TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

„KAĻIŅINGRADA – DZINTARA KRASTA IEPAZĪŠANA”! Kaļiņingrada - Dzintara ciems - Svetlogorska - Kuršu kāpa - Neringa.

Description

„KAĻININGRADA – DZINTARA KRASTA IEPAZĪŠANA”

KAĻIŅINGRADA - DZINTARA CIEMS - SVETLOGORSKA - KURŠU KĀPA – NERINGA

IZBRAUKSANAS DATUMS: 25.06.2020 ( 3 DIENAS/ VISAS NAKTIS VIESNĪCĀ)

1. diena 
06:00 Izbraukšana no Rīgas. Pārbrauciens cauri Lietuvai. Iebraukšana Kaļiņingradā. Ekskursija «Kēningsberga Kaļiņingradā – Kaļiņingrada Kēningsbergā». Divu ostu pilsēta Pregolja upes krastā - divu nosaukumu pilsēta - Kēningsberga un Kaļiņingrada- reāla un mītiska, šeit katrai ielai ir 2 nosaukumi. Pilsēta - dārzs, kurā atrodas slavenā filozofa Imanuela Kanta kapa vieta pie Katedrāles sienām un virtuālā pastaiga pa XX gadsimta Kēningsbergu. Muzejs - Frīdlandes vārti. Brīvais laiks. Nakts viesnīcā, Kaļiņingradā.

2. diena
Brokastis. Brīvais laiks vai izbraukuma ekskursija Nr.1: «Dzintara Eldorado» (par papildus maksu: 40 €). Dzintara ciema apmeklējums - tā ir viena no pasaulē unikālākajām vietām. Šeit atrodas vairāk nekā 90% no pasaules dzintara rezervēm. Jūs redzēsiet kā tiek iegūts dzintars, apmeklēsiet lekciju, kuras laikā uzzināsiet kā tiek izgatavoti juvelierizstrādājumi no saules akmeņa. Nokļūsiet visšaurākajās Baltijas jūras pludmalēs un uzzināsiet dzintara iegūšanas evolūciju un dzintara ciema vēsturi - Palmnikenas. Dzintaru kombināta prezentāciju zālē Jūs redzēsiet unikālus saules akmens eksemplārus, rotas un juveliera darba gaitu. Jums izstāstīs kā cilvēki izmantoja dzintaru senos laikos un mūsdienās, par to rūpniecisku ražošanu, Jums atklās visus dzintara izmantošanas noslēpumus. Būs iespēja aptaustīt 50 gadus senu dzintara tīrradni, pasēdēt «Dzintara tronī», uzvelkot dzintara kroni galvā - izklausās neticami, bet ir izņēmumi tiem, kas tic brīnumiem. Kājāmgājēju ekskursija «Pastaiga Raušenā». Pilnīgi saglabājusies austrumu Prūsijas kūrortpilsēta - Svetlogorska. Tās ielas atceras slaveno komponistu Otto Nikolaju, rakstnieku un Nobela prēmijas laureātu Tomasu Mannu un mākslinieci Kētu Kolvicu. Tās neaizmirstamie skati un pasaku mājiņas, kas atrodas līkumotajās ieliņās, neatstās vienaldzīgus pat izsmalcinātākos ceļotājus. Nakts viesnīcā, Kaļiņingradā.

3. diena
Brokastis. Izbraukšana uz Lietuvu. Pēc vēlēšanās Jums būs iespēja doties ekskursijā «Jūras pasaule, kāpas un putnu balsis» (Kuršu kāpa). Šī ir tikšanās ar pārsteidzošu, trauslu smilšu pasauli, platumā no 400 m līdz 4 km starp Baltijas jūru un Kuršu līci. Ceļojums vēsturē - cilvēka un dabas līdzāspastāvēšanā. Jūs apmeklēsiet putnu apgredzenošanas staciju Zooloģijas institūtā RAN, apskatīsiet atvērtās kāpas līča krastā un meža kāpas, kuru augstums ir līdz 40 metriem virs jūras līmeņa, kā arī apmeklēsiet ekoloģisko maršrutu «Dejojošais mežs». Jūs dzirdēsiet putnu dziesmas un, iespējams, varēsiet vērot aļņus, stirnas un mežacūkas. Pēc vēlēšanās būs iespēja ieturēt pusdienas, kuras tiks pagatavos speciāli Jums, no svaigi noķertas zivs (par papidus maksu 10EUR). Gardās receptes nevienu neatstās vienaldzīgu. Pludmales zelta smiltis uz visiem laikiem iekaros jūsu sirdi un paliks atmiņā. Dodamies uz mājām, braucot pāri Kuršu kāpai. Pietura Lietuvas pilsētā Neringa. Pārbrauciens ar prāmi pāri Kuršu kāpai. Atgriešanās Rīgā vēlu vakarā.

Ceļojuma cena:
€ 170.00 (1 vieta autobusā)
€ 70.00 (papidvieta autobusā)
€ 60.00 (piemaksa par 1- vietīgu numuru SINGL viesnīcā)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusīsumma jāsamaksā ne vēlāk kā 30 dienas pirms ceļojuma sākuma.

Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
- Nakšņošana viesnīcās (2*, 3*, viesu nami. Viesnīcas “zvaigžņu” klasifikācija saskaņa ar attiecīgas valsts standartiem). Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;
- Ārvalstu pilsoņu nepieciešamā reģistrācija viesnīcā.

Papildus izmaksas / "par papildus samaksu":
- Medicīniskā apdrošināšana – 3 € (personām līdz 65 gadiem) / 6 € - (vecākiem par 65 gadiem);
- Izbraukuma ekskursija Nr.1: «Dzintara Eldorado» : 40 €;
Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!
“ekskursiju paketē” iekļautās Izbraukuma ekskursija Nr.1 = Maksājot Rīgā = 35.00 €/30 € - bērniem līdz 13 gadiem (12.99).
- Bezmaksas elektroniskās vīzas uz Kaļiningradu noformēšana birojā (Latvijas pilsoņiem): 5 €;
- Pusdienas Kuršu kāpā (jāpiesaka un jāapmaksā iepriekš): 10 EUR.

SVARĪGI !!!
* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru, grupas vadītāja kontakttālruni, bāzes viesnīcas nosaukumu un citu noderīgu ceļojuma informāciju t.s. “padomi ceļotājiem”. Gadījumā ja Jums NAV e-pasta, lūdzam savlaicīgi griezties pie sava aģenta laisaņemtu vaučeri drukātā formātā.
* Izbraukuma ekskursijās, kas tiek piedāvātas par papildus samaksu, ir iekļauts – degviela, ceļu nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
* Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.

Ceļojumam nepieciešamie dokumenti ceļot uz Krieviju:
- Pase, kuras derīguma termiņš ir ne mazāks kā 6 mēneši līdz atgriešanās datumam un apdrošināšanas polise;
- Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) pase un dzimšanas apliecība, ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.
- Latvijas Pisoniem - vajag noformēt vīzu uz Krieviju.
- Elektroniskā vīza ir bezmaksas. Elektroniskās vīzas noformēšanas termiņš ir līdz 4 kalendārajām dienām.
- Obligāti nepieciešama veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā. Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) Krievijas Federācijā nedarbojas.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

„KAĻIŅINGRADA – DZINTARA KRASTA IEPAZĪŠANA”! Kaļiņingrada - Dzintara ciems - Svetlogorska - Kuršu kāpa - Neringa.
(25.06.2020-27.06.2020)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme