TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! BAVĀRIJAS ROMANTISKĀS PILIS, KALNI UN EZERI: Minhene, Noišvānšteina un Linderhofas pilis, Partnachklamm aiza, Kīmezers, Herrenciemsee pils ar parku, "Ērgļa ligzda", Salzbergwerk sālsraktuves

Description

Valsts: Vācija

BAVĀRIJAS ROMANTISKĀS PILIS, KALNI UN EZERI
MINHENE – NOIŠVĀNŠTEINAS UN LINDERHOFAS PILIS - PARTNACHKLAMM AIZA - KĪMEZERS - HERRENSALA - HERRENCIEMSEE PILS AR PARKU – BERHTESGĀDENES ZEME - BAVĀRIJAS ALPI - HITLERA “ĒRGĻA LIGZDA” – ĶĒNIŅA EZERS – SALZBERGWERK SĀLS RAKTUVES
19.05. – 24.05.2019. 
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojumu cena: € 360. 

1. diena. 19.05. „Pretim jauniem iespaidiem…”
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Vroclavas apkartnē. Ierašanās viesnīcā.
2. diena. 20.05. „Minhene – Vācijas mākslas krātuve...”
Brokastis*. Ierašanās Minhenē. Bavārijas galvaspilsēta – Minhene, kas atrodas Izāras upes krastos. Ekskursija vietējā gida pavadībā. Apskatīsim Minhenes ievērojamākās vietas – Karaļa laukums, vieni no vecākajiem pilsētas vārtiem – Īzāras vārti, vecais rātsnams, bijušā Bavārijas karaļa rezidence, tagad muzejs, Ludviga iela. Iesakām apmeklēt kādu no Minhenes krogiem, lai nobaudītu Bavārijas desiņas un alu. Viens no lielākajiem un populārākajiem krogiem ir „Hofbräuhaus”. Nakts viesnīcā 3* Minhenes apkārtnē. Ierašanās viesnīcā.
3. diena. 21.05. „Bavārijas pērles...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Bavārijas pērles” (par papildus samaksu 40 €) uz Bavārijas Alpiem uz Karaļa Ludviga II sapņu pilīm. Noišvānšteina: Noišvānšteinas mīts, Bavārijas karaļa Ludviga II pasaku pils, atrodas augstā klintī ar skatu uz lielisko Bavārijas, Lehtāleres un Dienvidbavārijas Alpu panorāmu un Linderhofu – Versaļa miniatūrā, kur katru stundu pils priekšā izšļācas 10 m augsta strūklaka. Tālāk dodamies uz Partnachklamm aizu – iespaidīga klinšu aiza ar tuneļiem un galerijām. Atgriešanās viesnīcā 3* Minhenes apkārtnē. Ierašanās viesnīcā.
4. diena. 22.05. „Bavārijas Alpu ielokā...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Bavārijas Alpu ielokā” (par papildus samaksu 40 €). Berhtesgādene - kalnu kūrortpilsēta Vācijas Alpu pakājē. Šis rajons ir viens no skaistākajiem rajoniem ne tikai Vācijā, bet arī Eiropā. Dosimies pa gleznainu kalnu ceļu līdz īstam inženiertehnikas meistardarbam Hitlera “Ērgļa ligzdai”, no kura paveras elpu aizraujoša Alpu kalnu ainava! Romantisks izbrauciens ar kuģīti pa Ķēniņa ezeru – augstāko kalnu ezeru Vācijā, Bavārijas Alpu ielokā. Berhtesgādenes labklājības avots bija vietējās sālsraktuves. Ekskursijas turpinājumā apmeklēsim Salzbergwerk sālsraktuves. Atgriešanās 3* viesnīcā Minhenes apkārtnē. Ierašanās viesnīcā.
5. diena. 23.05. „Vēstures romantiskajās skavās...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā „Vēstures romantiskajās skavās” (par papildus samaksu 30 €). Kīmezers – lielākais Bavārijā. Brauciens ar laivu līdz Herrensalai, kuru savā laikā nopirka Ludvigs II, karalis vēlējās uzbūvēt šeit pili, kura līdzinātos Versaļai. Uz salas atrodas Herrenciemsee pils ar parku, gan vienu, gan otru ir vērts redzēt. Atgriešanās Minhenē. Laiks ceļā. Nakts3* viesnīcā Vroclavas apkārtnē. Ierašanās viesnīcā.

6. diena. 24.05. „Steidziet dalīties iespaidos ar mājiniekiem...”
Brokastis*. Diena ceļā. Polija, Lietuva. Vēlu vakarā (naktī) atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi :

• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgais numurs viesnīcā € 115
• piemaksa par papildvietu autobusā € 100
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS"BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (65-69 gadu vecumā 10.80 €; 70–75 gadu vecumā 16.20 € ).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija “Bavārijas pērles” 40 €; izbraukuma ekskursija “Vēstures romantiskajās skavās” 30 €; izbraukuma ekskursija “Bavārijas Alpu ielokā.” 40 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 110 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 95 €, bērniem līdz 14g. 80 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ieejas biļete Noišvānšteinas pilī 13 €, Linderhofas pilīs 8.50 €; Partnachklamm aiza 4 €; Herrenciemsee pils 11 €; kuģītis uz Herrensalu ~ 8.20 €; Hitlera ērgļa ligzda 16.60 €; kuģītis pa Ķēniņa ezeru 16 €; ieejas biļete Salzbergwerk sālsraktuvēs 17 €; pilsētu nodoklis.
2018. gada izmaksas

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                Klienta paraksts

 


____________________________                         _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! BAVĀRIJAS ROMANTISKĀS PILIS, KALNI UN EZERI: Minhene, Noišvānšteina un Linderhofas pilis, Partnachklamm aiza, Kīmezers, Herrenciemsee pils ar parku, "Ērgļa ligzda", Salzbergwerk sālsraktuves
(19.05.2019-24.05.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme