TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Blue Palace A Luxury Collection Resort & Spa

Viesnīca: atrodas 78 km no Iraklijas pilsētas lidostas, 15 km no Ajosnikolajas pilsētas, 3 km no Elundas ciema – tieši iepretim slavenajai Spinalongas salai. Uzcelta 2003. gadā. Viesnīcas komplekss – septiņi 2 stāvu korpusi un 4 atsevišķi stāvošas villas. Pavisam 251 numurs – no tiem 142 ar privātiem baseiniem: 95 superior bungalows sea view (guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar vannu un duškabīni, mēbelēts balkons vai terase ar skatu uz jūru, maks. 3 cilv., 40 m2); 40 superior bungalows SV with private pool (privāts baseins – 22 m2; guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar vannu un duškabīni, plaša mēbelēta veranda, kas iziet uz baseinu, atpūtas krēsli, maks.3 cilv., 40 m2); 49 superior bungalows SV & private heated pool (privāts apsildāms baseins – 22 m2; guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar vannu un atsevišķu duškabīni, maks.3 cilv., 40 m2); 4 two-bedroom deluxe rooms private heated pool (numurs 2 līmeņos; 1. līmenī: guļamistaba ar 2 gultām, vannasistaba, atsevišķa duškabīne, veranda, aukstajā gada laikā apsildāms 21 m2 liels privāts baseins, atpūtas krēsli; 2. līmenī: guļamistaba ar king size gultu, viesistabas zonu, garderobe, vannasistaba ar dušu, kāpnes starp līmeņiem veidotas tā, lai būtu drošas bērniem, maks.4 cilv., 79 m2); 8 junior suites sea view (2 dažādi plānojuma tipi: studio tips, kura gadījumā guļamistaba no viesistabas nodalīta ar TV aparatūras plauktu; 2 līmeņu tips: viesistaba, guļamistaba, vannasistaba ar vannu, atsevišķa duškabīne, plaša veranda ar skatu uz jūru un atpūtas krēsliem, maks. 3 cilv., 58 m2); 5 junior suites private heated pool (apsildāms 21 m2 liels privāts baseins; guļamistaba ar viesistabas zonu, garderobe, vannasistaba ar vannu, atsevišķu duškabīni, divām izlietnēm un WC, plaša mēbelēta veranda ar atpūtas krēsliem, maks. 2 cilv., 54 m2); 14 mediterranean maisonette suites sea view with private pool (privāts baseins – 22 m2 un atpūtas krēsli; numurs 2 līmeņos; 1. līmenī: viesistaba, plaša veranda ar skatu uz jūru, vannasistaba ar marmora apdari; 2. līmenī: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni, maks. 3 cilv., 70 m2); 8 deluxe suites sea view with private pool (privāts baseins – 44 m2 un atpūtas krēsli; guļamistaba ar king size gultu, viesistaba, atsevišķa guļamistaba ar bīdāmām durvīm, garderobe, vannasistaba ar džakuzi un atsevišķu duškabīni un WC, 2 plašas verandas ar skatu uz jūru, maks. 4 cilv., 66-70 m2); 17 island luxury suites sea view with private heated pool (uz milzīgas terases privāts apsildāms baseins ar atpūtas krēsliem un ēdamzonu – 30 m2; katrs numurs nosaukts kādas Grieķijas salas vārdā un interjeri arī tās stilā; guļamistaba ar king size gultu, 2 garderobes, vannasistaba ar atsevišķu duškabīni, WC, džakuzi, individuāli dekorēta viesistaba, maks. 4 cilv., 72 m2).

Villas (Blue Palace villas ir atsevišķi stāvošas rezidences, kuras papildus aprīkotas ar mājas kinozāli CD/DVD atskaņotāju, Nintendo spēļu konsoli (Grand Villa, Royal Blue Villa), I-pod/mp3-atskaņotāju, kafijas automātu, faksu. Viesiem tiek piedāvātas "Ultimate Guest Service” pakalpojumi. Atpūsties villās iesakām ģimenēm pilnā sastāvā vai draugu kompānijām):

"Almyra Villa" (iekštelpu platība – 110 m2): divstāvu villa – noformēta Austrumvidusjūras stilā, kas apvieno smalkus interjerus ar ekskluzīvu komfortu. 1. stāvā: privāts apsildāms baseins – 28 m2 un atpūtas krēsli; viesistaba, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, veranda ar ēdamistabas stūrīti un skatu uz jūru; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni, apaļš džakuzi, ir kafijas automāts, fakss.

"Thallassa Villa" (maks. 4 cilv., iekštelpu platība – 110 m2): divstāvu villa – noformēta Austrumvidusjūras stilā; 1. stāvā: privāts apsildāms baseins – 31 m2 un atpūtas krēsli; viesistaba ar kamīnu, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, veranda ar ēdamistabas stūrīti un skatu uz jūru; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi, ir kafijas automāts, fakss.

