TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

Ekskursijas

Leģendārais Langkavi

Dodoties uz pievilčigu Langavi salu, jūs ienirsiet leģendas, vēstures un mītu atmosfērā. Jūs apmeklēsiet Atma Alam Batikas ciematu, Couto Mahsuri un Ērgļa Laukumu - lielās pārsteidzošās sarkanīgi-brūna ērglu statujas. Turpmāk Jūs brauksiet caur maziem ciematiem, tāpēc apsēdēties ērtāk un baudiet lauku ainavas, gumijas plantācijas un rīsu laukus. Ceļojums beidzas ar nelielu Kuaehu pislētas apskati. Šis ceļojums ir ideāli piemērots tiem, kas pirmo reizi ieceļo šajā leģendārā salā.

Payar Marine Park Sala (uz platformas pie rifa)

Jūs dodaties līdz Langkawi Kuah Jetty ostai pie Payar Marine Park salā, kas atrodas aptuveni 30 kilometrus uz dienvidiem no Langkavi salas. Tur notiks šis patīkams un relaksējošs vienas dienas ceļojums. Dienas laikā jūs varēsiet peldēties kristāli tīrā ūdenī, baudīt jūras dzīves daudzveidību snorkelingas laikā, vai pavadīt dienu relaksējoties uz pludmales gleznainas ainavas fonā.
Uz peldošad platforma, ar zemūdens noverošanas kameras palīdzību, jūs varat ieraudzīt lielisku rifu un krāsaino jūras dzīvi. Pusdienas uz platformas. Līdzi jāņem peldkostīms un nepieciešamus līdzekļus sauļošanai.



Payar Marine Park Sala (uz pludmales)

Jūs dodaties līdz Rojal Langavi jahtu klubam Payar Marine Park salā, kas atrodas aptuveni 30 kilometrus uz dienvidiem no Langkavi salas. Tur notiks šis patīkams un relaksējošs vienas dienas ceļojums. Dienas laikā jūs varēsiet peldēties kristāli tīrā ūdenī, baudīt jūras dzīves daudzveidību snorkelingas laikā, vai pavadīt dienu relaksējoties uz pludmales gleznainas ainavas fonā.
Uz peldošad platforma, ar zemūdens noverošanas kameras palīdzību, jūs varat ieraudzīt lielisku rifu un krāsaino jūras dzīvi. Pusdienas uz platformas. Līdzi jāņem peldkostīmu un nepieciešamus līdzekļus sauļošanai.


Mangrovju meži un Ērgļu barošana

Tas ir brīnišķīgs ceļojums uz Langkavi dabas ainavām – kruīzs pa iespaidīgu mitrāju un salas mangrovju mežiem. Ekskursija piedāvā unikālu iespēju - sēžot laivā, kurā mierīgi peld pa upi, izbaudīt salas bagātīgu un daudzveidīgu floru un faunu. Jūs ieraudzīsiet ar laiku cirstas skupturālous kaļķakmens klintis, kā arī retus putnus, pērtiķus, visdažādākus zivis un citu šis vietas savvaļus iezdīvotājus. Ekskursijas laikā arī ir paredzēta ērgļu bārošana – pārsteidzošš notikums, kuru jāredz!

Kruīzs ap Langkavi salu

Jautrs kruīzs ap ziemeļu Langkavi salu. Kruīzes laikā Jums būs iespēja ieraudzīt iguānas, ērgļus, pērtiķus, briežus, daudz neparastas zivis un pat delfīnus! Kruīzes laikā Jūs varat piedalīties dažādos pasākumos: peldēties skaistā ūdenī, apskatīt tuvākās alas, peldēt ar kajakiem, stiagāt pa pludmali vai sauļoties.
Un, ja Jūs nekad neesat to darījusi iepriekš, šeit ir jūsu iespēja nobaudīt tīkla velkšanu (drag netting) – Langavi okeāna džakuzi! Ekskursija ilgst apmēram 7 stundas, un ietver pusdienas, bezalkoholiskus dzērienus, kā arī vīnu un alu uz kuģa.


Kruīzs – kokteilis saulrietā

Langkavi arhipelāgs piedāvā plašu ūdens sporta veidu izvēli. Kruīzs – kokteiļis saulrietā - ir lielisks veids, kā pavadīt vakaru ar savu mīļoto. Tas ir populārais, klusais vakarā kruīzs pa skaistu Gudang Darat fjordu. Jūs sajūsminās saulrieta spilgtās krāsās un Andamanas jūras skaists ūdens. Ja vēlesēties izklaidēties, tad izmēģinājiet „boom-netting - džakuzi ar Langkawi sālsūdeni! Jūsu kokteilis tiks padots kruīzes laikā. jūs atgriezīsieties viesnīcā krēslas laikā.



Kruīzs – vakariņas saulrietā

Langkavi arhipelāgs piedāvā plašu ūdens sporta veidu izvēli. Kruīzs – kokteiļis saulrietā - ir lielisks veids, kā pavadīt vakaru ar savu mīļoto. Tas ir populārais, klusais vakarā kruīzs pa skaistu Gudang Darat fjordu. Jūs sajūsminās saulrieta spilgtās krāsās un Andamanas jūras skaists ūdens. Ja vēlesēties izklaidēties, tad izmēģiniet „boom-netting - džakuzi ar Langkawi sālsūdeni! Vakariņas – bārbekjū tiks pasniegtas kruīzes laikā. Jūs atgriezīsieties viesnīcā krēslas laikā.

Savvaļas Langkavi

Šis ceļojums, kas ilgst puse dienas, parādā citu Langkawi salas pusi. Ko Jūs redzējat iepriekš, tas vēl nav viss, ar ko Langavi var pārsteigt Jūs. Šis ekskursijas laikā Jūs vedīs caur tropu mežu pie salas udenskrituma, jūs arī redzēsiet zemūdens pasauli, kur dzīvo dažādākie jūras organismi. Turklāt ekskursijā ir iekļauta lielākas Malaizijas krokodilu fermas apmeklēšana(dienas šovs 14:45).

Jautrā makšķerēšana

Vienmēr gribējas makšķerēšanas laikā nozvejot Barracudu? Tagad Jums būs tāda iespēja! Neaizmirstāmā 4-stundu makšķerēšana bagātos Malaizijas ūdeņos pie Tanjung Rhu ziemeļu raga. Kruīzes laikā pa mierīgu, bet tinumu upi. Jūs būsiet savaldzināti ar seno mangravju meža brīnišķīgām ainavām, kas ir bagātīgas ar visdaudzveidīgu floru un faunu. Viss, kas jums nepieciešams paņemt līdzi - tas ir jūsu entuziasmu un labu garastāvokli! Jūs atgriezīsieties mājās no Malaizijaa vairāk nekā ar vienkaršām atmiņām!



Ceļojums uz džungļiem

Gunung Raya uz Langkawi piedāvā plašas iespējas ceļojumiem uz džungļiem. Jūs varēsiet ieraudzīt un sajust eksotisko, tropisko floru un faunu, pastaigāties piekrastes mežos, starp biezokņiem ieraudzīt mežacūkus, makakus un dažādus pērtiķus, lecošus starp vīnogulājiem un gaisa saknēm.Visur var redzēt palmu, bambusa un savvaļas ingvera daudzveidību Pārgājiena garums ir aptuveni 6 kilometri, kas aizņem apmēram 2 stundas. Ceļas laikā nav nekādu īpašu grūtību bērniem vai gadīgiem cilvēkiem, tāpēc ceļojumu uz džungļiem var izbaudīt jebkura vecuma gribētājs. Lūdzu, uzvilksiet ērtus apavus un garas bikses, kā arī paņemiet līdzi mazo ūdens pudeli.

Pilsētas piedzīvojums Kualumpurā

Jūs atklāsiet veco un jauno pilsētu, kas atrodas kur drūzma divās upēs, apmeklēsiet Karaļa Pils, Nacionālo muzeju, Nacionālo pieminekli un lieliskās ēkas Neatkarības laukumā, un arī mauru stilā dzelzceļa staciju. Ieraudzīsiet kontrastu starp veco arhitektūru un mūsdienas augstiem dēbeskrāpiem. Jums arī varēsiet apmeklēt vietējo amatnieku centru un izveidot vairākas bildes pie pārsteidzošiem Petronas Twin.torņiem.




PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme