2024-03-28 15:08:20

10.01.2023. Singapūra – Ubud džungļi – pludmales atpūta Balī salā

 

Singapūra 2 naktis – Ubud džungļi 2 naktis – pludmales atpūta Balī salā

10.01.2023-21.01.2023

 

Cena norādīta EUR /vienai personai (vietu skaits ierobežots)! :

 

Viesnīcas ar Brokastīm 



1 cilv. DBL numurā

 

1 cilv. SGL numurā

 

3-jam cilv. numurā DBL + Extra bed

 

Bērnam no 2 līdz 12 g.v. DBL + Extra bed

 

3* Champlung Sari  + 3* Ibis Styles/ 3* Santika Siligita

 

€ 2 659

€ 2 829

€ 2 789

€ 2 789

4* Amatara Royal Ganesha + 4* Mercure Nusa Dua

 

€ 2 799

€ 3 099

€ 2 809

€ 2 799

4* The Artini   + 4* Grand Mirage

 

€ 3 129

€ 3 759

€ 2 969

€ 2 789

4* Element By Westin + 5* Melia Nusa Dua

 

€ 3 279

€ 4 069

€ 3 149

€ 2 879

 

Piemaksa par 1 cilvēku Marina bay sands 5* / Deluxe room

dzīvojot dievvietīgā numurā (1/2 DBL) – 1000EUR 

trešajam numurā (1/3 TRPL) – 780EUR

dzīvojot vienvietīgā numurā (SNGL) – 1700EUR

Piemaksa par bērnu no 2 līdz 12 gadiem, dzīvojot ar diviem pieaugušajiem (par papildgultu) – 450EUR

 

 

1.diena Lidojums Rīga-Stambula 18:40-23:15.

2. diena  Izlidošana no Stambulas plkst. 01:55. Ierašanās Singapūras lidostā plkst. 17:20. Pasu un muitas kontrole. Transfērs uz viesnīcu YWCA Fort Canning 3+* vai līdzīga līmeņa. Brīvais laiks.

3. diena Tiek iekļauta Singapūras pilsētas apskates ekskursija (ilgums ~3.5 stundas). Pilsētas apskates ekskursijas laikā par Singapūru uzzināsiet it visu – gan par salu, par valsti un pilsētu, tās pagātni un tagadni.  Dosimies uz koloniālo Singapūras sirdi – redzēsiet vēsturisko Padangas laukumu, parlamentu un Augstāko tiesu – pagājušā gadsimta sākuma arhitektūras pieminekļus, arī veco karalienes Viktorijas teātri, svētā Andreja katedrāli un pašu vecāko Raffles viesnīcu. Uzzināsiet daudz interesanta par valsts rašanās vēsturi, iepazīsiet leģendāro Singapūras simbolu – Merlionu. Caurbraucot Singapūras biznesa centru, redzēsiet 20. gadsimta beigu un 21. gadsimta sākuma arhitektūras šedevrus – koncertzāli “Esplanāde”, “Raffles Place” debesskrāpjus un neatkārtojamo “Marina Bay Sands” kompleksu. Nonākot China Town, pārliecināsieties par to, cik daudzveidīga ir Singapūra. Varēsiet baudīt ķīniešu kultūras atmosfēru, krāsainos divu un trīs stāvu namiņus, apmeklēsiet vienu no senākajiem tempļiem. Jūs pārsteigs neticamā krāsu daudzveidība, dažādu dievu statujas, kas ieskauj visu tempļa teritoriju.

Neparastais laika un tautu savijums atšķir China Town no citiem Singapūras nostūriem. Pēc tam dosieties uz pusdārgakmeņu rūpnīcu, kur ne tikai redzēsiet unikālu, ar rokām darinātu pusdārgakmeņu gleznu galeriju, bet arī uzzināsiet, kā šīs gleznas tiek radītas. Tūres turpinājumā – Botāniskā dārza apmeklējums, kur Jūs apburs dabiskais tropisko augu un ekvatoriālās floras skaistums. Apmeklēsiet orhideju dārzu un redzēsiet lielisko kolekciju, kurā atpazīsiet Singapūras nacionālo ziedu un varēsiet iegādāties nacionālos suvenīrus un dāvanas saviem radiniekiem un draugiem. Tūre noslēgsies Orchard Road, pilsētas centrālajā iepirkšanās un izklaižu ielā. Te varēsiet veikt nepieciešamos pirkumus, jo Singapūra ne velti tiek uzskatīta par pircēju paradīzi. Nakts viesnīcā.

 

4. diena Brīvais laiks. Piedāvājam doties ekskursijās (pēc pašu izvēles, par papildu samaksu):

- Putnu parks (Bird Park), plkst.08:30, ilgums 3.5 stundas, ~ 100 EUR/pers.
Vairāku kilometru garumā izvietots viens no skaistākajiem parkiem pasaulē – Putnu parks. Parks ir kļuvis par mājvietu  600 sugu 8000 putniem no visas mūsu planētas. Pie parka ieejas Jūs satiksiet 1001 flamingo! Katru gadu vairāk nekā miljons tūristu apmeklē Putnu parku, kas ne velti tiek uzskatīts par labāko visā Āzijā. Redzēsiet vairāk nekā 100 sugu dienvidaustrumu Āzijas putnu sugas, kuri te dzīvo savā dabiskajā vidē. Nākamie paviljoni iepazīstinās ar dažādām mūsu planētas putnu sugām. “Pingvīnu parāde” – mākslīgo dīķu, klinšu un akmeņu paviljons, kas ir dabiska vide vairāk nekā diviem simtiem pingvīnu, tai skaitā Macaroni un majestātiskajiem Karaliskajiem pingvīniem. Neticamo nokrāsu “Runājošie papagaiļi” ar prieku veltīs laiku ikvienam, kurš vēlēsies ar tiem pačalot – tas sagādās patīkamus mirkļus katram, neatkarīgi no vecuma. Varbūt tieši Jūs iemācīsiet papagailim runāt jūsu valodā? “Ūdenskrituma paviljons”, kurā ir neparasti augsti griesti, plašas alejas un pasaulē augstākais mākslīgais ūdenskritums, piedāvās lielisku iespēju vērot brīvi lidojošus Āzijas, Āfrikas un Dienvidamerikas putnus, kurus varēsiet pat pabarot. “Tumsas pasaule”, kas tika atvērta 1982. gadā, bija pirmais nakts putnu paviljons Āzijā. Tas ir aprīkots ar īpašu apgaismes sistēmu – dienas gaišajā laikā paviljonā valda nakts, bet, kad realitātē pienāk tumšais laiks, šeit uzaust rīts. Te ir pārstāvēti sešu pasaules reģionu nakts putni – no tundras sniega pūces līdz dzeltenajai zivju pūcei no mangrovju audzēm. “Tukāni un degunragputni” – viena no pasaulē bagātākajām aziātisko degunragputnu un Dienvidamerikas tukānu kolekcijām. Redzēsiet milzīgus, augstus krātiņus, kuri kļuvuši par mājām šiem neparastajiem, graciozajiem un skaistajiem putniem. “Dienvidaustrumāzijas putni” – šajā pasaules reģionā dzīvo vairāk nekā 1000 tropisko putnu sugu, bet Singapūras putnu parkā redzēsiet 260 no tām. Tā ir pasaulē lielākā putnu kolekcija! Tieši šeit redzēsiet retus un eksotiskus putnus, kas dzīvo dabiskajā vidē – džungļos ar īstiem tropiskajiem lietiem un mitruma līmeni. “Paradīzes putni” – paši skaistākie un košākie putni uz planētas! Singapūras putnu parkā mīt 5 sugas no 43 pasaulē esošajām. “Džungļu dārgumu” paviljons – te tuvumā varēsiet aplūkot visdažādāko krāsu putnus no tropiskajiem Dienvidamerikas mežiem. Kolibri – šī paviljona galvenais putns.

 

- Zoodārzs (Zoo), plkst.08:30, ilgums 3.5 stundas, ~ 145 EUR/pers.
Singapūras zoodārzs celts pēc “atvērtā zoodārza” principa – te nav sētas, krātiņi vai restes. Taču neraizējaties – Jūs nekļūsiet par pusdienām kādam plēsējam vai citam zoodārza iemītniekam! Dabīgās barjeras – grāvji ar ūdeni, dziļas rāvas, sausie zari un baļķi rada apmeklētājiem pilnīgi drošus apstākļus. Tādi voljēri ir maksimāli pielāgoti dzīvnieku dabiskajai videi, kas ir labi ne tikai tiem, bet arī zoodārza viesiem – viņi var vērot dzīvniekos to dabiskajā vidē. Biežie vingrinājumi attīsta dzīvniekus, neļauj tiem garlaikoties un vienlaikus palīdz tiem neatradināties no dabiskajiem instinktiem. Piemēram, orangutāniem un Malaizijas saules lāčiem ir labi jāpacenšas pirms savas piena vai medus porcijas saņemšanas, kas tiek iekarinātas īpašās barotavās. Bez tā, ka nākas krietni palēkāt, lai to aizsniegtu, vēl ir labi jāpiepūlas, lai to atvērtu. Lai iegūtu gardos Austrālijas makadāmijas riekstus, orangutāniem un šimpanzēm nākas tam veltīt pat pāris stundas. Lai salauztu cieto rieksta čaulu, jābūt īpaši apķērīgam un šim nolūkam pat jāizmanto akmeņi. Lai polārlāči saņemtu savu dienišķo dzīvo pusdienu zivi, tiem nākas labi papeldēt. Vai, piemēram, cits tehnisks risinājums – maināma reljefa barjeras un voljēri, kas tādā veida rada dzīvniekos interesi par ikdienas dzīvi – aiziet un palūkot, kas jauns.

Ekspozīcija “Trauslais mežs” dāvās Jums ceļojumu tropiskajā mežā, kur daudz lidojošu tauriņu, meža rasa, ūdenskrituma skaņas, vareni koki, trauslas papardes un plaša dzīvnieku daudzveidība – zeltgalvainie, asiem nagiem apveltītie pērtiķīši, peļu brieži, baltie un melnie lemuri, spilgti papagaiļi, sliņķi, augļēdājsikspārņi – padarīs Jūsu pastaigu par neparastu piedzīvojumu. Dodieties arī uz citām dzīvniekiem veltītām ekspozīcijām, ko piedāvā zoodārzs – “Pastaiga koku galotnēs”, “Mežonīgā Āfrika”, “Zemūdens pasaules dzīvnieki”, “Primāti”, “Lielā rifa ieleja”, “Reptiļu dārzs”, “Kaķu saime”.

 

- Nakts safari (Night Safari), plkst. 18:30; ilgums 3,5 stundas; ~ 160 EUR/pers.
Atstājiet pilsētas troksni aiz muguras un pievienojieties mūsu ekskursijai uz neparastu un mežonīgu vietu. Singapūras nakts safari – tas ir pasaulē pirmais parks, kurš īpaši radīts dzīvnieku vērošanai naktī. Četrdesmit hektāru plašajā, kuplajā mežā izvietotais Nakts safari tā baudītājiem piedāvā unikālu iespēju izpētīt rezervātu naktī, tropiskajos džungļos. Caur smalku gaismas staru safari viesi varēs redzēt 100 dažādu sugu vairāk nekā 1000 nakts dzīvniekus to dabiskajā vidē. Pēdējo divu gadu laikā Nakts safari apmeklējuši 1.5 miljoni cilvēku.

 

Nakts safari unikalitāte slēpjas ģeogrāfiskās ainavas un speciāli izveidotā atvērtā rezervāta principa kombinācijā., ar minimālu barjeru skaitu, kas nodalītu apmeklētājus no mežonīgajiem dzīvniekiem. Maigā gaisma, kas tiek izmantota rezervāta izgaismošanai, ir nedaudz spožāka par mēnessgaismu, lai apmeklētāji varētu vērot dzīvniekus, tos netraucējot. Safari celtniecības laikā tika pieliktas maksimālas pūles, lai nesabojātu esošo augu valsti. 45 minūšu brauciens tramvajā ļaus jums piedzīvot aizraujošu ceļojumu pa trijiem mūsu planētas kontinentiem – Āziju, Āfriku un Dienvidameriku. Tramvajs dosies ceļā no pirmās stacijas un Jūs nonāksiet Himalaju kalnu pievārtē, tālāk ainava pilnīgi mainīsies un nokļūsiet Nepālas upes ielejā, vēlāk – Indijas subkontinentā, Ekvatoriālajā Āfrikā, Indo-Malaizijas reģionā, Āzijas piekrastes mežos, Dienvidamerikas pampās, Birmas kalnu nogāzēs… Liels daudzums unikālu dzīvnieku, kurus redzēsiet – zeltainais šakālis, svītrainā hiēna, Malajas tapīrs, sarkanais suns, kapibara, babirusa, pundurbifelis un daudzi citi.  Bet, ja grasāties aplūkot dzīvniekus no pavisam tuva attāluma, dodieties pa īpašām tropisko džungļu takām. Singapūras zoodārzs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem pasaulē. Dabiskās ūdens barjeras, klintis un daudzie augi atdala dzīvniekus no apmeklētājiem, tādā veidā radot mežonīgās dabas iespaidus. Te var redzēt vairāk nekā 2000 dažādu sugu dzīvniekus. Daudzi no tiem pasaulē ir uz izzušanas robežas – piemēram, Malajas tīģeris, zelta tamarīni, gepardi un jūras lauvas atraduši šajā zoodārzā drošu patvērumu. Singapūras zoodārzs ir visā pasaulē zināms un slavēts par pareizu dzīvnieku uzturēšanu, tagad piedāvā jaunu programmu – “Ceļojums mežonīgajā dabā”.

 

- Botāniskais dārzs (Garden Bay the Bay), plkst. 18:30; ilgums 3,5 stundas; ~175 EUR/pers.
Šis superparks tiek uzskatīts par vairāk nekā ceturtdaļmiljonu augu sugu mājām – tas atrodas tieši pilsētas centrā, Marina Bay rajonā un aizņem apmēram 101 hektāru zemes. Te sastopami visu kontinentu, izņemot Antarktīdas, augi. Bez parkiem dārzā izvietoti arī divi iekštelpu biomi – “Ziedu doms” (Flower Dome) un “Mākoņu mežs” (Cloud Forest Dome), kur dažādās to zonās ir dažādi klimatiskie apstākļi, kas ļauj apmeklētājiem parādīt vairāk nekā 220 000 pārsteidzošu augu veidus no visiem planētas kontinentiem. Apmeklēsiet “ziedu kupolu” – mūžīgā pavasara pasauli, kurā pastāvīgi zied unikāli augi! Šajā oranžērijā tiek imitēts aukstais, sausais Vidusjūras rajona klimats un mērenais Dienvidāfrikas un Kalifornijas subtropu klimats. Paklaiņojiet caur simtgadīgiem olīvkokiem, gigantiskām dateļpalmām un neparastiem baobabiem. Baudiet neticamo “ziedu lauka” aromātu, kur ziedi, izstādīti atbilstoši gadalaikiem, simbolizē dažādus svētkus un festivālus. Galvenais dārza apskates objekts ir fantastiskās konstrukcijas – “superkoki”, kas ir 25 līdz 50 metru augsti, ar integrētiem saules paneļiem. Katrs “superkoks” ir vertikāls botāniskais dārzs, kur var redzēt tropiskos vīteņaugus, papardes, bromēlijas. Šiem kokiem nav nekā kopīga ar to īstajiem “vārdabrāļiem”, tomēr tie pilda tikpat nozīmīgas funkcijas. “Superkoki” ne tikai ārēji izskatās ļoti oriģināli un piesaista tūristu, arī pašu Singapūras iedzīvotāju uzmanību, bet arī uzkrāj saules enerģiju, savāc lietus ūdeņus un aiztur vēju, kas varētu iznīcināt daudzus parka augus. Pastaigāsieties pa gaisa tiltu, kas uzstādīts starp “superkokiem” 22 metru augstumā. Jums pavērsies skats uz visu botānisko dārzu, pilsētu un slaveno “Marina Bay Sands” viesnīcu. Dienā “superkoku” kroņi rada ēnu visam dārzam, bet vakarā atdzīvojas fantastiskā gaismu un mūzikas šovā, kuru varēsiet baudīt.

 

- Sentosa sala saulrietā (Sentosa at Sunset), plkst. 16:30; ilgums 4 stundas; ~ 180 EUR/pers.
Grūti iedomāties, ka kādreiz Sentosa bija parasts zvejnieku ciematiņš. Tagad tā ir populāra izklaides un atpūta vieta. Sentosa sala ir savienota ar Singapūru ar virvju ceļu, pa kuru dosimies ceļojumā pa pasakaino salu, kur Jums brīnišķīga iespēja redzēt pilsētas panorāmu, pasaulē zināmo kruīzu centru, jauno Resort World Sentosa, kā arī pludmales un Singapūrai piederošās dienvidu salas. Tālāk apmeklēsim pasaulē lielāko okeanāriju –“S.E.A. Aquarium”, kurā ir vairāk nekā 45 miljoni litru ūdens un kurš kļuvis par mājām vairāk nekā 800 jūras faunas sugām. Apmeklētājus aicina doties aizraujošā zemūdens Odisejā no Dienvidaustrumu Āzijas līdz Persijas līcim, bet pati interesantākā zona – atvērtais okeāns. Aizraujošajā zemūdens ceļojumā viesus gaida iepazīšanās ar milzu rajām, gigantiskām āmurhaizivīm, delfīniem un citiem jūras iemītniekiem. “S.E.A. Aquarium” centrā ir pasaulē lielākais apskates panelis, kas, neapšaubāmi, pārsteidz pat visbagātāko iztēli. Panelis ir 36 metru plats un 8.3 metru augsts. “Okeāna kupols” sajūsminās visus viesus, kā arī, pateicoties savam iespaidīgajiem izmēriem, ļaus viesiem izjust asas izjūtas, kad gigantiskās zivis un zīdītāji peldēs tieši virs galvām. Nav labāka veida, kā noslēgt tūri Sentosas salā, apmeklējot iespaidīgo lāzeršovu “Wings of Time”, kas notiek tieši jūras krastā, rietošās saules staros. Šova laikā Jums būs iespēja baudīt apburošus efektus ūdens, lāzera un uguns saspēlē ar mūziku un satriecošo panorāmas skatu. Šis lieliskais skats radīts jaunākās augstās tehnoloģijas un izgudrojumiem savienojoties ar pirotehniku, lāzera hologrāfiju, īpašu datorgrafiku, satriecošiem uguns un ūdens efektiem, valdzinošu mūziku. Neaizmirstami iespaidi pēc redzētā šova Jums atmiņā paliks vēl ilgi, kad jau būsiet pametuši pasakaino Sentosas salu. Dodoties prom no salas, brauksim pa vienīgo tiltu, kas savieno divas salas – Sentosu un Singapūru!

 

5. diena Brīvais laiks. Izrakstīšanās no numuriem līdz plkst.12:00. Brīvais laiks vai ekskursijas. Transfērs uz lidostu. Lidojums Singapūra - Denpasara. Tikšanās ar pārstāvi, transfērs uz viesnīcu. Brīvais laiks atpūtai viesnīcā, satriecoši skaistajos Ubudas džungļos.

 

6. diena Brokastis. Lai aizmirstu visas problēmas un raizes, nav nekā labāka par raftingu! Dosimies aizraujošā tūrē pa upes straumi un ienirsim īsta tropiskā meža un tā sulīgā zaļuma, skaņu un smaržu atmosfērā. Ceļojums ilgs apmēram 2 stundas un ir tik drošs, ka tajā var doties arī bērni, kas vecāki par 5 gadiem. Te viss ir vienkārši - jums tiks izsniegta glābšanas veste un ķivere, sēdīsieties gumijas laivā (līdz 6 personām laivā) kopā ar instruktoru, kurš sēdēs aizmugurē un stūrēs. Jums atliks vien klausīt viņa komandām. Ļoti jautri, īpaši ņemot vērā faktu, ka instruktoram ir iedzimta humora izjūta un viņš mēdz jokot, dodot viltus komandas. Lielākais prieks no šāda brauciena - satriecoši trokšņainu ūdenskritumu, trošu tiltiņu, liānu un palmu audžu skati. Ja jums tīk daba un piedzīvojumi, raftings Bali neatstās vienaldzīgu! Tūres cenā iekļauts: transports, aprīkojums, profesionāls instruktors, pusdienas, dušas.

Uzmanību! Viesiem ar maziem bērniem piedāvājam alternatīvu raftingam - “Dzīvnieku pasaulē”: diena, pavadīta Bali salas putnu un zvēru vidū, sniegs gūzmu pozitīvu emociju un iespaidu. Brīnišķīga tūre visai ģimenei!(piemaksa 25 EUR)

 

7.diena  Brokastis. Ekskursijas maršruts šajā tūrē vedīs cauri visai salai. Šodien mūsu galamērķis - UNESCO globālais geoparks Kintamani rajonā, kur atrodas Batura vulkāns. Apskatīsiet Āzijas lielāko kalderu, peldēsieties karstajos avotos un pusdienosiet, baudot neticamo vulkāniskā ezera skaistumu. Pa ceļam uz vulkānu un atpakaļ apmeklēsiet ciematus Ubudas rajonā, iepazīstot tradicionālos amatniecības veidus - ražojumus no zelta, sudraba un pērlēm, kokgriezumus un batikas, apmeklēsiet templi un vietējā ciemata iedzīvotāja māju, kā arī pieturēsiet pie skaistajiem rīsu laukiem, kur varēsiet nofotografēties šūpolēs. Tāpat apmeklēsiet dārzu, kurā audzē kafiju, kakao, vaniļu, ananāsus un citus eksotiskus augus. Te varēsiet degustēt svaigi grauzdētu un pagatavotu kafiju vai kakao un, ja vēlēsieties, to arī iegādāties. Izvietošanās viesnīcā. Tūres cenā iekļauts: transports, krieviski runājošs gids, ieejas biļetes, pusdienas, pelde avotos.

8.-10.diena Brokastis. Brīvās dienas atpūtai. Pie gida iespējams pieteikt papildu ekskursijas.

11.diena Brokastis. Numura atbrīvošana līdz plkst. 12.00. Brīvais laiks. Transfērs un Denpasaras lidostu. Lidojums Denpasara-Stambula plkst.21.05

12.diena Ierašanās Stambulā plkst.  05:20, Stambula-Rīga plkst. 09:10 - 11:40.

 

Cenā iekļauts:
Aviobiļetes Rīga - Stambula – Singapūra/ Denpasara - Stambula - Rīga (Turkish Airlines) 30 kg bagāža un 8 kg rokas bagāža

Vietējais pārlidojums Singapūra – Denpasara 20 kg bagāža un 7 kg rokas bagāža
Dzīvošana izvēlētajā viesnīcā ar norādītu ēdināšanas tipu

Transfēri lidosta - viesnīca - lidosta
Apskates tūre
Raftings vai zoodārza apmeklējums
Ieejas biļetes
Krieviski runājoša gida pakalpojumi



Cenā nav iekļauts: 

Latvijas pilsoņiem ir iespēja noformēt vīzu ierodoties Indonēzijas lidostā – 30 usd

Latvijas nepilsoņiem 480 EUR (nokārtošana aizņems ap 90 dienas). Vīzas saņemšanai nepieciešama pase, kas derīga vēl 6 mēnešus pēc atgriešanās Latvijā, 2 foto (3,5x4,5 cm) un aizpildīta anketa.
Medicīniskā apdrošināšana, personīgie izdevumi, dzeramnaudas šoferiem, gidiem un apkalpojošam personālam, utml.

 

 

*Operatoram ir tiesības mainīt viesnīcas un programmas secību, kā arī lidojumu laiku un pārvadātāju.