"Grand Villa" (iekštelpu platība – 220 m2) – plaša rezidence, kas nodrošina viesiem pilnīgu privātumu. 1. stāvā: viesistaba ar kamīnu, guļamistaba ar garderobi, vannasistaba ar duškabīni, džakuzi un WC, privāts, aukstā laikā apsildāms baseins – 31 m2; privāts atklātais baseins – 18 m2 – ar skatu uz jūru, sauna, skriešanas trenažieris, plaša mēbelēta veranda ap atklāto baseinu – verandā virtuves stūrītis un BBQ; 2. stāvā: guļamistaba, garderobe, vannasistaba ar duškabīni, apaļš džakuzi.

”Royal Blue Villa” (iekštelpu platība – 290 m2) – divstāvu villa, visās istabās handmade mēbeles. Patio ar (skatu uz jūru) – iziet uz privātu dārzu, laukumiņš ar BBQ pusdienu baudīšanai, privāts 35 m2 liels baseins, kas apsildāms gada aukstajā laikā, un atpūtas krēsli ap to, viesistaba ar kamīnu un skatu uz jūru, ēdamistaba, 3 guļamistabas ar vannasistabām (viena ar dušu un džakuzi), garderobe.

Tālr.: (+30) 28410 65500
Fakss: (+30) 28410 89712
URL: www.bluepalace.gr

Pludmale: privātā, labiekārtota. Lieli apaļi oļi. Starp atpūtas krēsliem koka dēlī’’su celiņi. Viesnīcā ir panorāmas lifts, kas savieno galveno ēku ar pludmali. Noejot no pontona – smiltis. Saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas. Pludmales dvieļi – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, seifs (bez maksas), individuālais kondicionētājs, minibārs ar pazīstamu zīmolu dzērieniem (maksas pakalpojums), TV, Pay TV (Krievijas DVD), telefonsar balss pastu, Wi-Fi internets (maksas pakalpojums), jebkura biroja tehnika (pēc pieprasījuma), šefpavāra pakalpojumi (pēc pieprasījuma), oficianta pakalpojumi (pēc pieprasījuma), spilvenu izvēle (dažādi pildījumi), ekskluzīvi vannas/dušas piederumi, halāti, čībiņas, pludmales dvieļi, room service (24 h), numura uzkopšana – katru dienu/ 2 reizes dienā, gultas veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 5 restorāni (4 a la carte), privātu vakariņu organizēšana, 3 bāri (“Votsalo”, “Arsenali Lounge”, “Isola”), 3 atklātie baseini (1 – ar jūras ūdeni un 2 – ar saldūdeni, ar apsildi gada aukstajā laikā), segtais baseins (SPA, ar jūras ūdeni), fitnesa centrs, 2 pilnībā aprīkotas konferenču zāles (230 un 200 cilv.), 4 pārrunu telpas, helikoptera laukums, funikulieris, ārsta pakalpojumi (pēc saraksta), Ultimate Guest Service pakalpojumi, ķīmiskā tīrītava, veļas mazgātava, kapela laulību ceremoniju organizēšanai, juvelierizstrādājumu veikals, ādas galantērijas veikals, pludmales tērpu un aksesuāru boutique veikaliņš, Wi-Fi internets (lobby, bez maksas).

Bērniem: 2 baseini (ar ūras ūdeni, 77 un 33 cm dziļi), rotaļlaukums, ēdienkarte bērniem (pēc pieprasījuma, visos restorānos), miniklubs (3-12 g.v., 6 reizes nedēļā), bērnu krēsliņi (restorānā), aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot.

Izklaide un sports
Bez maksas: segtais baseins (SPA, ar jūras ūdeni), trenažieru zāle, turku pirts, sauna, galda teniss, dzīvā mūzika bārā, 2 tenisa korti (ar mākslīgo segumu, apgaismojums par maksu), tenisa inventāra noma.
Maksas pakalpojumi: biljards, 2 jahtas (nomas maksa), gala vakariņas, vīnu degustācijas, kulinārijas nodarbības, Elounda SPA & Thalasso, tenisa apmācība, aerobika (individuālas nodarbības), ūdensaerobika (individuālas nodarbības), niršanas centrs, ūdenssporta veidi, golfa klubs (40 min. brauciena attālumā no vienīcas).

Mūsu komentārs
Varam ieteikt viesnīcu romantiskai atpūtai divatā, kāzu ceļojumam vai mierīgai atpūtai. Viesnīcas restorāniem un SPA centram ne vienreiz vien piešķirti prestiži starptautiski apbalvojumi. Tikai 300 m no viesnīcas atrodas nelielais Plakjas ciemats, kas slavens ar savām zivju tavernām un ēdieniem no svaigiem jūras produktiem.