TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

5* Mardan Palace

Viesnīca: viesnīca atrodas 15 km no Antaljas pilsētas lidostas, 25 km no pilsētas centra, pie pašas jūras. Viesnīca uzcelta 2008. gadā. Kopējā platība 180 000 m2. Viesnīca – trīs viesnīcas daļas (Anatolian Wing, European Wing, Dolmabahce Wing) un 44 divstāvu Garden Suite.

Anatolian Wing (dizainiskais noformējums Osmaņu arhitektūras stilā): 30 anatolian premium room (twin bed, maks. 2 cilv., 28 m2); 133 vienistabas anatolian superior room (king size bed, vannasistaba ar vannu un duškabīni, balkons, maks. 2+1 cilv., 45 m2); 38 vienistabas grand hamam room (king size bed, vannasistaba ar džakuzi, turku pirts ar dušu, maks. 2+1 cilv., 61 m2); 19 divlīmeņu anatolian grand deluxe duplex type 1 room (1. līmenī: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdienu galds, vannasistaba, plaša terase vai balkons ar izeju pie baseina; 2. līmenī: guļamistaba ar king size bed un durvīm, vannasistaba, numuros, kas atrodas 5. stāvā, terases vietā – balkons, maks. 2+1 cilv., 100 m2); 2 divlīmeņu anatolian grand deluxe duplex type 2 room (viens numurs atrodas 1. stāvā: divlīmeņu 2 istabu numurs (skats uz jūru; 1. līmenī: viesistaba, pusdienu galds, WC, plaša terase ar izeju pie baseina ; 2. līmenī: guļamistaba ar durvīm un king size bed, vannasistaba ar džakuzi, turku pirts ar dušu, maks 2+1 cilv.; otrs numurs atrodas 4. stāvā – trīsistabu numurs divos līmeņos (skats uz jūru; 1. līmenī: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, guļamistaba ar durvīm un twin bed, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni, plaša terase ar džakuzi; 2. līmenī: guļamistaba ar king size bed, vannasistaba ar džakuzi, turku pirts ar dušu, maks. 4+1 cilv., 145 m2); 2 divistabu anatolian grand junior suite (skats uz jūru; viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, guļamistaba ar durvīm un king size bed, vannasistaba ar džakuzi, turku pirts ar dušu, plaša terase ar džakuzi, maks. 2+1 cilv., 83 m2); divistabu anatolian presedential suite (skats uz jūru; viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, lielu pusdiengaldu, bāra leti, klavierēm un biljarda galdu, guļamistaba ar durvīm un king size bed, vannasistaba ar džakuzi un WC, trenažieru zāle ar saunu, turku pirti, WC un bidē, liela terase ar džakuzi, maks. 2+1 cilv., 238 m2).

European Wing (mūsdienīgs dizains): 16 vienistabas european premium room (twin bed, maks. 2 cilv., 28 m2); 138 vienistabas european superior room (king size bed vai twin bed, vannasistaba ar vannu un duškabīni, maks. 2+1 cilv., 45 m2); 25 divistabu european junior suite (viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdiengalds 4 cilv., guļamistaba ar durvīm un ar king size bed, ģērbtuve, vannasistaba ar vannu un duškabīni, balkons, 21numuram ir connection durvis un numurs var tikt apvienots ar Premium vai Superior numuru, maks. 2+1 cilv., 70 m2); divistabu european grand junior suite (skats uz jūru; viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdiengalds,guļamistaba ar durvīm un king size bed, vannasistaba ar džakuzi un dušu, liela terase ar džakuzi, atrodas 5. stāvā, maks. 2+1 cilv., 83 m2.); divlīmeņu european grand deluxe duplex type 1 room (1. līmenī: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdienu galds, neliela virtuvīte, vannasistaba, plaša terase ar izeju pie baseina; 2. līmenī: guļamistaba ar durvīm un ar queen size bed, vannasistaba ar vannu un duškabīni, atrodas pirmajā stāvā, maks. 2+1 cilv., 40 m2); 19 divlīmeņu european grand deluxe duplex type 2 room (t. sk. 15 numuri atrodas pirmajā stāvā – trīsistabu numurs divos līmeņos (1. līmenī: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdienu galds, neliela virtuvīte, WC, plaša terase ar izeju pie baseina; 2. līmenī: 2 guļamistabas (viena ar queen size bed, otra ar twin bed), 2 vannasistabas ar vannu un duškabīni, maks 4+1; 4 numuri atrodas 5. stāvā – divistabu numurs divos līmeņos (1. līmenī: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdienu galds, neliela virtuvīte, WC, balkons; 2. līmenī: 1 guļamistaba ar 2 queen size bed, vannasistaba ar vannu un duškabīni, balkons, maks. 2+1 cilv., 90 m2); 3 european presidential suite (skats uz jūru; t. sk. 1 – divistabu numurs (viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, lielu pusdiengaldu, bāra leti, WC, guļamistaba ar durvīm un ar king size bed, vannasistaba ar džakuzi un dušu, liela terase ar džakuzi, maks. 2+1 cilv., 220 m2, numurs var tikt savienots ar Superior numuru – t. sk. 2 trīsistabu numuri: viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, lielu pusdiengaldu, bāra leti, WC, 2 guļamistabas ar durvīm un ar king size bed, 2 vannasistabas, viena no kurām ar džakuzi, liela terase ar džakuzi, maks. 4+2 cilv., 233 m2 un 212 m2).

