TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

MAZĀ JAUKĀ ŠVEICE: Heidelberga, Grijēras siera ražotne, Šijonas pils, Ženēvas ezers, Lozanna, Berne, Lucerna, Rapersvīle, Schoggi Land, Reinas ūdenskritums, Lihtenšteina, Vaduca, vīna degustācija, Insbruka, "Swarovski kristālu pasaule".

Description

Valsts: Šveice

MAZĀ JAUKĀ ŠVEICE
HEIDELBERGA – GRIJĒRAS SIERA RAŽOTNE – ŠIJONAS PILS –– ŽENĒVAS EZERS – LOZANNA – BERNE – LUCERNA – RAPERSVĪLE – SCHOGGI LAND - REINAS ŪDENSKRITUMS – LIHTENŠTEINA – VADUCA – VĪNA DEGUSTĀCIJA – INSBRUKA – „SWAROVSKI KRISTĀLU PASAULE”
01.08. – 07.08.2020.
7 dienas / Visas naktis viesnīcās
Ceļojuma cena: € 390. 

1. diena. 01.08. „Un ceļojums sākas...”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Ierašanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Polijas teritorijā, Legnices apkaimē.
2. diena. 02.08. „Nekāras upes krastā...”
Brokastis*. Brauciens līdz Vācijas pilsētai - Heidelbergai. Iepazīšanās ar pilsētu, kura atrodas Nekāras upes krastos, un tā ir viena no skaistakajām Vācijas pilsētām. Pastaigas laikā redzēsim Svēta Gara baznīcu, ar Neptūna strūklaku rotāto tirgus laukumu, iespaidīgo Nekāras tiltu ar deviņām arkām. Ierašanās viesnīcā. Nakts 2* viesnīcā Milūzas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
3. diena. 03.08. „Ezeru un kalnu zeme...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 45 €) uz slaveno Grijēras siera ražotni, kurā varēsiet iepazīties ar slavenā Šveices siera ražošanas procesu, kā arī pienotavas veikalā būs iespēja iegādāties vietējos produktus. Turpinam braucienu līdz romantiskajai Šijonas pilij, kura paceļas uz klinšainas atradzes Ženēvas ezera austrumu krastā. Šijonas pils bija ne vien galma dzīves centrs, bet arī ieslodzījuma vieta. Talāk dodamies uz Montrē, ko bieži dēvē par Šveices Rivjēras pērli, tas ir lepns kūrorts, kas slavens ar saviem mūzikas festivāliem. Montrē apkaimes skaistā daba valdzināja māksliniekus, rakstniekus un mūziķus. Montrē bija otrās mājas Queen grupas vokālistam Fredijam Merkūrijam. Brauciens ar kruīza kuģīti pa lielāko ezeru Alpos - Ženēvas ezeru no Montrē līdz Lozannai. Ženēvas ezera forma atgādina arku. Brauciena laikā varēsim vērot jauku panorāmas skatu uz vīnogulājiem, kalniem. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 2* viesnīcā Milūzas apkaimē. Ierašanās viesnīcā.
4. diena. 04.08. „Šveices pilsētu burvībā...”
Brokastis*. Viesnīcu numuru atbrīvošana. Brauciens līdz Šveices galvaspilsētai Bernei. Piedāvājam apskates ekskursiju Bernē vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu 15 €). Pilsētas simbols lācis, Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv. Vinčanco katedrāle, pastaiga pa viduslaiku ieliņām ar skaistajām 16.-17.gs. strūklakām un vairāku km garām arkāžu ejām, kas pat lietainā laikā dod patvērumu un ir ērta pastaigu vieta. Brauciens uz tūristu visvairāk apmeklētāko pilsētu Šveicē, Lucernu – lieliska pilsēta, kura atrodas Frīvaldštates ezera krastā. Iepazīšanās pastaiga pa pilsētu. Turpinam braucienu līdz Sanktgallenas kantona pilsētiņai Rapersvīlei, tā atrodas uz zemesraga, kas iestiepjas Cīrihes ezerā. Rapersvīli dēvē par Rožu pilsētu. Ierašanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Austrijas teritorijā.
5. diena. 05.08. „Dabas veidotais šedevrs un Lihtenšteina...”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 45 €). Iepazīsimies ar vienu no Šveices noslēpumiem. Dosimies uz šokolādes zemi – Schoggi land, kur iepazīsimies ar šokolādes ražošanu, ar iespēju to nodegustēt. Reinas ūdenskritums, varenākais Eiropā, izbaudīsim milzīgās ūdens masas varenību un neapturamību. Pārbrauciens uz Lihtenšteinu, apskatīsim tās galvaspilsētu Vaducu, tā ir viena no mazākajām un bagātākajām valstīm Eiropa. Brauciens ar tūristu vilcieniņu, pa tās galvaspilsētu. Vīna degustācija firsta vīna pagrabos. Atgriešanās viesnīcā. Nakts 3* viesnīcā Austrijas teritorijā.
6. diena. 06.08. „Svarovski kristālu žilbums. ”
Brokastis*. Insbruka atrodas pašā Austrumalpu centrā. Pilsēta divreiz ir bijusi zieamas olimpisko spēļu mājvieta. Pilsēta atrodas Innas upes krastos un pastaiga pa pilsētu sagādā īstenu baudu. Brauciens uz leģendāro muzeju, tā ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru darinājumi, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, "Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. "Swarovski kristālu pasaulē” cilvēks jūtas kā iegrimis skaistā sapnī par daiļo. Jums būs iespēja iegādāties neaizmirstamas, jaukas dāvaniņas saviem mīļajiem, tuvajiem un mājās palikušajiem. Ierašanās viesnīcā. Nakts 2* viesnīcā Čehijas teritorijā, Ostravas apkaimē.
7. diena. 07.08. „Bet mājās ir vislabāk.”
Brokastis*. Laiks ceļā. Vēlu vakarā, naktī ierašanās Rīgā.

Samaksas kārtība
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa: 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris),
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana, 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), ierašanās laiks nakts mītnēs pl. 21-24 un ir atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļa apstākļiem,
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma),
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Piemaksas un papildus izdevumi :
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 180 € 
• piemaksa par papildvietu autobusā 130 € 
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos
• pilsētas sabiedriskais transports
• AAS "BALTA"" medicīniskā apdrošināšana 6.30 € (65 - 69 gadu vecumā 12,60 €; 70 – 75 gadu vecumā 18,90 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija “Ezeru un kalnu zeme” 45 €, Izbraukuma ekskursija “Dabas veidotais šedevrs un Lihtenšteina” 45 €.
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 90 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 80 €, bērniem līdz 14g. 65 €.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Grijēras siera ražotnes apmeklējums ~ 7 CHF; Šijonas pilis ~ 17 CHF; Brauciens ar kruīza kuģīti pa Ženēvas ezeru ~ 30 CHF; Reinas ūdenskritums ~ 8 CHF; Vilcieniņš Vaducā ~11 CHF; Vīna degustācija ~ 20 CHF; Šokolādes darītavas apmeklējums ~ 10 CHF; Svarovski muzejs 19 €; Ekskursija Bernē 15 €; pilsētas nodoklis
2019. gada izmaksas
1 CHF ~ 0.81 EUR

Atcerieties, ka...

• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30. 
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                              Klienta paraksts

 

_________________________                              _____________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

MAZĀ JAUKĀ ŠVEICE: Heidelberga, Grijēras siera ražotne, Šijonas pils, Ženēvas ezers, Lozanna, Berne, Lucerna, Rapersvīle, Schoggi Land, Reinas ūdenskritums, Lihtenšteina, Vaduca, vīna degustācija, Insbruka, "Swarovski kristālu pasaule".
(01.08.2020-07.08.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme