TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Meksika

Latvijas Republikas pilsoņi uz Meksiku var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām.

 

Vīza uz Meksiku

Vīzas kategorija 

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza līdz 180 d.

5-7 d.d.

 70 EUR

 

Meksikas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:

* Izziņa no Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (OSMA) , kas pierāda to ka Latvijas Republikas nepilsoņiem ir pastāvīgās uzturēšanās atļauja Latvijā un to ka viņi var uzturēties  Latvijā bez vīzam. (Izziņas paraugs pielikumā) . Šo izziņu vajag pārtulkot uz angļu un spāņu valodas un notariāli apstiprināt. Pec tam pārtulkotas izziņas  nepieciešams legalizēt ar Apostille ,  Latvijas Republikas ārlietu ministrijā.

* Anketa

* 1 fotogrāfija

* Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (Derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

 

 

 


Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!