Dolmabahce Wing (arhitektoniskie elementi veidoti līdzīgi kā Dolmabahčes pilī Stambulā): 16 vienistabas dolmabahce premium room (twin bed, numuros, kas atrodas 4 stāvā – terase , maks. 2 cilv., 28 m2.); 16 vienistabas dolmabahce deluxe room (t. sk. 2 numuri invalīdiem: duša un WC, kas aprīkotas ar speciāliem roku balstiem), guļamistaba ar king size bed, kuru nodala arka, vannasistaba ar vannu un duškabīni, numuros 4. stāvā balkona vietā – terase, maks. 2+1 cilv., 51 m2); 38 divistabu studio suite (divas istabas, kuras atdala arkas, viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, guļamistaba ar king size bed, vannasistaba ar vannu un duškabīni, numuros 4. stāvā balkonа vietā – terase, maks. 2+1 cilv., 56 m2); 16 divistabu dolmabahce junior suite (divas istabas ar durvīm – kupejas tipa, viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, guļamistaba с king size bed, 2 vannasistabas, balkons, maks. 2+1 cilv., 73 m2); 2 piecistabu royal suite (skats uz jūru; plaša viesistaba ar mīkstajām mēbelēm un pusdiengaldu, kabinets, neliela virtuve, 3 guļamistabas ar durvīm (divās – king size bed, trešajā – twin bed), 3 vannasistabas: vienā sauna, duškabīne, WC un bidē, otrā – vanna, duškabīne, WC un bidē, trešajā: WC; 2 terases – 80 m2, viena terase ar skatu uz kalniem; otra – ar skatu uz baseinu. Otrajā terasē ir sekls baseins ar hidromasāžu, maks. 4+1 чел, 600 m2).

Garden Suite (atsevišķas 2 stāvu “Garden Suite” ēkas atrodas krāšņa dārza teritorijā ar diviem baseiniem): 28 divistabu garden suite type 1 room (viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, guļamistaba ar durvīm un king size bed, vannasistaba ar džakuzi, turku pirts ar dušu, 1. stāva numuriem ir izeju uz dārzu pie baseina, maks. 2+1 cilv., 85 m2); 16 trīsistabu garden suite type 2 room (viesistaba ar mīkstajām mēbelēm, pusdiengalds, neliela virtuvīte, 2 guļamistabas ar durvīm (vienā – king size bed, vanna ar džakuzi, turku pirts ar dušu; otrā – twin bed, vannasistaba ar vannu, duškabīne un bidē), numuros, kas atrodas 1. stāvā ir izeja uz dārzu pie baseina, maks. 4+1 cilv., 170 m2).

Suite klases viesiem visu dienu pieejami sulaiņa pakalpojumi.

Tālr.: (+90) 242 310 41 00
Fakss: (+90) 242 431 26 84
URL: www.mardanpalace.com

Pludmale: privātā, smilšu. Ir muliņš. Ir bāri pludmalē un uz muliņa Saulessargi, atpūtas krēsli, matrači – bez maksas. Pludmales dvieļi – bez maksas. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, SAT TV (LCD), telefons, minibārs (atspirdzinošie dzērieni, alus, maksas pakalpojums, tiek papildināts katru dienu), seifs (numurā bez maksas), halāti un čībiņas, grīdas flīzes un paklāji, balkons/terase, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – katru dienu, dvieļu nomaiņa – katru dienu, room service (24 h, maksas pakalpojums), Wi-Fi internets (bez maksas).

Teritorijā: pamatrestorāns, 10 a la carte restorāni (krievu, franču, japāņu, turku, veģetārā, jūras velšu, Vidusjūras tautu, taju virtuves, restorāns ” Brasserie” (franču un amerikānu ēdieni), „Lobby Lounge” restorāns – ar iepriekšēju pierakstu, maksas pakalpojums), 14 bāri, vīna pagrabs, 2 atklātie baseini (viens no tiem – Swim Reef – ar jūras ūdeni, turklāt imitē zemūdens rifu ar dažādām eksotiskām zivīm (maksas pakalpojums), 2 segtie baseini (viens no tiem ar jūras ūdeni; maksas pakalpojums), SPA centrs, ārsta kabinets, frizētava, tirdzniecības galerija, veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, kinoteātris, autostāvvieta, autonoma, 2 banketu zāles (800-1200 cilv.), 17 konferenču zāles (50 – 150 cilv.), biznesa centrs (visi pakalpojumi, izņemot internetu, par maksu).

Bērniem: rotaļlaukums, atklātais baseins, segtais baseins, miniklubs (4-12 g.v.), junior club (13-17 g.v.), aukle (jāpieprasa, maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: 2 saunas, turku pirts, krievu pirts, trenažieru zāle, 3 tvaika istabas, galda teniss, volejbols, volejbols pludmalē, basketbols, badmintons, animācijas programmas, diskotēka (ieeja), Wi-Fi internets (sabiedriskās uzturēšanās zonās).
Maksas pakalpojumi: masāža,2 tenisa korti ar cieto segumu, tenisa rakešu un bumbiņu noma, tenisa kortu apgaismojums, tenisa apmācība, boulings, skvoša laukums, videospēles, biljards, interneta kafejnīca, ūdenssporta veidi, futbola laukums (ar tribīnēm 6000 skatītājiem; 6 km no viesnīcas), futbola laukums (ar tribīnēm 1500 skatītājiem; 6 km no viesnīcas), 7 futbola treniņlaukumi (6 km no viesnīcas).