ženēvas ezeruno Montrē līdz Lozannai. Ženēvas ezera forma atgādina arku. Brauciena laikā jums pavērsies neaprakstāmi skaists panorāmas skats uz vīnogulāju laukiem un kalniem. Atgriešanās 2* viesnīcā Francijas-Šveices pierobežā, Miluzas apkaimē. 
4. diena. 18.07. „Gleznainā Elzasa! Vīna ceļš…”
Brokastis*. Laiks ceļā. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā uz Kolmāru (par papildus samaksu 20 €). Reinas ielejā izvietojusies viena no Elzasas reģiona pērlēm – Kolmāra. Kolmāra ir vislabāk saglabājusies Elzasas pilsēta. Pilsētas ziedu laikos vīna tirgotāji ar kuģiem veda vīnu cauri gleznainajam kanālu rajonam, kas tagad pazīstams kā „Mazā Venēcija”. Šī nelielā pilsētiņa vilina tos, kuriem tuva ir viduslaiku romantika. Iespējams brauciens ar kuģīti pa pilsētas ieliņu kanāliem.Tālāk īsta Elzasas "vīna ceļa" pērle Rikvira. Tas ir pasakaini skaists, vīnogulāju ieskauts ciematiņš, kura iedzīvotāju galvenā nodarbošanās, protams, ir vīna darīšana, bet pats vīns- iedzīvotāju lepnums. Ceļā priecāsimies par Augškēningsburgas pili,kas celta, izmantojot vietējo sarkano smilšakmeni, gleznainajiem Vogezas kalnu masīva skatiem un neskaitāmajiem vīnogulāju laukiem. Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Vācijas teritorijā, Koblencas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
5. diena. 19.07. „Reinas 60 piļu ieleja, Rīdesheima, Koblenca...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Reinas noslēpumi” (par papildus samaksu 40 € ). Reinas ieleja piesaista tūristus ne tikai ar pilīm, cietokšņiem, klosteriem, baznīcām un vēsturiskajām pilsētām, bet arī ar lieliskām ainavām. 132 metrus augstā Lorelejas klints tiek uzskatīta par skaistāko un gleznaināko vietu visā Reinas upes ielejā. Mainca – kautrīgi noslēpumaina un lepna, Johana Gūtenberga likteņpilsēta. Mainca sena bīskapu pilsēta, kuras sirds pukst Doma baznīcā – romānikas stila šedevrs ar gotikas un baroka elementiem. Tirgus laukums, Kūrfirsta pils, iespaidīgais Teodora Heussa tilts. Rīdesheima - Vācijas tūrisma galvaspilsēta. Sena pilsēta ar pikantu mūsdienīgu pievilcību. Populārākā iela – Drosselgasse ir kā neatkārtojama pasaka ar pārsteidzošu skaistumu. Iesakām ar funikulieri pacelties 225 metrus augstā kalnā virs pilsētas un akurātiem vīnogu laukiem pie 38 metrus augstās statujas „Vācija”, kas simbolizē Vācijas Impērijas dibināšanu. Johans Volfgangs fon Gēte, Johanness Brāms un daudzas citas populāras personības iemīlējās šajā pilsētā. Lai izdodas arī Jums! Romantisks brauciens ar kuģīti pa Reinas upi, baudot neatkārtojamas ainavas. 
Pārbrauciens uz Koblencu. Pastaiga pilsētā. Pilsēta izvietojusies Reinas un Mozeles upju satekas vietā un tās vēsture aizsākās vēl impērijas laikā. Koblenca ievērojama ar saviem vīniem, un līdzās tam ir “vārti” uz Reinas ieleju, kur ik metrs ir vēstures pieminekļu bagāts un upes krastu katrā kilometrā ir vismaz viena sena pils vai cietoksnis. Atgriešanās un nakts 2* Koblencas apkaimē.
6. diena. 20.07. „Gleznainās vietas Mozeles ielejā...”
Brokastis* Laiks ceļā. Ekskursija „Gleznainās vietas Mozeles ielejā”Koheima, kas atgādina rotaļu pilsētu. Šis ir viens no iecienītākajiem Vācijas reģioniem brīvdienu pavadīšanai – romantiski vīna dārzi, unikāla upes ieleja un Mozeles metropole Koheima. Koheimas simbols 1000 gadīgais imperatora vasaras pils. Pastaiga pa apburošām viduslaiku ieliņām, tirgus laukums ar Rātsnamu un Sv. Martina strūklaku. Iespēja degustēt vīnus. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā, Slubices apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
7. diena. 21.07. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājniekiem!..”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija. Lietuva. Naktī atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība 
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris) 
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma), 
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 135
• piemaksa par papildvietu autobusā € 120
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 6.30 € (65-74 gadu vecums 12,60 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija „Šveices burvība” 45 €; Izbraukuma ekskursija uz Kolmāru 20 €. Izbraukuma ekskursija „Reinas noslēpumi.” 40 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 105 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 90 €, bērniem līdz 14g. 80 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Grijēras siera ražotnes apmeklējums ~ 7 CHF , Brauciens ar kruīza kuģīti pa Ženēvas ezeru ~ 30 CHF, Kuģītis pa Reinas upi no 12 €; pacēlājs Rīdesheimā 6,50 €; Mozeles vīnu degustācija 8-12 €.
2017. gada izmaksas 1 CHF ~ 0.81 EUR

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 605533248, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                              Klienta paraksts


____________________________                           _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! GLEZNAINĀS REINAS, MOZELES IELEJAS UN ELZASAS VĪNA CEĻŠ: Baireita, Berne, Ženēvas ezers, Montrē, Lozanna, Kolmāra, Rikvīra, Reinas ieleja: Lorelejas klints, Mainca, Rīdesheima, Koblenca, Mozeles ieleja: Koheima
(15.07.2018-21.07.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme