TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Kruīzs pa Donavu – Vīne – Bratislava – Brno. (Brno - Bratislava - vīnu degustācija - kruīzs pa Donavu Vahau ielejā - Vīne)

Description

Kruīzs pa Donavu – Vīne – Bratislava – Brno

Brno - Bratislava - vīnu degustācija - kruīzs pa Donavu Vahau ielejā - Vīne

Izbraukšanas datums: 13.08.2020. (4 dienas / visas naktis viesnīcās)

Dosimies aizraujošā kruīza izbraucienā pa Donavu Vahau ielejā, kuras laikā mums būs iespēja aplūkot arī Dīrnšteinu un Špitci, kā arī vienkārši baudīt burvīgās dabas ainavas ar priežu mežu nosētiem kalniem un klinšainām kalnu smailēm. Paviesosimies Vīnē - dižās impērijas galvaspilsētā ar krāšņo un pompozo arhitektūru. Kā arī būs iespēja aplūkot Donavas skaistuli - Bratislavu un Čehijas otro lielāko pilsētu, kas apvīta ar aizraujošām leģendām - Brno. Neizpaliks arī iespēja nobaudīt gardos Slovākijas vīnus!

1.diena.
Izbraukšana no Rīgas 5:30. Diena ceļā: Latvija, Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Čehijā (Brno).

2.diena. Bratislava – vīnu degustācija – Brno.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks Brno vai izbraukuma ekskursija Nr.1: Bratislava – vīnu degustācija – Brno (par papildus maksu: 40 €).
Ierašanās Bratislavā. Donavas skaistule Bratislava gaida viesus un piedāvā doties aizraujošā pastaigā pa pilsētas vēsturisko daļu, vietējā gida pavadībā. Svētā Martina gotiskā katedrāle, elegantais Rātsnams, Mihaila vārti ar grandiozo torni, Bratislavas pilsētas cietoksnis, Evaņģēliskais licejs, kas saglabājis pagātnes idillisko noskaņu, senlaicīgas ieliņas, droša piļu un cietokšņu arhitektūra, parku klusums un ūdeņiem bagātā Donava. Laipni lūdzam Bratislavā, kur no senseniem laikiem ir saglabājušās labu ēdienu un lieliska vīna tradīcijas. Izbraucot no pilsētas centra vīndaru rajona virzienā, būs iespēja iepazīties ar Slovākijas vīniem vienā no tipiskajiem vīna pagrabiņiem, kur degustēsim nacionālos vīnus (par papildsamaksu: 20 €). Atgriežamies Brno. Čehijas otrā lielākā pilsēta ir bagāta ar leģendām – no akmenī pārvērstām jaunavām līdz pat pūķim, kurš patiesībā bijis krokodils. Brno noteikti ir vērts apmeklēt, lai aplūkotu pilsētas laukumus, krāšņo Svētā Pētera un Pāvila katedrāli, milzīgo Špilberkas cietoksni, kas pieredzējis karadarbību 16. gadsimtā Zviedrijas iebrukuma laikā. Ekskursija pastaigājoties vietējā gida pavadībā. Nakts viesnīcā Brno.

3.diena. Kruīzs pa Donavu Vahau ielejā – Vīne.
Brokastis viesnīcā. Brīvais laiks Brno vai izbraukuma ekskursija Nr.2: kruīzs pa Donavu Vahau ielejā – Vīne (par papil samaksu: 40 €).
Unikālais kruīza brauciens pa Donavau cauri Vahau ielejai no Kremsas līdz Melkai (par papildsamaksu: 30 €, iekļaujot Dīrnšteinu un Špitce). Pati ieleja atrodas starp Kremsu un Melku, un starp austriešiem tiek uzskatīta par populāru vietu braucieniem ar kuģīti. Pateicoties vīndarībai, šī ieleja pie Donavas ir patīkams reģions mierīgai atpūtai. Augstu virs Donavas upes, pāri Vahau ielejai dominē krāšņākais Austrijas baroka stila klosteris – Melkes abatija, dibināta 11.gs. Bābenbergu valdīšanas laikā Melke bija hercogistes centrs. Dīrnšteina ir vēl viena interesanta vieta Vahau ielejā – šeit atrodas pilsdrupas, kuras kādreiz kalpoja par ieslodzījuma vietu Anglijas karalim Ričardam Lauvassirdim. Apkartējā ainava ir burvīga - pārsvarā priežu meži un kalni ar klinšainām smailēm.
Dosimies uz Austrijas galvaspilsētu – Vīnī. Ekskursija pastaigājoties vietējā gida pavadībā. Pastaiga sāksies no Vīnes operas, muzikālās nācijas simbola. Valdošā Hābsburgu dinastija dievināja mūziku, vairāki valdnieki paši komponēja un galmā aicināja labākos Eiropas mūziķus - Mocartu, Gliku, Haidnu, Bēthovenu, Šūbertu, Štrausus u.c. Imperatoru rezidence Hofburga, mūsdienās valsts prezidenta rezidence un kanceleja, nacionālā bibliotēka, spāņu jātnieku skola, dārgumu krātuve un muzeji. Gājēju iela Grābene aizved līdz vecpilsētas „sirdij” Sv. Stefana gotiskajai katedrālei, kas ir viena no skaistākajām Eiropā. Ringštrāse un Vīnes „vitrīne” - lieliskas celtnes; Parlaments, rātsnams, Burgteātris, Mākslas un Dabas zinātņu majestātiskie muzeji. Neaizmirstiet nogaršot Vīnes šokolādes simbolu - Zahera torti, īstu Vīnes štrūdeli un neparasti garšīgo un aromātisko Vīnes kafiju! Nakts
viesnīcā Brno.

4.diena.
Brokastis viesnīcā. Mājupceļš. Brauciens cauri Polijai un Lietuvai. Vēlu naktī ierašanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 165.00 (1 vieta autobusā)
€ 245.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 70.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa, piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu, 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 30 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņā ar attiecīgās valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;

Papildus izmaksas / "par papildus samaksu":
- Medicīniskā apdrošināšana nelaimes gadījumiem: 4 € (līdz 65 gadiem) / 8 € (65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1: Bratislava – vīnu degustācija – Brno: 40 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2: kruīzs pa Donavu Vahau ielejā – Vīne: 40 €;
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursijas Nr.1; Nr.2 = Maksājot Rīgā = 70.00 €/60 € - bērniem līdz 13 gadiem (12.99).
- Kruīzs pa Donavu: 30 €;
- Vīnu degustācija: 20 €;
- Vīnes muzeji: no 10 €;
- Pusdienas: no 15 €;

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta lai saņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas, vēla ierašanās viesnīcā un atgriešanās mājās sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
* Brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma. Visbiežāk grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
- Derīga pase vai Personas apliecība (kur tā ir izmantojama kā ceļošanas dokuments). Iepriekš sazinieties ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Ieceļošanas vīza, ja vien valsts nav noteikusi bezvīzu ieceļošanas kārtību. Lūdzam savlaicīgi sazināties ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arīrepatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vaismagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, taiskaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

Kruīzs pa Donavu – Vīne – Bratislava – Brno. (Brno - Bratislava - vīnu degustācija - kruīzs pa Donavu Vahau ielejā - Vīne)
(13.08.2020-16.08.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme