TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

4* Atrium Residence

Atrašanās vieta

Baška. Jūras krastā, apmēram 30 m līdz oļu pludmalei, apmēram 300 m līdz kūrorta centram, apmēram 40 km līdz Rijekas lidostai.
Viesnīca

64 numuri: 28 apartamenti, 18 studio un 18 divvietīgie numuri. Restorāns, restorāns a la carte, bārs, konferenču zāle (viesnīcā "Corinthia- Baška"), internets, suvenīru veikals, valūtas maiņa, frizētava, veļas mazgātava, maksas autostāvvieta, motorolleru un velosipēdu noma.
Viesnīcā "Corinthia - Baška" - 3 baseini, 2 iekšējie baseini.
Atpūtas krēsli un saulessargi pie baseina un pludmalē - par papildus samaksu.
Viesnīcas nacionālā kategorija - 4* (standarta numuri, Studio, apartamenti) / 5* (Superior apartamenti).

Numuri

Visos standarta numuros un apartamentos ir duša vai vanna (fēns), tualete, gaisa kondicionētājs (individuālais), telefons, televizors, seifs, internets. Par papildus samaksu: mini bārs (tikai standarta un studio numuros). Daļa numuru ir ar balkonu. Visi apartamenti ir ar balkonu.
Studio numurs (apmēram 35 m²) - vienistabas numurs ar virtuves nišu un pārējo standarta numura aprīkojumu. Maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus.
Apartamenti (apmēram 47-68 m²) - guļamistaba, viesistaba ar virtuves nišu un pārējais standarta numura aprīkojums. Maksimāli var izmitināt 4 cilvēkus.
Superior apartamenti (apmēram 47-68 m²) - numurs ar skatu uz jūras pusi, guļamistaba, viesistaba ar virtuves nišu, balkons, 2 vannas istabas, internets un pārējais standarta numura aprīkojums. Maksimāli var izmitināt 4 cilvēkus.

Aktīvā atpūta

Trenažieru zāle. Par papildus samaksu: jacuzzi, 7 tenisa korti, pludmales volejbols, futbols, basketbols, sauna, masāža, atveseļošanās centra pakalpojumi, zemūdens peldēšanas centra pakalpoumi un ūdens sporta veidi pludmalē.
Periodiski notiek izklaides pasākumi.
Atveseļošanās centrs.

Bērniem

Mini klubs, rotaļu laukums, mini diskotēka. Par papildus samaksu: bērnu gultas.
Periodiski notiek izklaides pasākumi bērniem.

Ēdināšana

Rezervējot standarta un Studio numurus: brokastis - zviedru galds. Rezervējot apartamentus - bez ēdināšanas. Brokastis - par papildus samaksu.
Viesnīcas mājas lapa

http://www.hotelibaska.hr