TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! ČEHIJAS DABAS LABIRINTI: Macohas aiza, Punkvas alas, Brno, Vīna degustācija, Prāga, Sihrovas pils, Česki raj, klinšu parks, Dečīna, brauciens ar laivām pa Kamenicas upi, ūdens atrakciju parks.

Description

Valsts: Čehija

ČEHIJAS DABAS LABIRINTI
MACOHAS AIZA – PUNKAVAS ALAS – BRNO – VĪNA DEGUSTĀCIJA – PRĀGA – SIHROVAS PILS – ČESKI RAJ – KLINŠU PARKS - ČEHIJAS ŠVEICE – DEČINA - BRAUCIENS AR LAIVĀM PA KAMENICAS UPI - RELAKSĀCIJA ŪDENS ATRAKCIJU PARKĀ
„Čehija – tā nav valsts, tā ir pasaka, tā ir tūristu un ceļotāju paradīze.” Tūkstošiem cilvēku no visas pasaules brauc uz Čehiju, lai pastaigātos pa Prāgas ielām, nogaršotu populāro čehu alu, atklātu čehu stikla krāšņo pasauli, baudītu unikālo atmosfēru un apmeklētu kādu no neskaitāmajiem Prāgas muzejiem. Jūs apskatīsiet Macohas aizu un Punkavas alu labirintus. Tiem, kuri noguruši no pilsētas kņadas, piedāvājam pavadīt dienu pie dabas krūts, Klimatiskajā meža kūrortā, brauciens ar laivām un relaksāciju ūdens atrakciju parkā! Iepazīstiet savu Čehiju!
6 dienas / Visas naktis viesnīcās
14.07. – 19.07.2019.
Ceļojuma cena: € 256. 

1.diena. 14.07. „Pretī jauniem iespaidiem...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Nakts 3* viesnīcā Čehijas teritorijā, Brno apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
2.diena. 15.07. „Morāvijas labirinti...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Brno un Moravsky Kras (par papildus samaksu 25 €). Brno pilsētas apskate. Iepazīšanās ar pilsētu: Brīvības laukums, Švanzuvas pils – renesanses laikmeta skaistākā ēka pilsētā, Kleinuvu pils, senais Rātsnams, Parnas avots – pilsētas ūdens apgādes senākā sistēma, Kapucīņu klosteris, Bīskapu rezidence, Dītrihšteina – pilsētas lielākā pils, Sv. Pētera un Pāvila katedrāle.
Tālāk dosimies uz Moravsky Kras dabas parku, kas ir lielākais karsta reģions Čehijā. Apskatīsim 138 m dziļo Macohas aizu un Punkavas alu labirintus - šīs alas tiek uzskatītas par skaistākajām Morāvijas karsta alām. Sākumā ar kājām, pēc tam ar laivu dosimies atklāt noslēpumaino pazemes stalaktītu un stalagmītu valstību. Atgriešanās viesnīcā.
Vakarpusē piedāvājam doties izzināt Morāvijas vīna noslēpumus. Nacionālais vakars vīndaru saimniecībā – vīna degustācija, nacionālās vakariņas, īpašā Morāvijas aura vietējās mūzikas ritmos (par papildus samaksu 30 €). Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Brno apkaimē.
3.diena. 16.07. „Prāga - maģiskā simts torņu pilsēta...”
Brokastis*. Laiks ceļā. Prāga - pilsēta, kura pati par sevi ir mīkla. Tās maģiskais raksturs piesaista, daudzus ceļotājus no visas pasaules.Vecpilsētas apskate vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 20 €), krievu valodā. Gotiskā sv.Vita Katedrāle, Prāgas Kremlis ar tā 3 pagalmiem, Kārļa tilts ar unikālajām 30 skulptūrām, Starametskas laukums, pasaules slavenie kuranti, Karaliskais ceļš. Brīvs laiks pilsētā. Patstāvīga pastaiga Višegradā, Zoo, Eifeļa tornis, Vaska figūru, Rotaļlietu, Marionešu, Miniatūru, Šokolādes, Nacionālais, Prāgas pilsētas, Franca Kafkas u.c. muzeji. Iespēja apmeklēt kādu no Prāgas gleznu galerijām vai Salvadora Dalī un Alfonsa Muhas gleznu izstādes. Vakarā piedāvājam Jums doties kruīza braucienā ar kuģīti pa Vltavas upi. Uz kuģīša varēsiet izbaudīt ne tikai Prāgas skatus, bet baudīt arī gardas vakariņas (bufetes veida galds, ar dažādiem ēdieniem par papildus samaksu 20 €)! Nakts 3* viesnīcā Prāgā.
4.diena. 17.07. „Čehijas Paradīzes skavās...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Česki Raj un Sihrovas pili (par papildus samaksu 25 €). Laiks ceļā. Brauciens līdz romantiskā vēsturisma stilā celto Sihrovas pili, franču dinastijas - Roganu bijušo īpašumu. Pils interjera apskate: dinastijas portretu galerija, bagātīga ieroču kolekcija, vara, alvas, keramikas un stikla trauki, antikvāras mēbeles… Šī pils ar greznajiem kņazu apartamentiem neatstās Jūs vienaldzīgus. Laiks ceļā. Pastaiga Českij Raj - Prahovas klinšu parkā - sportiskiem tūristiem un dabas mīļotājiem. Prahovas klinšu parks – viens no senākiem dabas rezervātiem Čehijas republikā. Dabas brīnums, kas veidojies daudzu miljonu gada garumā. Pastaiga starp klinšu blokiem un pa šaurām, klintīs izkaltām takām. Smags, bet patīkams pārgājiens 3,5 km garumā (~2,5h): skatu laukumi, neaprakstāmi dabas brīnumi un unikālas ainavas. Atgriešanās Prāgā.
Nakts 3* viesnīcā Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
5.diena. 18.07. „Tiem, kuri noguruši no pilsētas kņadas...”
Brokastis*. Izbraukuma ekskursija uz Čehijas Šveici (par papildus samaksu 30 €). Diena pie dabas krūts. Jau no 19.gs šis rajons ir vilinājis tūristus un romantiskos dzejniekus.Tieši viņi šo vietu pirmo reizi nosaukuši par Čehijas Šveici. Tas ir neparasti skaists apvidus ar fantastisku formu smilšakmens klintīm, kuru šķērso ieplakas un aizas. Klimatiskais meža kūrorts - tiem kuri noguruši no pilsētas kņadas un straujā dzīves ritma. Unikāls dabas veidojums, lielākais Centrāleiropā - Klinšu vārti, akmens tilts. Kamenicas aiza - ko ieskauj klintis. Eksotisks brauciens ar laivām pa Kamenicas upi starp klintīm un ūdenskritumiem - neaizmirstamu izjūtu kokteilis. Pastaigas beigās izjutīsim mieru un neskarto dabu „klusajā aizā”, kura stiepjas 960 m garumā. Dečina - brīniškīga sena pilsēta, gleznainu kalnu, kanjonu un aizu ielenkumā. Dodamies uz Akvaparku (Plavecky areal). Relaksācija ūdens atrakciju parkā. Daļa baseinu akvaparkā ir zem klajas debess, daļa slēgtās telpās. Slēgtajās telpās atrodas trīs baseini ar ūdens klaniņiem un citām atrakcijām, džakuzi, solārijs, masāžas kabinets, sporta klubs, restorāns, utt. Atpūšamies! Relaksējamies! Atgriešanās Prāgā. Nakts 3* viesnīcā Prāgā. Ierašanās viesnīcā.
6.diena. 19.07. „Steidzieties dalīties iespaidos ar mājiniekiem...”
Brokastis*. Diena ceļā. Čehija. Polija. Lietuva. Vēlu naktī ierašanās mājās.

Samaksas kartība:
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas,
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 55 €,
• piemaksa par papildvietu autobusā 70 €,
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos,
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 5.40 € (65-69 gadu vecumā 10.80 €; 70 – 75 gadu vecumā 16.20 €)

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Brno un Moravsky Kras 25 €, Izbraukuma ekskursija uz Česki Raj un Sihrovas pili 25 €, Izbraukuma ekskursija uz Čehijas Šveici 30 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 80 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 70 €, bērniem līdz 14g. 60 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Apskates ekskursija Prāgā vietējā gida pavadībā 20 €; Sabiedriskais transports Prāgā 24 – 32 Kč, Pusdienas no 150 Kč, Muzeji Prāgā 50 – 300 Kč, Kruīzs ar kuģīti pa Vltavas upi ar vakariņam 20 €, Klinšu parks 75 Kč, Dabas taka 50 Kč, Brauciens ar laiviņām 100 Kč, Atrakciju parks ~140 Kč, Moravsky Kras 180 Kč, pacēlājs 90 Kč, Česki Raj 70 Kč, Sihrovas pils 360 Kč.
2018. gada 1 € ~ 25 Kč

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                                  Klienta paraksts

 


____________________________                           _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! ČEHIJAS DABAS LABIRINTI: Macohas aiza, Punkvas alas, Brno, Vīna degustācija, Prāga, Sihrovas pils, Česki raj, klinšu parks, Dečīna, brauciens ar laivām pa Kamenicas upi, ūdens atrakciju parks.
(14.07.2019-19.07.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme