2024-04-19 20:39:10

GARANTĒTS! Brīvdienas Itālijā - Milāna, Venēcija, Paduja, Bergamo. (Austrijas Alpu skati – Bergamo – Milāna – Venēcija – Padova – Dienvidtiroles kalnu ceļš – Insbruka)

Description

Brīvdienas Itālijā - Milāna, Venēcija, Paduja, Bergamo

Austrijas Alpu skati – Bergamo – Milāna – Venēcija – Padova – Dienvidtiroles kalnu ceļš – Insbruka

Izbraukšanas datums: 24.10.2017 (6 dienas / visas naktis viesnīcas)

1. diena.
No rīta izbraukšana no Rīgas (plkst. 06:00). Laiks ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā, netālu no Čehijas robežas.

2. diena.
Brokastis. Ceļā: Čehija, Austrija, Itālija. Elpu aizraujoša Austrijas Alpu panorāma gaida jūs ceļā uz Itāliju. Ierašanās viesnīcā Veronas apkārtnē.

3. diena. Bergamo - Milāna.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Milāna – Bergamo (par papildus samaksu: 45 €).
Ekskursija Bergamo vietēja gida pavadībā - pilsēta ar krāšņu arhitektūru, kura sadalīta divās daļās: Augšpilsēta kalnā "Bergamo Alta", kur var apskatīt viduslaiku un renesanses greznās celtnes un Lejas pilsēta „Bergamo Basa” ar mūsdienīgu un elegantu apbūvi. Ekskursijas laikā apskatīsim senāko daļu "Augšpilsētu" - viduslaiku cietoksni, kas dižojas ar iespaidīgu rātsnamu, katedrāli, senām baznīcām, brīnišķīgo Lombardijas renesanses laika kapelu, kas veltīta karavadonim B. Kolleoni un pilsētas aristokrātu ģimeņu greznajiem namiem.
Dienas turpinājumā Milāna. Milāna – augstās modes galvaspilsēta un mākslas centrs. Pastaigas ekskursija pa Milānas pilsētas centru – Sempionas parks ar neatvairāmo neoklasicisma pieminekli "Miera arku", slavenākais Milānas piemineklis Castello Sforzesco, Doma katedrāle, teātris „La Skala”, Vittorio Emanuele II galerijas apskate. Brīvais laiks pilsētā. Atgriešanās viesnīcā Veronas apkārtnē.

4.diena. Venēcija – Paduja.
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr. 2: Venēcija – Paduja (par papildus samaksu: 45 €).
Brīnumainā un valdzinoša Venēcija: Venēcijā- pilsēta uz ūdens ar neskaitāmiem kanālu labirintiem, tiltiem un šaurām ieliņām. Braucot ar kuģīti pa Venēcijas lagūnu, Jūs nonākat Venēcijas sirdī- Sv.Marka laukumā, kur sāksies apskates ekskursija pa pilsētu kopā ar vietējo gidu, izbaudot Venēcijas burvību un vērojot senās pilis un šauros kanālus ieliņu vietā! Venēcijas apskate: Sv. Marka laukums, Sv.Marka katedrāle, Dodžu pils, Venēcijas simbols – Spārnotais lauva, Rialto tilts u.c. Viena no pasaules skaistākajām un romantiskākajām pilsētām. Pēc ekskursijas būs iespējams apmeklēt Dodžu pili, pavizināties ar gondolu vai izdzert kafijas tasīti Sv.Marka laukumā. Iespēja uzbraukt ar liftu Campanile zvanu tornī, no kura paveras lieliska visas pilsētas panorāma. 
Pārbrauciens līdz Padujai. Paduja - vienā no ievērojamākajām Ziemeļitālijas pilsētām un svētceļojumu vietām. Padujā atrodas viena no vecākajām Eiropas universitātēm, tā ir renesanses domātāju dzimtene. Pastaiga pilsētas kultūras pieminekļu apskatei: Sv. Antonija Katedrāle, kur atdusas svētais, Valle laukums, Piazza del Santo, Padujas universitāte, Pils del Bo. 
Pirms atgriešanās viesnīcā iespēja apmeklēt arī tirdzniecības centru, lai iegādātos populārākās itāļu preces: vīnu, olīvu eļļu, makaronus u c.
Atgriešanās viesnīcā Veronas apkārtnē.

5.diena. Alpu skati Brennera pāreja – Tiroles galvaspilsēta - Insbruka.
Brokastis. Ceļā uz Austriju šķērsosim Brennera pāreju (1371 m augstumā) Dienvidtiroles kalnu ceļš mūs valdzinās ar lieliskām ainavām, vīna dārziem, Alpu ieleju skaistumu, kalnu pilīm un cietokšņu romantismu. Brauciens uz Tiroles galvaspilsētu Insbruku, pastaiga pilsētā: pilsētas simbols ,,Zelta jumtiņa” nams, Sv. Annas kolonna ar ērgli- tiroliešu brīvības simbolu, Triumfa arka. Ceļš: Austrija, Čehija. Nakts viesnīcā Čehijā, Olmouc pilsētas rajonā.

6.diena
Brokastis. Mājupceļš, ceļš: Čehijai, Polijai, Lietuva. Vēlā atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 320.00 (1 vieta autobusā)
€ 440.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 120.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniskā apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 4 € (līdz 65 gadiem) / 8 € (65+);
*izbraukuma ekskursija Nr.1: Milāna – Bergamo: 45 €;
*izbraukuma ekskursija Nr.2: Venēcija – Paduja: 45 €;
*Bērniem līdz 13.gadiem izbraukuma ekskursijām atlaide 25%

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“Ekskursiju paketē” iekļautās izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2;= maksājot Rīgā = 80.00 €.

- Austiņas Bergamo, Milāna, Venēcijā, Padujā: 6 €;
- Kuģītis līdz Venēcijai: 15 € pilna / 10 € bērniem līdz 12 gadiem;
- Campanile zvanu tornis: 8 €;
- Dožu pils: 16 €;
- Gondola sešiem cilvēkiem: 80/100/120 €;
- Teātra muzejs Milānā: 5 €

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā. 
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā. 
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī. 
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.