TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! ZIEMEĻPOLIJAS VILINĀJUMS: Vilku midzenis, Sv.Lipska klosteris, Malborkas pils, Gdaņska, Sopota, Olština, Augustova, Augustovas kanāli

Description

Valsts: Polija

ZIEMEĻPOLIJAS VILINĀJUMS
VILKU MIDZENIS – BUNKURI GERLOŽAS MEŽOS - SV. LIPSKA – MALBORKAS PILS – GDAŅSKA – SOPOTA – OLŠTINA AUGUSTOVA - AUGUSTOVAS KANĀLI
26.07. – 28.07.2019.
3 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 165. 

1. diena. 26.07. „Pretim jauniem iespaidiem…”
Agri izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā caur Lietuvu, Polija. Vilku midzenis – Hitlera bunkuri Gerložas mežos, kur Hitlers 2. Pasaules kara laikā uzturējās vairāk nekā 800 dienas. Svētā Liepa - Jezuītu klostera komplekss, tiek uzskatīts par vienu no skaistākajiem baroka arhitektūras pieminekļiem Polijā. Kā vēsta leģenda, šajā vietā ap 1300.gadu uz liepas, kas auga tajā vietā, kur tagad atrodas baznīca, parādījās Dieva Mātes figūras ar bērnu uz rokām. Nakts 3* viesnīcā Polijas teritorijā, Elblagas apkaimē.
2.diena. 27.07. „Polijas jūras pērles un skaistāka Ziemeļpolijas pils...”
Brokastis*. Piedāvājam doties (par papildus samaksu 45 €) izbraukuma ekskursijā uz Malborkas pili, Gdaņsku, un Sopotu. Malborkas pils apskate. Šis ir pasaulē lielākais sarkano ķieģeļu cietoksnis! 15. gadsimtā pats cietoksnis bija vesela pilsēta – lielās un labi organizētās Teitoņu Ordeņa valsts galvaspilsēta. Tagad pilī atrodas muzejs, kura ekspozīcija stāsta par pils vēsturi. Apskatot vienu no varenākajām viduslaiku bruņinieku pilīm, kura ir saglabājusies nemainīga no krustnešu laikiem, jums paveras reāla iespēja nokļūt …viduslaikos!
Senā Hanzas savienības pilsēta Gdaņska jeb Danciga. Vecpilsētas Glovne Miasto apskate – Moltavas krastmala, krāna tornis, garais tirgus, Artusa nams, Neptūna strūklaka, Sv. Maricas baznīca, kurā vienlaikus spēj sanākt 25 tūkstoši dievlūdzēju. Gdaņskā jānobauda sviestā cepta bute – flandra un Goldwasser.
Slavenais kūrorts – Sopota: pelde un vakara pastaiga pa Monte Kazino varoņu ielu un 516 m garo molu. Noteikti jānogaršo gofras – tikko ceptas vafeles ar putukrējumu un svaigām ogām. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Polijas teritorijā, Elblagas apkaimē.
3. diena. 28.07. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājiniekiem!..”
Brokastis*. Laiks posties mājup ceļam. Olština – pilsēta Linas upes krastā,kuras pilī dzīvojis slavenais astronoms Nikolajs Koperniks. Vecpilsētas apskate – Olštinas pils, Augstie vārti, Vecais rātsnams, Sv. Jēkaba baznīca. Augustova - šī nelielā kūrortpilsēta Polijas ziemeļaustrumos lepojas ar 19. gs. tehnikas brīnumu - Augustovas kanālu, kas būvēts, lai savienotu Vislas un Nemūnas ūdens ceļus. Slūžu, ezeru un hidraulisko iekārtu sistēma tagad piemērota tūristiem - te pieejamas dažādās aktivitātes, piemēram, brauciens ar kuģīti pa kanāliem. Turpinām ceļu mājup. Vēlu vakarā ierašanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma)
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā € 45
• piemaksa par papildvietu autobusā € 45
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 2.70 € (65 - 69 gadu vecumā 5.40 €; 70 – 75 gadu vecumā 8.10 € )

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Malborkas pili, Gdaņsku un Sopotu 45 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 45 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 40 €, bērniem līdz 14g. 35 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ieejas biļete Malborkas pilī no 39 PLN; audio gids 11 PLN; Sopotas koka mols 8 PLN; Vilku midzenis ar vietējo gidu 28 PLN; kuģītis pa Augustovas knālu 30 zl; Ziedojumi baznīcās /Pēc sirdsapziņas; pilsētas nodoklis
2018. gada izmaksas 

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                           Klienta paraksts

 

 

______________________________                               ___________________________________

 


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! ZIEMEĻPOLIJAS VILINĀJUMS: Vilku midzenis, Sv.Lipska klosteris, Malborkas pils, Gdaņska, Sopota, Olština, Augustova, Augustovas kanāli
(26.07.2019-28.07.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme