TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Norvēģijas Fjordu Panorāma. (Stokholma - Oslo - Sognefjords - minikruīzs pa Sognefjordu - brauciens ar vilcienu «Flambānis» - Bergena)

Description

Norvēģijas Fjordu Panorāma

Stokholma - Oslo - Sognefjords - minikruīzs pa Sognefjordu - brauciens ar vilcienu «Flambānis» - Bergena

Izbraukšanas datums: 15.07.2020. – 21.07.2020. (7 dienas / 4 naktis viesnīcās – 2 naktis uz kuģa 4-vietīgās kajītēs B4)

1.diena – 15.07.2020.(trešdiena) Rīga – Stokholma.
Plkst.16:00 tikšanās Rīgas pasažieru ostā, lai plkst.17:30 dotos ceļā ar prāmiRīga – Stokholma. Uz prāmja muzikāla izklaides programma, tax-free veikali, kafejnīca, bārs, bufete, vakariņas
restorānā par papildus samaksu. Nakts uz prāmja.

2.diena – 16.07.2020.(ceturtdiena) Stokholma – Oslo.
Brokastis – zviedru galds uz prāmja no plkst.7.00 līdz 10:00 par papildus samaksu. Ierašanās Zviedrijas galvaspilsētā - Stokholmā plkst.10:30. Tā atrodas starp Baltijas jūru un Melarēna ezeru, uz
14 salām, tāpēc tiek saukta par “Ziemeļu Venēciju”. Brīvais laiks Stokholmā līdz Plkst.15:00. Mēs iesakām individuāli doties pastaigā pa Stokholmas vecpilsētu – Galma Stad, kas ir patiess arhitektūras un mākslas baudījums ikvienam. Brauciens Oslo virzienā. Nakts viesnīcā Oslo apkārtnē.

3.diena – 17.07.2020.(piektdiena) Oslo – Vossevangen.
Brokastis viesnīcā. Apskates ekskursija Norvēģijas galvaspilsētā Oslo. Vikingu galvaspilsēta atrodas fjorda krastos un atgādina kūrortpilsētu, no ūdens malas paveras skaists skats uz pilsētas rātsnama augstajiem torņiem, Akerbriges krastmalu un Akerhuss cietoksni, bet pastaigājoties pa KarlJohans gate redzēsiet Doma baznīcu, parlamentu, Universitāti un karaļpili. Viens no galveniem pilsētas apskates objektiem ir slavenais Gustava Vīgenda parks, kurā apskatāmas 227 monumentālas skulptūras, kas attēlo cilvēka mūža gājumu. Ne mazāk interesanti ir aizbraukt uz Bigdeja pussalu un apmeklēt slavenāko Norvēģijas muzeju – Kon-tiki, turpat var ieskatīties Vikingu laivu vai kuģa Fram muzejā. Brauciens līdz viesnīcai Vossevangen pilsētas apkārtnē. Nakts viesnīcā.

4.diena – 18.07.2020.(sestdiena) Sognefjords.
Brokastis. Izbraukuma ekskursija Nr.1: Sognefjords ar minikruīzu pa Sognefjordu un braucienu ar Flamsbānīti pa skaistāko Norvēģijas dzelzceļa panorāmas maršrutu (par papildus samaksu - 135 €).
Brauciens līdz lielākajam Norvēģijas fjordam Sognefjordam, kas no Norvēģu jūras iespiežas sauszemē vairāk nekā 200km garumā, šo fjordu apņem stāvi klinšaini kalni ar iespaidīgām virsotnēm, kuri paveroties atklāj skatu uz gleznainiem maziem ciematiņiem ar koka baznīcām. Fjordam ir vairāki atzari, taiskaitā Nerojfjords, kas ir tik šaurs, ka liekas, ka tajā iebraucis kuģis pazūd tunelī. Varenajā fjordu valstībā tiek piedāvāti dažādi kruīzu maršruti, dosimies minikruīzā pa Sognefjordu.
Brauciens ar Flamsbānīti pa skaistāko Norvēģijas dzelzceļa panorāmas maršrutu.
Atgriešanās viesnīcā.

5. diena – 19.07.2020.(svētdiena) Bergena.
Brokastis. Izbraukuma ekskursija Nr.2: Bergena (par papildus samaksu - 45 €).
Norvēģijas skaistākā pilsēta Bergena atrodas gleznainā vietā, starp septiņiem kalniem un septiņiem fjordiem, viduslaikos tā bija viena no galvenajām Hanzas tirgoņu pilsētām, saglabājusi unikālu tā laika tirgoņu koka arhitektūras kvartālu Briggenu, cietoksni, katedrāli un dievnamus, bet fjorda pretējā pusē paceļas mūsdienīgi kvartāli un labi apskatāma Bergenas osta. Bergenas viesus priecē iespēja uzbraukt ar funikulieri Flejena kalnā, papriecāties par pilsētas panorāmu, apmeklēt zivju tirdziņu ar Ziemeļjūras dabas veltēm un suvenīriem, apskatīt jūras akvāriju vai kādu no pilsētas muzejiem. Iespējas apskatīt Bergenu ar tūristu minivilcieniņu "Bergen Express" vai pastaigājoties kopā ar grupas vadītāju.
Brauciens Oslo virzienā. Nakts viesnīcā Oslo apkārtnē.

6.diena – 20.07.2020.(pirmdiena) Oslo – Stokholma.
Brokastis viesnīcā. Brauciens līdz Stokholmai. Plkst.17:00 atiet prāmis Stokholma – Rīga. Nakts uz prāmja, Uz prāmja muzikāla izklaides programma, tax-free veikali, kafejnīca, bārs, bufete, vakariņas
restorānā par papildus samaksu.

7.diena – 21.07.2020.(otrtdiena) Rīga.
No plkst.08:00 – 11:00 uz prāmja ir pieejamas brokastis – zviedru galds par papildus samaksu.
Plkst.11.00 prāmis ierodas Rīgas ostā.

Ceļojuma cena:
€ 455.00 (1 vieta autobusā)
€ 555.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 180.00 (piemaksa par vienvietīgu numuru SNGL)
€ 80.00 (piemaksa par divvietīgu kajīti B2) no cilvēka
€ 30.00 (piemaksa par trisvietīgu kajīti B3) no cilvēka

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 30 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Brauciens ar prāmi Rīga – Stokholma un Stokholma – Rīga, ar nakšņošanu 4-vietīgās kajītēs B4;
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- izbraukuma ekskursija Nr.1 uz Sognefjordu (4.diena) ar minikruīzu un braucienu ar Flamsbānīti : 135 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2 uz Bergeni (5.diena): 45 €;
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK !!!
“ekskursiju pakete” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2;= Maksājot Rīgā = 165.00 euro / bērniem līdz 12 gadiem (11.99) = 135.00 euro

Papildus izmaksas pēc izvēles uz vietas:
- Bergen-express: ~150 NOK;
- Funikulieris Fleja kalnā: ~85 NOK;
- Fram muzejs: 100 NOK;
- Kon Tiki: 90 NOK;

SVARĪGI !!!
*Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta laisaņemtu vaučeri "[;drukātā formātā.
*Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
*Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
*Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
*Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
*Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
-Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
-Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
-Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgisazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
-Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arīrepatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vaismagas saslimšanas gadījumā.
-Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
-Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Norvēģijas Fjordu Panorāma. (Stokholma - Oslo - Sognefjords - minikruīzs pa Sognefjordu - brauciens ar vilcienu «Flambānis» - Bergena)
(15.07.2020-21.07.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme