TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Itālija bērniem Atrakciju parks "Gardaland" Gardas ezera pērle – Venēcijas Rivjēras Lido di Jesolo akvaparks „Akvalandia” – Minimundus parks Klāgenfurtē

Description

Itālija bērniem.

Atrakciju parks "Gardaland" Gardas ezera pērle – Venēcijas Rivjēras Lido di Jesolo akvaparks „Akvalandia” – Minimundus parks Klāgenfurtē

Izbraukšanas datums: 22.06.2020 (6 dienas/visas naktis viesnīcā)

1. diena.
No rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā – Latvija, Lietuva, Polija, Čehija. Nakts viesnīcā Polijā pie Čehijas robežas.

2.diena. Itālija.
Brokastis. Austrija, Itālija. Austrijas Alpu panorāmas skati, fotopauzes, kafijas –pusdienas pieturas. Ierašanās Itālijā, viesnīcā netālu no Udīnes pilsētas.

3.diena. Atrakciju parks "Gardaland", Gardas ezera pērle.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1 "Atrakciju parks "Gardaland" (par papildus samaksu: 35 €).
Milzīgais izklaides un atrakciju parks "Gardaland” Gardas ezera krastā – tā ir pasakaina valstība, kas iejūsmina gan lielus, gan mazus. "Gardaland” (www.gardaland.it). Ir spilgts izklaides iespēju kaleidoskops, kurā valda itāļiem raksturīgais dabiskums, nepiespiestība un temperaments. "Gardaland” parks dāvā visiem to, kā tik ļoti pietrūkst pelēkajā ikdienā – svētkus, kuros katrs apmeklētājs ir ne vien skatītājs un vērotājs, bet arīšo svētku dalībnieks. Desmitiem ultramodernu atrakciju, kalniņu, karuseļu, kuģīšu, tematisko paviljonu. Pašiem mazākajiem paredzēta speciālā zona "Kingdom", nedaudz vecākiem bērniem "Tunga" un nolaišanās alā pie Senās Ēģiptes mūmijām un faraoniem "La Valle deiRe", bet pieaugušie var gūt īstu adrenalīna devu, izbraucot ar dažādiem amerikāņu kalniņiem. Gardalandē darbojas mūsdienīga 4D atrakcija "The Spectacular 4D Adventure", kurā ir iespēja nokļūt dinozauru laikmetā un piedalīties neticamos piedzīvojumos. Papildus iespaidīgajām atrakcijām "Gardalande" piedāvā apmeklētājiem krāšņus un interesantus šovus par pasaku tēmām, kā „Mērija Popinsa”, „Alise Brīnumzemē”, un tāpat populāri ir bruņinieku turnīri. Vakarā Jūs pārsteigs burvīga uguņošana, pasakaina strūklaku gaismas simfonija. Nakts viesnīcā.

4.diena. Venēcijas Rivjēras Lido di Jesolo akvaparks „Akvalandia”.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.2 "Atrakciju parks "Akvalandia" (par papildus samaksu: 30 €).
Brauciens uz Venēcijas Rivjēras lielāku kūrortu Lido diJesolo. Atpūta pludmalē un Itālijas lielākā akvaparka „Akvaland” apmeklējums. Gumijlēkšana, niršana, futbola spēle laukumā ar ziepjūdeni, pludmales volejbols, minigolfs, mākslīgais vilnis baseinā. Bet galvenais - pazīstamākās ūdens atrakcijas: Kamikadze, Toboganes,
Spacemaker, Scary Falls, Crazy River u.c. Atgriešanās viesnīcā.

5.diena. Minimundus parks Klāgenfurtē.
Brokastis. Izbraukšana uz Austriju. Minimundus ir miniatūra pasaule Wörthersee ezera krastā Austrijā, kurā iespējams izklaidēties, atpūsties un uzzināt interesantas lietas. Apmēram 170 dažādu slavenu ēku, vilcienu un kuģu modeļu Jums ļaus apceļot pasauli miniatūrā. Jūs varēsiet apskatīt Sidnejas Operas namu, pastaigāties zem Eifeļa torņa, nofotografēties Tadžmahala fonā, ēst saldējumu Sv. Pētera bazilikas priekšā, apbrīnot Brīvības statuju un redzēt vēl daudz citas lietas. Minimundus modeļi ir veidoti ļotirūpīgi un precīzi līdz pat sīkākajai detaļai mērogā 1:25, un izmantojot oriģinālos materiālus. Tehniskie modeļi ir ļoti populāri, piemēram, dažādi vilcieni, kas pukšķinapa saviem maršrutiem caur parku, vai arī kosmiskais šatls. Minimundus - visa pasaule miniatūrā, unikāla iespēja dienas laikā apceļot vairākas valsts un pilsētas. Nakts viesnīcā Čehijā.

6.diena.
Brokastis. Ceļā:Čehija, Polija, Lietuva. Atgriešanās Rīgā.

Сeļojuma cena:
€ 300.00 (1 vieta autobusā)
€ 420.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 110.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 30 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem – 6 € - (līdz 65 gadiem) / 12 € - ( 65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1 uz Gardalendu: 35 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2 uz Lido di Jesolo un Akvalandia: 30 €;
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGI!
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = 55.00 €
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2; = Maksājot Rīgā = 40.00 €
- Gardaland – no 35 €;
- Akvalandia – no 34 € (bērniem līdz 1m - bezmaksas);
- Minimundus – 17 € / 8 € (no 6 līdz 15 g.)

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta laisaņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgisazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arīrepatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vaismagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Itālija bērniem Atrakciju parks "Gardaland" Gardas ezera pērle – Venēcijas Rivjēras Lido di Jesolo akvaparks „Akvalandia” – Minimundus parks Klāgenfurtē
(22.06.2020-27.06.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme