TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Peru

Latvijas pilsoņi.

Latvijas pilsoņiem vīza nav nepieciešama, ja uzturēšanās ilgums Peru ir līdz 3 mēnešiem. Pasei jābūt derīgai vēl 6 mēnešus no izbraukšanas datuma.

Latvijas nepilsoņi.

Vīzas noformēšana – 90 LVL/ 128 EUR, noformēšanas laiks 15 dienas.

Nepieciešamie dokumenti:

- derīga pase,

- aizpildīta anketa,

- 2 fotogrāfijas, izmērs 3,5x4,5 uz balta fona,

- izziņa no bankas par konta stāvokli angļu valodā,

- izziņa no darba (izziņā obligāti jābūt norādītiem – pilns vārds/uzvārds un pases numurs),

- viesnīcas rezervācija Peru/ tūristu pakete,

- lidmašīnas biļete turp – atpakaļ,

- izraksts no policijas iecirkņa par to, ka Jūs neesat bijis sodīts un Jums nav bijuši citi pārkāpumi,

- ja Jūs esat students vai skolnieks, nepieciešams uzrādīt izziņu no skolas vai augstskolas,  kas apliecina, ka Jūs esat students (izziņā obligāti jābūt norādītiem – pilns vārds/uzvārds un pases numurs).

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!