TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Antigva un Barbuda

Latvijas Republikas pilsoņi uz Antigvu un Barbudu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 3 mēnešiem pusgada laikā.

Antigvas un Barbudas vīza


Vīzu kategorijas Latvijas Republikas nepilsoņiem

10 - 14 d.d

Tūristu vīza (vienkārtējā)

299 EUR

Vairākkārtēja vīza

313 EUR

 

 

 

 

 

 

Аntigvas un Barbudas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

1. рase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)
2. 1 fotogrāfija
3. anketa
4. aviobiļešu rezervācija turp un atpakaļ vai rezervācijas apstiprinājums no ceļojumu aģentūras
5. viesnīcas rezervācija vai uzaicinājums
6. bankas konta izraksts par iepriekšējiem diviem mēnešiem (angļu val.)
7. izziņa no policijas (var būt nepieciešama, ja to pieprasa vīzu izsniegšanas birojs (angļu val.))
8. individuāli dodoties biznesa brauciena, lūdzu, iesniegt vēstuli no sava darba devēja, kurā norādīts brauciena mērķis (angļu val.)

Antigvas un Barbudas vairākkārtējās un mācību vīzas noformēšanai papildus nepieciešamie dokumenti:
1. daudzkārtējās vīzas tiek piešķirtas tikai pieteikuma iesniedzējam, kas var pierādīt par daudzkārtēju ierašanos Antigvā un Barbudā.
2. studentiem, lūdzam iesniegt pieņemšanas vēstuli no skolas, kā arī norādīt informāciju, kur uzturēsies pirms uzsāks mācīties.

Uzmanibu!
Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!