TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS!! Legolande Dānijā un atrakciju parki Vācijā! (Legolande Dānijā - Volkswagen automašīnu muzejs - Haide parks Vācijā)

Description

Piedzīvojumi bērniem un pieaugušajiem Legolandē un Haide parkā!

Legolande Dānijā - Volkswagen automašīnu muzejs - Haide parks Vācijā

Izbraukšanas datums: 17.08.2019 (5 dienas / visas naktis viesnīcās)

1 diena.
Izbraukšana no Rīgas. Tranzīta brauciens cauri Lietuvai un Polijai. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas.

2 diena. Piedzīvojumi ar automobiļiem!
Brokastis. Brauciens līdz Volfsburgai, kur aicinām doties piedzvojumā un izzināt autobumobiļu pasauli - Autostadt (www.autostadt.de).
Šī vieta nenoliedzami ir patiess piedzīvojums - savdabīgs Disnejlendas savienojums ar tehnoparku. Gan bērni, gan pieaugušie būs sajūsmā no iespaidīgajiem slavenā automibiļu brenda cehiem, parka teritorijas, grezno automobiļu paviljoniem (dažos pat ir iespējams pasēdēt iekšā!), muzeja ar veclaicīgām mašīnām, un pat bērnu autoskolas!
Autostadt parkā pie stūres tiek pielaisti pat paši mazākie: veiksmīgi izejot praktiskās nodarbības un eksāmenu uz nelielām elektriskajām mašīnītēm, katrs mazais saņems bērnu braukšanas apliecību. Parka pavljonos viesus saigaidīs ne mazums pārsteigumu, saistītu ar auto transportu vēsturi un mūsdienām, tai skaitā redzēsiet arī slaveno šovu, kurā galveno lomu ieņem slavenā automašīnu marka Lamborghini (šovs ir par papildus maksu). Nakts viensīcā pie Hamburgas.

3 diena. Legolande - sapņu pasaulē!
Brokastis. Brīvais laiks viesnīcā vai izbraukuma ekskursija Nr.1: uz Legolandi, Dānijā (par papildus samaksu: 40 € / 30 € - bērniem līdz 12 gadiem (11.99).
Atrakciju parka Legolande (www.legoland.dk) apmeklējums Dānijas pussalā Jūtlandē. Legozemes parks ir fantastiska miniatūru brīnumu pasaule, kas radīta no 60 miljoniem Lego klucīšiem. Tas ir viens no visapmeklētākajiem atrakciju parkiem Eiropā. Parks tematiski sadalīts septiņās daļās un katrā no tām bērni un viņu vecāki var atrast aizraujošas lietas. Legoredo pilsēta – stūrītis no Mežonīgajiem Rietumiem, kas atsauc atmiņā Amerikas iekarošanu. Izdomas stūrī - liels kinoteātris ar 4 dimensiju efektu, seansa laikā skatītājs iejūtas filmas vidē. Zemes piedzīvojumi – gandrīz īsti džungļi, kuros var sevi izmēģināt laižoties lejup pa strauju upi vai ejot pāri upei pa šauru baļķi. Duplo zeme – spēles vismazākajiem, drošas un viegli saprotamas. Pirātu zeme – tāda šeit eksistē, uz pirātu kuģa var labi paēst, bet vajadzēs ar pirātiem pacīnīties, lai nokļūtu uz dārgumu salas. Sirds bruņinieku karaliste – vislielākā parka celtne, īsta karaļpils ar pasakainiem interjeriem, teātru uzvedumiem un iespēju pavizināties uz pūķa. Miniatūru pasaule – Legolandes sirds, ideja no kuras sākusies parka veidošanās - Eiropas, Amerikas un Āzijas pastkartīšu ainavas. Nakts viesnīcā pie Hamburgas.

4.diena. Haide Parks – nobraucieni, delfīni, krokodilu šovs un daudz daudz jautrības!
Brokastis. Haide parka apciemojums (www.heide-park.de).
Iespēja izbaudīt straujos amerikāņu kalniņus - nobraucienus gan ar ūdeni, gan bez, neskaitāmus karuseļus un elpu aizraujošas atrakcijas, izrādes un šovus. Mierīgākas atpūtas gribētājus gaida vizināšanās tvaikonīšos un laivās pa kanāliem, gaisa vagoniņi, lēni un aši vilcieniņi, pirātu uzbrukumi, vējdzirnavas un panorāmas torņi... Parkā var justies brīžiem kā Amerikā, tad kā Holandē, Vācijā... Var vērot delfīnu, jūras lauvu un papagaiļu priekšnesumus, braukt ar šveiciešu bobu, izbaudīt asas izjūtas amerikāņu kalniņos, braukt pa mežonīgām kalnu upēm un izmirkt līdz pēdējai vīlītei, izbraukt dažnedažādos karuseļos. Lai jakas, atspirdzinājumi un citas lietas nebūtu jānes rokās, var palūgt speciālus ratiņus, kuros iespējams salikt visu nepieciešamo un stumt sev līdzi. Parkā ir daudz omulīgu kafejnīciņu, saldējuma bodīšu utt. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas.

5.diena.
Brokastis. Mājupceļš: Polija, Lietuva. Atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 275.00 (1 vieta autobusā)
€ 375.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 100.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana: 3 € (līdz 65 gadiem) / 6 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Legolande: 40 € / bērniem: 30 €

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; = Maksājot Rīgā = 35.00 euro
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; = Maksājot Rīgā = bērniem 25.00 euro

Ieejas biļetes uz parkiem par papildus samaksu:
- Autostadt: 15 €; / 5 € - līdz 16 gadiem
- Legolande: pieaugušajiem - 295 DKK - visiem t.sk. arī bērniem ( gruppas biļetes cena 1 personai uz 2018.gadu);
- Haide parks - no 27 €

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru,
grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS!! Legolande Dānijā un atrakciju parki Vācijā! (Legolande Dānijā - Volkswagen automašīnu muzejs - Haide parks Vācijā)
(17.08.2019-21.08.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme