TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Uz Lapzemi! Uz Ziemeļblāzmas zemi! Ciemos pie Santa Klausa pēc brīnumiem un dāvanām! (Helsinki – Oulu – Santa Klausa parks – Arktiskais Zoo – akvaparks "Eden")

Description

Uz Lapzemi! Uz Ziemeļblāzmas zemi! Ciemos pie Santa Klausa pēc brīnumiem un dāvanām!
Aicinām izbaudīt pasakas atmosfēru! Ceļojuma dienas atgriezīs Jums bērnības sajūtu un Jūsu bērniem būs neaizmirstama tikšanās ar Santa Klausu!

Helsinki – Oulu – Santa Klausa rezidence – Santa parks Rovaniemi – Arktiskais Zoo Ranuā – akvaparks "Eden" Oulu

Izbraukšanas datums: 26.12.2019 - 29.12.2019 (4 dienas - visas naktis viesnīcās)

1. diena: 26.12.2019: Rīga – Tallinn – Helsinki – Oulu.
Izbraukšana no Rīgas plkst.04:00 (DUS "NESTE" Satekles un Dzirnavu ielas krustojums ). Brauciens uz Tallinu.
Brauciens ērtā autobusā ar TV, WC būs patīkams. Pārcelšanās ar prāmi TALLINK M/S STAR no Tallinas plkst.10:30. Ierašanās Helsinkos plkst.12:30. Jauka laika pavadīšanai uz prāmja, Jūs gaida - restorāns, bārs, kafejnīca, veikali un bērnu spēļu istaba. Ierodoties Helsinkos, mēs turpinām braucienu uz Somijas ziemeļiem - Oulu, kas ir viena no lielākajām ziemeļu pilsētām pasaulē. Ierašanās 3* viesnīcā Oulu. Iekārtošanās numuriņos un nakšņošana viesnīcā.

2. diena: 27.12.2019: Oulu – Rovaniemi – Santa Klausa rezidence – Oulu
Brokastis viesnīcā. Brīva diena vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Santa Klausa rezidence, Rovaniemi (par papildus samaksu – 35 € pieaugušajiem / 20 € bērniem no 4 līdz 12 gadiem) (www.santapark.com). Tikšanās ar īsto Santa Klausu viņa rezidencē. Šeit Jūs gaida:
- Elfu skola. "Visiem vajag apgūt elfu zināšanas", pārliecinoši uzsver Elfu profesors. Un tik tiešām, šinī skolā Jūs atklāsiet senākos elfu noslēpumus, kas var noderēt ikdienā gan bērniem, gan arī pieaugušajiem. Visiem būs iespēja pabeigt šo skolu un saņemt godpilno Diplomu!
- Piparkūku virtuve pie Klausa kundzes. Burvīgi kārdinošie aromāti no šīs virtuves pievilina pilnībā visus Elfu skolas skolēnus. Šeit viņi rotā ingvera piparkūkas, kas gatavotas pēc īpašas Klausa kundzes receptes. Daži apēd kārumus, neizejot no virtuves, bet daži noturas pretī kārdinājumam un aizved tos mājās. Šeit arī tiek gatavots gardākais vīns ar garšvielām un citi gardumi, kurus var nobaudīt uz vietas, kā arī aizvest mājās kā suvenīru.
- Spēļu laukums "Angry birds". Šinī spēļu laukumā Jūs pilnībā varēsiet izbaudīt jautrības garu un spēles. Šī spēļu laukuma tapšana ir iedvesmota no pasaulē slavenās spēles "Angry birds". Šaušana ar kaķeni, zaļu cūciņu izmētāšana uz visām pusēm un visu dusmīgo putniņu zināšanu praktizēšana!
- Santa Klausa kabinets. Smagās koka durvis aicinoši iečīkstas katru reizi, kad kāds ienāk sveču izgaismotajā kolorītajā kabinetā. Grūti ir nepamanīt labsirdīgo sirmo vecīti, sarkanās drānās, kas sēž pie rakstāmgalda. Santa Klaus ir priecīgs redzēt visus, gan bērnus, gan pieaugušos. Jūs varat personīgi iedot viņam savu vēlmju sarakstu vai arī to iečukstēt viņam ausī.
- Kaligrāfijas skola. Šeit visi gribētāji var patrenēties senajā elfu kaligrāfjas mākslā, kuru apmāca zinoši un jautri profesori. Tikai pēc pusstundu ilgas nodarbības Jūs noteikti varēsiet parakstīt Jaungada apsveikuma kartiņu glītā rokrakstā! Kā saka elfi, nekas nevar aizstāt vecmodīgo spalvas kātu un tinti!
- Ledus galerija un ledus bārs. Lāsteku izrotātajā Ledus princeses ledus galerijā Jūsu elpa pārvērtīsies burvīgā baltā dūmakā, bet vieglais aukstums atdzesēs un spirdzinās jebkurā gada laikā. Krāšņas ledus statujas pastāstīs par Somijas dabu un kultūru. Kā arī Ledus bārā būs iespēja palutināt sevi ar atsvadzinošiem dzērieniem, tādiem kā Ledus princeses skūpsts, kas tiek pasniegts roku darinātā glāzē.
- Pazemes Polārā loka šķērsošana. Pastāv daudz dažādu iespēju kā šķērsot Polāro loku, bet ir tikai viena vieta pasaulē, kur var to šķērsot zem zemes, 50 metru dziļumā! Neviens piedzīvojumu meklētājs nepalaidīs garām iespēju pierādīt savu drosmi un saņemot Sertifikātu par pazemes Polārā loka šķēršošanu!
- Dodieties braucienā ar vilcienu un izbaudiet četru gadalaiku krāšņumu. Mēģiniet pamanīt dzīvniekus un augus,kuri gadīsies Jums ceļā. Un nobeigumā vilcieniņš izbrauks cauri Slepenajai Elfu rotaļlietu darbnīcai, kur valda rosība visu cauru gadu.
- Elfu darbnīca. Elfu asinīs ir mīlestība pret rokdarbiem un dažādu lietu meistarošanu. Elfu darbnīcā Jūs varēsiet ļauties fantāzijai un radīt pašu skaistāko Jaunā gada rotu.
- Pasts. Santa parka pasts nemaz nelīdzinās parastajam pastam. Visas vēstules un kartiņas, kas tiek sūtītas prom no Santa Parka, tiek apzīmogotas ar maģisku zīmogu. Šeit Jūs varēsiet arī pamēģināt piepildīt savas Jaunā gada vēlēšanās ar Vēlmju bungu palīdzību. Vienkārši iedomājieties vēlēšanos, pastāstiet to bungām un uzsitiet pa tām trīs reizes, un, ja Jūs ļoti sakoncentrēsieties, tad ir ļoti iespējams, ka Jūsu vēlēšanās patiesi varētu piepildīties! Kā arī, uz vietas darbojas kafejnīca "Kota", kur būs iespēja arī papusdienot, un kā gan bez iepirkšanās priekiem! Paņemiet līdzi kripatiņu Ziemassvētku, ko, atgriežoties mājās, uzdāvināt saviem draugiem un radiniekiem.
Pēc Santa Parka apmeklējuma, ar bērnišķīgu sajūsmu Jums būs iespēja izbraukt ziemeļbriežu un suņu pajūgos. Haskiju skaļo reju pavadībā, Jūs dosieties aizraujošā piedzīvojumā sniegotā meža biezoknī. Šis aizraujošais ceļojums Jūs noteikti neatstās vienaldzīgu! Pēc piedzīvojumiem bagātas dienas, vakarā atgriešanās viesnīcā. Nakšņošana viesnīcā.
! Ja Jums paveiksies, kādā no ziemas vakariem, Jūs varēsiet redzēt Ziemeļblāzmu - fantastisku skatu, kad debesis laistās mistiski zaļos un zilos toņos.

