TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Aldemar Knossos Royal

Viesnīca: atrodas 23 km no Iraklijas starptautiskās lidostas, 30 km no Ajosnikolajas pilsētas, 2 km no Hersonisas pilsētas – Limenas Hersonisā, pirmajā līnijā no jūras. Atrodas vienā teritorijā ar 5* viesnīcu "Aldemar Royal Villas". Uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija – 2006./2007. g. Viesnīca – Main Building ēka un 2 stāvu bungalow komplekss. Kopā 346 numuri: standard rooms (skats uz jūru vai dārzu, maks. 2+1 cilv., 24,5 m2); vip sea front (1. un 2. stāvā; numuri, kuros ir savs atsevišķs baseins ar jūras ūdeni, atrodas vistuvāk jūrai, maks. 2+1 cilv., 19-24 m2); family rooms (skats uz dārzu, guļamistaba ar durvīm un guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar vienu vai divām ieejām, maks. 2-4 cilv., 35-39 m2).

Ir connected rooms (standard GV). Viesnīcā nav paredzēts aprīkojums viesu ar kustību traucējumiem uzņemšanai.

Standard rooms un family rooms viesiem, ierodoties viesnīcas numurā: vīns, minerālūdens, "Aldemar" vannas piederumu komplekts, čības.

VIP sea front viesiem, ierodoties viesnīcas numurā: vīns, minerālūdens, ziedi, "Aldemar" VIP vannas piederumu komplekts, pludmales dvieļi, halāts, čības. Katru dienu numurā: minerālūdens un numura uzkopšana vakara laikā.

Tālr. (+30) 28970 27 400
Fakss: (+30) 28970 23 150
URL: www.aldemarhotels.com

Pludmale: labiekārtota smilšu pludmale, ieeja jūrā – sīki oļi. Dažus metrus no krasta – dabīga akmens plātne. Ieteicams peldei izmantot speciālos pludmales apavus. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi: depozīts. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, centrālais gaisa kondicionētājs (24 h, no maija vidus līdz septembra vidum), fēns, TV, telefons, piekļuve internetam (Dial up, bez maksas), ledusskapis (pēc pieprasījuma – minibārs; maksas pakalpojums), seifs, čības, balkons vai terase, room service (07:00-24:00, maksas pakalpojums), numura uzkopšana – katru dienu, gultas veļas nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 4 restorāni, picērija, 5 bāri, naktsklubs vai open disco galvenajā bārā (atkarībā no laika apstākļiem), 2 baseini ( 1 ar jūras ūdeni), 2 baseini ar jūras ūdeni (kopējie baseini VIP sea front viesiem), segtais saldūdens baseins (apsildāms), TV salons ar platekrāna TV, bridža spēles salons, veikali, frizētava, valūtas maiņa, autonoma, ķīmiskā tīrītava, veļas mazgātava, kongresu centrs (maks. 900 cilv.), Wi-Fi internets (vestibilā, bez maksas), interneta stūrītis (maksas pakalpojums), izjāžu centrs (22 km no viesnīcas, maksas pakalpojums), golfa laukums ar 18 bedrītēm (7 km no viesnīcas, maksas pakalpojums).

Bērniem: 2 baseini (1 – saldūdens), baby cot (pēc pieprasījuma reģistrācijā), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), augstie bērnu krēsliņi restorānos, bērnu ratiņi un radioaukle (pēc pieprasījuma reģistrācijā), 45 m garš ūdensslīdkalniņš, miniklubs "Aldy" (4-12 g.v., katru dienu, ar bufeti), diskotēka, bērnu restorāns "Aldy" ar speciālu ēdienkarti, rotaļlaukums (zāles segums, bez tenta), izklaides un sporta programmas visu vecumu bērniem (4-7; 8-12 g.v.) un pusaudžiem.

Izklaide un sports
Bez maksas: 2 tenisa korti ar kvarca segumu (dienas laikā), galda teniss, minigolfs, volejbols pludmalē, fitnesa centrs, vakara programmas un šovi (1-2 reizes nedēļā, atklātā amfiteātrī, atkarībā no laika apstākļiem).
Maksas pakalpojumi: tenisa kortu apgaismojums, tenisa apmācība, Tennis Club 7 tenisa korti (ar māla segumu, "Aldemar Royal Mare" teritorijā), skvošs, biljards, sauna, turku pirts, ūdenssporta veidu centrs, Thalasso terapijas centrs „Royal Mare Thalasso & Spa" ("Royal Mare Village", transfers bez maksas).

Mūsu komentārs
Liela un skaista apzaļumota teritorija.Teicams servisa līmenis un ēdināšana. Attīstīta bērnu atpūtas infrastruktūra. Aktīva animācija visas dienas garumā, izklaides programma vakaros. Viesnīca atrodas 5 min. gājiena attālumā no modernā „Royal Mare Thalasso & SPA” centra (ir arī bezmaksas transferts uz centru). SPA piedāvā daudzas sejas un ķermeņa kopšanas procedūru programmas. Ir personāls, kas var sazināties krievu valodā. Viesnīcā nav pieņemts ierasties restorānos, bāros un naktsklubā pludmales vai sporta apģērbā, šortos (dress code). Augsta līmeņa viesnīca atpūtai ģimenēm kopā ar bērniem.