TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! KRAKOVA, VARŠAVA – LEĢENDU PILSĒTAS UN SLOVĀKIJA. Varšava – Veļička – Krakova – Augstie Tatri - Vrbov termālie baseini – brauciens ar plostiem pa Dunajecas upi – Čenstohova

Description

Valstis: Polija, Slovākija

KRAKOVA, VARŠAVA – LEĢENDU PILSĒTAS UN SLOVĀKIJA
VARŠAVA – VEĻIČKA – KRAKOVA – AUGSTIE TATRI – KALNU VIRSOTNE “LOMNICKY ŠTIT” - VRBOV TERMĀLIE BASEINI – BRAUCIENS AR PLOSTIEM PA DUNAJECAS UPI – ČENSTOHOVA
4 dienas / Visas naktis viesnīcās
15.08. - 18.08.2019. 
Ceļojuma cena: € 192. 

1. diena. 15.08. „Pretī jauniem iespaidiem…”
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva. Polija. Pusdienu pauze. Varšava. Iepazīšanās ar Varšavas vēsturisko centru vietējā gida pavadībā, krievu valodā (par papildus samaksu 10 €): Vecpilsētas tirgus un pilslaukums, Sigizmunda kolona, Sirēnas strūklaka, karaļapils. Varšavas centrs iekļauts UNESCO sarakstā. Viesiem Varšava liekās tik ļoti pazīstama, bet tai pat laikā noslēpumainā plīvurā tīta. Nakts viesnīcā 3* Krakovas apkārtnē.
2. diena. 16.08. „Krakova sirdij un dvēselei…”
Brokastis*. Piedāvājam doties Krakovas apskates ekskursijā vietējā gida pavadībā, krievu valodā (par papildus samaksu 10 €). Vāvelas katedrāle var lepoties ar daudzām lieliskām statujām, kapelām un kapu pieminekļiem. Vāvelas pūķis, kurš apvīts ar leģendām un ir pilsētas simbols. Sv. Pētera un Sv. Pāvila baznīca 16.gs. sākuma iespaidīgākais baroka meistardarbs. Polijas slavenāko tirgus laukumu vidū neapšaubāmi izcilākais ir Krakovas plašais Rynek Główny, kurš atrodas vecpilsētas sirdī. Sv. Marijas bazilika ar diviem torņiem, ik stundas sākumā no šejienes atskan taures skaņas. Vadmalu tirgus ēka, celta renesanses stilā, kur iekšpusē pārdod tautas meistaru darinājumus un rotaslietas. Jagaiļa Universitāte ir trešā vecākā universitātes koledža Eiropā, kas ir dibināta 1364.gada. Šeit studējis Nikolajs Koperniks.
Brīvs laiks pilsētā, lai patstāvīgi iepazītos ar daudzajiem pilsētas muzejiem. Ieturēt maltīti kādā no daudzajiem vecpilsētas restorāniem, kuros var nobaudīt ne tikai poļu virtuvi, bet arī citu tautu virtuvi. Kad kultūra gana baudīta, var mesties pilsētas centra krodziņu un veikalu virpulī. Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo zīmolu veikali un iepirkšanās centri.
Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 10 €) uz Veļičku. Velička ir senākais sāls raktuvju apstrādes centrs, kas iekļauts UNESCO mantojumā. Viduslaiku kalnrūpniecības objekta apmeklējums, vietējā gida, krievu valodā pavadībā. Gadsimtu gaitā kalnrači zem zemes ir izveidojuši daudzas greznas zāles, kur absolūti viss ir izveidots no sāls: maziņās kapelas un plašās zāles, gleznainais pazemes ezers, visdažādākās skulptūras, statuetes, freskas un lustras - vesela pazemes pilsēta! Pēc raktuvju apskates iesakām iegādāties, kādu no suvenīriem, sāls lampu, pārtikas vai vannas sāli. Vakarā atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā 3* Krakovā.
3. diena. 17.08. „Augstie Tatri, termālie ūdeņi un kanjons.”
Brokastis*. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu 30 €) uz Slovākiju. Augstajiem Tatriem. Augstie un Zemie Tatri ir mazākais augstkalnu rajons pasaulē, augstākā ir Gerlaha smaile 2654m. Labos laika apstākļos iespējams ar funikuleri pacelties līdz Lomnicky štit (2634 m). Kalna virsotnē atrodas panorāmas skata laukums, no kura (labos laika apstākļos) paveras elpu aizraujošs skats uz Augsto un Zemo Tatru kalnu burvību.
Pēc kalnu baudīšanas Jūs varēsiet patīkami relaksēties Vrbov termālajos baseinos, kas ir slaveni ar īpšo dziedniecisko ūdens sastāvu. Baseinā varat izmantot gan ārējos, gan slēgtos baseinus, īpaši patīkami ir gūt spēkus pie vasaras baseina, uz Augsto Tatru fona.
`Aizraujošs brauciens ar plostu/ labos laika apstākļos/ pa robežupi Dunajec, brauciena laikā varēsiet vērot upes kanjonu, redzēsiet dabas fenomenu – neskarto floru un faunu. Plostus vada nacionālos tērpos ģērbušies vīri. Pēc brauciena pikniks upes krastā baudot nacionālos ēdienus, dzērienus. Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā 3* Krakovā.
4.diena. 18.08. „Ceļš mājup...”
Brokastis*. Agri no rīta izbraukšana mājup. Jasna Goras klostera kompleksa apskate Čenstohovā. Pusdienu pauze. Lietuva.Vēlu vakarā (naktī ) atgriešanās Rīgā.

Samaksas kārtība:
• Avansa iemaksa slēdzot līgumu 30% no ceļojuma cenas.
• Atlikusī summa jāsamaksā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC,TV, kondicionieris, karstais ūdens pieturas vietās, kafija, tēja)
• transporta un ceļa izdevumi,
• nakšņošana 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, 2-3-vietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā), brokastis (*paredzētais brokastu laiks no pl.7-8., brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās nakts mītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma). Plānotais ierašanās laiks nakts mītnēs 22-24.00 un atkarīgs no maršruta specifikas, laika un ceļas apstākļiem
• grupas vadītāja pakalpojumi

Piemaksas un papildus izdevumi:
• piemaksa, ja nepieciešams vienvietīgs numurs viesnīcā 36 €,
• piemaksa par papildvietu autobusā 55 €,
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos,
• pilsētas sabiedriskais transports,
• AAS “BALTA” medicīniskā apdrošināšana 3.60 € (65 - 69 gadu vecumā 7.20 €; 70 – 75 gadu vecumā 10.80 €).

Papildus izdevumi izbraukuma ekskursijām pēc izvēles:
Izbraukuma ekskursija uz Slovākiju 30 €; Izbraukuma ekskursija uz Veļičku 10 €;
Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 40 €. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 35 €, bērniem līdz 14g. 30 €.

Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.
*Izbraukuma ekskursijas dienā papildus samaksā ir iekļauts – degviela, maksas ceļi un ceļu nodokļi, stāvvietas, gida vai grupas vadītāja pakalpojumi.

Izmaksas apskates objektiem, pasākumiem un ekskursijām:
Ekskursija Krakovā 10 €, ekskursija Varšavā 10 €, Veļička sāls raktuves 23 €/ 18 € (bērniem no 4-16.g.,), foto vai video atsevišķa atļauja, kasēs 10 PLN, Termālie baseini 8.50 € / 6 € ( 2,50 h), Brauciens ar plostiem 12 €, Pikniks no 15 €, Pacelājs kalnos 27 € / 23 €
2018. gada izmaksas

Atcerieties, ka...
• Pirms ceļojuma uz Jūsu noradīto e-pastu tiks nosūtīts ceļojuma dokuments (vaučers) ar visu nepieciešamo informāciju par ceļojumu (autobusa numurs, grupas vadītāja tālruņa numurs un praktiskie ieteikumi).
• Minimālais skaits grupā 33 tūristi, ja ceļotāju skaits ir mazāks, lai ceļojums notiktu, tiek piedāvāts brauciens ar mazāku vietu skaitu autobusu (iespējams bez WC).
• Minimālais skaits izbraukuma ekskursijās 30.
• Tūroperators ir tiesīgs mainīt ekskursiju secību ceļojumā.
• Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
• Ja ceļojumā dodaties viens un nav ar ko kopā izvietoties viesnīcas numurā, tad ir jāpiemaksā par vienvietīgu numuru.
• Grozījumi programmā un cenā iespējami LR normatīvo aktu ietvaros.
• Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, (piemēram nelabvēlīgu ceļu satiksmes situāciju)

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti:
• LR pilsoņa vai nepilsoņa pase, kas izdota pēc 2002.gada 30.jūnija un ir derīga vismaz 3 mēnešus pēc atgriešanās. Ja nepieciešamas vīzas, pasē jābūt brīvai vietai, kur tās ielīmēt.
• Latvijas pilsoņa personas apliecība ir izmantojama kā ceļošanas dokuments Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomiskās zonas valstu un Šveices Konfederācijas teritorijā.
• Ceļojumā nav nepieciešamas obligātās medicīniskās formalitātes.
Klienta iemaksātās naudas apdrošināšanas līgums NR 667906091, AAS "BALTA"

Operators: SIA Ozolciems Tūre                            Klienta paraksts

 


____________________________                      _______________________________


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! KRAKOVA, VARŠAVA – LEĢENDU PILSĒTAS UN SLOVĀKIJA. Varšava – Veļička – Krakova – Augstie Tatri - Vrbov termālie baseini – brauciens ar plostiem pa Dunajecas upi – Čenstohova
(15.08.2019-18.08.2019)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme