TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Aldemar Royal Villas

IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ "ALDEMAR HOTELS & SPA".

Viesnīca: atrodas 23 km no Iraklijas pilsētas lidostas, 30 km no Ajosnikolajas pilsētas, 2 km no Hersonisas. Atrodas vienā teritorijā ar 5* viesnīcu "Aldemar Knossos Royal". Atpūtnieki var izmantot visa kopējā viesnīcu kompleksa infrastruktūras pakalpojumus. Viesnīca – 40 deluxe klases villas:
junior villa (pie baseina, skats uz dārzu vai jūru, guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar džakuzi, maks. 4 cilv., 45 m2).
Knossos Villa (skats uz dārzu, baseinu vai jūru):
type A (vienlīmeņa numurs; guļamistaba, guļamistaba ar viesistabas zonu un ēdamistabas zonu, vannasistaba ar džakuzi, maks. 4 cilv., 60 m2);
type B (divlīmeņu numurs; 1. stāvā: viesistaba, ēdamistaba, kabinets; 2. stāvā: guļamistaba, vannasistaba ar džakuzi, maks. 4 cilv., 72 m2).
royal maisonette (duplex, skats uz jūru, 1. stāvā: viesistaba, ēdamistaba, kabinets; 2. stāvā: guļamistaba, vannasistaba ar džakuzi un dušu, maks. 4 cilv., 115 m2);
royal villa (seafront; kopējais baseins vairākiem numuriem, 2 guļamistabas, 2 vannasistabas – t.sk. 1 ar džakuzi un dušu, viesistaba, ēdamistaba, kabinets ar kamīnu, maks. 4 cilv., 129 m2).
Imperial Villa:
Evropi (pie jūras; 1. stāvā: privāts baseins – 100 m2, teritorija – 400 m2, 2 guļamistabas – t.sk. 1 ar kamīnu un kabinetu; mājas kinozāle, garderobe, 2 vannasistabas – t.sk. 1 ar džakuzi un dušu, viesistaba/ēdamistaba/kabinets ar kamīnu, sauna, trenažieru zāle ar skatu uz jūru, džakuzi, maks. 4 cilv., 235 m2);
Phaedra (pie jūras; 2. stāvā – panorāmas skats, privāts baseins – 100 m2, teritorija – 200 m2, 3 guļamistabas, 3 vannasistabas – t.sk. 1 ar džakuzi un dušu; viesistaba/ēdamistaba/kabinets ar kamīnu, mājas kinozāle, sauna, velotrenažieris, maks. 6 cilv., 227 m2).
Viesnīcā nav paredzēts aprīkojums viesu ar kustību traucējumiem uzņemšanai.

Serviss villu viesiem:
- transfers ar limuzīna klases auto: viesnīca-lidosta- viesnīca (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums)
- personāli guest relation pakalpojumi
- ekspress check-in
- vēlais check-out (ja ir vietas)
- veļas mazgātava/ķīmiskā tīrītava (ekspress)
- jaunākā prese (katru dienu, pēc pieprasījuma)
- prioritāra vietu rezervēšana restorānos speciāliem vakara pasākumiem

Ierodoties viesnīcas numurā: vīns, augļi, minerālūdens, čības, VIP "Aldemar" vannas piederumu komplekts, pludmales dvieļi, halāts, apsveikuma kokteilis.
Katru dienu: svaigi augļi, minerālūdens, numura uzkopšana vakarā.

Tālr.: (+30 289) 702 74 00
Fakss: (+30 289) 702 31 50
URL: www.aldemarhotels.com

Pludmale: smilšu, ieeja jūrā – ar sīkiem oļiem. Dažos metros no krasta ir dabīga akmens plātne. Ieteicams peldoties lietot speciālos pludmales apavus. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – numurā. VIP atpūtas krēsli – maksas pakalpojums (izņemot royal & imperial numuru viesiem).

Numurā: vannasistaba ar džakuzi, fēns, kondicionētājs, ventilatori ar distances vadību, king size bed/twin beds, TV, telefons, ledusskapis, minibārs (maksas pakalpojums), piederumi tējas un kafijas pagatavošanai, seifs, balkons vai terase, CD atskaņotājs (izņemot junior villa), dators ar piekļuvi internetam (imperial villa), piekļuve internetam (bez maksas), fakss (imperial villa), numura uzkopšana vakaros – katru dienu.

Teritorijā: 7 baseini ar jūras ūdeni tikai Villas viesiem, 2 centrālie baseini (1 – saldūdens), segtais saldūdens baseins (apsildāms), 4 restorāni, picērija, Villas restorāns – brokastis (royal villa), 5 bāri, TV salons ar platekrāna TV, bridža salons, viesu apkalpošanas dienesta pakalpojumi, bagāžas glabātava, veikali, frizētava, "Thalasso & SPA Center" (viesnīcā „Royal Mare Village”, transfers no/uz – bez maksas), veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, Wi-Fi internetam sabiedriskās vietās (bez maksas), interneta stūrītis (maksas pakalpojums), kongresu centrs ("Aldemar Knossos Royal", maks. 900 cilv.).

Bērniem: 2 baseini (1 – saldūdens), ūdensslīdkalniņš (45 m), rotaļlaukums (zāles segums, bez tenta), restorāns bērniem "Aldy" ar speciālu ēdienkarti, bērnu krēsliņi (pēc pieprasījuma), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby phone (pēc pieprasījuma), miniklubs „Aldy” (4-12 g.v.; katru dienu, ar bufeti), diskotēka, bibliotēka, izklaides un sporta programmas visu vecumu bērniem (4-7; 8-12 g.v.) un pusaudžiem, baby cot (pēc pieprasījuma reģistrācijā), bērnu ratiņi un radioaukle (pēc pieprasījuma, bez maksas), apsveikuma dāvana bērniem.

Izklaide un sports
Bez maksas: 2 tenisa korti ar kvarca segumu (dienas laikā), minigolfs, galda teniss, volejbols pludmalē, fitnesa centrs, nodarbība ar fitnesa treneri, vakara programmas un šovi, shuttle-service uz Hersonisu (1 reizi dienā), dažādās valodās runājošu animatoru komanda.
Maksas pakalpojumi: tenisa kortu apgaismojums, 7 tenisa korti ("Aldemar Royal Mare" teritorijā, ar māla segumu), tenisa apmācība, skvošs, biljards, sauna, turku pirts, ūdenssporta veidu centrs, Thalasso centrs („Aldemar Royal Mare”, transfers bez maksas), shuttle-service uz Irakliju un Ajosnikolaju, golfa laukums ar 18 bedrītēm (7 km no viesnīcas).

Mūsu komentārs
Modernas villas, plaša teritorija, attīstīta infrastruktūra. Teicama ēdināšana un nevainojams seviss. Viesnīca atrodas tikai 5 min. gājiena attālumā no „Aldemar Royal Mare Thalasso & SPA centra", kurā piedāvā daudzas ķermeņa un sejas kopšanas procedūras; ir krievvalodīgs personāls, iespējams arī bezmaksas transfers). Viesnīca tūristiem ar augstām prasībām, kuri ciena komfortu un mierīgu atpūtu. Lūdzam ievērot, ka viesnīcā tiek ievērots dress code un nav pieņemts ierasties restorānos, bāros un naktsklubā pludmales vai sporta apģērbā (šortos).