3. diena: 28.12.2019: Oulu – Ranuā – Arktiskais Zoo – Oulu akvaparks «Eden».
Brokastis viesnīcā. Brīva diena vai izbraukuma ekskursija Nr.2: uz pasaulē vienīgo arktisko zoodārzu - Ranuā (par papildus samaksu – 25 € /15 € bērniem no 4 līdz 12 gadiem). Šis ir unikāls zoordārzs, kurš atrodas tieši mežā. Pastaigājoties pa zooparka aleju, Jūs redzēsiet vairāk kā 200 tā iemītniekus un uzzināsiet dažādas itneresantas lietas par tiem. Šeit dzīvo vairāk kā 200 polāro dzīvnieku sugas: baltie un brūnie lāči, lūši, vilki, aļņi, pūces, ziemeļbrieži un citi ziemeļu faunas pārstāvji, kuru dzīves vieta ir maksimāli pietuvināta to dabiskajai dzīves vietas videi. Ziemā savvaļas dabas parkā dzīve mainās pilnībā. Daudziem dzīvniekiem arktiskā ziema ir dabisks biotops, un tos var viegli novērot sniegu klātajā parkā. Turpinājumā mūs gaida Santa Klausa saldumu un visā pasaulē zināmā zīmola Fazer šokolādes veikals. Gribētāji var doties uz vīna veikaliņu, kā arī izvēlēties un aizvest sev līdzi kārojamo mīksto Lapzemes zvēriņu, tiesa gan, spēļu...
Tiem, kam gribēsies paēst, būs iespēja apmeklēt burvīgu restorānu, kurš iepriecinās Jūs ar retiem tradicionāliem ēdieniem no aļņa, kas pagatavots pēc senām receptēm (par papildus maksu) un sasildīties pie kamīna. Vakarā atgriežamies viesnīcā Oulu pilsētā. Piedāvājam apmeklēt SPA un tropisko ūdens atrakciju parku "EDEN". Šeit ir pieejami: ūdens kalniņi, baseini, džakuzi, šarko dušas, vairāku veidu saunas! Atpūta visai ģimenei! Nakšņošana viesnīcā.

4. diena: 29.12.2019: Oulu – Helsinki – Tallina – Rīga.
Brokastis viesnīcā. Izbraukšana uz Helsinkiem. Pārcelšanas ar prāmi TALLINK M/S STAR no
Helsinkiem plkst.19:30 uz Tallinu. Pēc prāmja ierašanas Tallinā (21:30), ar autobusu braucam uz Rīgu! Vēlu naktī atgriešanās Rīgā.

*** Un pat tiem pieaugušajiem, kuri neticēja vai šaubījās par Santa Klausa pasakaino eksistēšanu, atgriežoties no ceļojuma būs sajūta, ka redzēts burvīgs sapnis no bērnības ar piparkūku, egles čiekuru un ziemas sniega smaržu.***

Ceļojuma cena:
€ 295.00 (1 vieta autobusā)
€ 395.00 (1 vieta аr papildvietu autobusā)
€ 225.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)
€ 260.00 (1 vieta autobusā) bērniem līdz 12 gadiem (1+1)
€ 225.00 (1 vieta autobusā) bērniem līdz 12 gadiem (2+1)
€ 100.00 (1 vieta аutobusā) bērniem līdz 4 gadiem gultā kopā ar vecākiem

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:

- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Pārcelšanās ar prāmi: Tallinn – Helsinki – Tallinn «TALLINK M/S STAR»;
- 3 naktis 3* viesnīcā Oulu un 3 brokastis viesnīcā;
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:

- Medicīniskā apdrošināšana – 3 € (līdz 65 gadiem) / 6 € (65+);
- Izbraukuma ekskursija Nr.1 - 2.diena: Ekskursijas diena Rovaniemi: 35 € / 20 € (bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem);
- Izbraukuma ekskursija Nr.2 - 3.diena: Ekskursijas diena Ranuā: 25 € / 15 € (bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem);
Iegādājies ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi!
“Ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2 - 60 € (pieaugušajiem) / 35 € (bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem)
- Pusdienas Somijā – no 20 €;
- Santa parks: 31 € (pieaugušajiem) / 25.50 € (bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem);
- Arktiskais Zoo: 17.50 € (pieaugušajiem) / 15 € (bērniem vecumā no 4 līdz 14 gadiem)
- Tropiskais akvaparks Oulu «EDEN»: 10 € (pieaugušajiem) / 7 € (bērniem vecumā no 4 līdz 14 gadiem);
- Briežu ferma: 21 € (pieaugušajiem) / 13 € (bērniem vecumā no 4 līdz 14 gadiem);
- Vizināšanās ar suņu pajūgiem: no 28 € (pieaugušajiem) / 20 € (bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem);
- Fotografēšanās ar Santa Klausu: no 30 €;
- Vēstules nosūtīšana no Santa Klausa pasta: 5 €;
- Polāra loka šķērsošanas sertifikāts: 5 €;

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika
izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram,
nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Uz Lapzemi! Uz Ziemeļblāzmas zemi! Ciemos pie Santa Klausa pēc brīnumiem un dāvanām! (Helsinki – Oulu – Santa Klausa parks – Arktiskais Zoo – akvaparks "Eden")
(26.12.2019-29.12.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme